Hoşbuldum mutlucuma.s.
Ben de sizleri özledim canlarımopuyorumnanaktan
İyi misiniz hepiniz?
jazminnnnnnnnnnnnn hoşgeldin cnm:)
Şeniz
kaydirigubbakcemile5
jazmin hoşgeldin...kaydirigubbakcemile5
izmir de nerde oturuyon?
çok yoğun yazamıom fazla kızlar. jasmin i ösledim ama
hoşgeldin tekrardan ozaman balımcığım
jazminde gelseydi bi :çok üzgünüm:
çok özledik kız sizi:)))
alınyazımsın özele mi gittin yoksa devlet hastanesine mi?
canımya başkası için hele ki o bayan için değer mi ya sağlığından olmaya
neyseki iyisin şimdi
Canım canım canım iyilik melakem benimŞeniz
Canım hoşbuldumkaydirigubbakcemile2
Karşıyaka'dayım canım.Sen de İzmir'liydin değil mi hayatım?:hulya:
canım bana anatalya da bir kaç yer önerir misin? salonuma hala dekoratif şeyler alamadım...nereler bakayım...antalya merkezi bilmediğimizden birşeyler bulamadık...en son gün izmir e geleceğimiz gün bavulu otogar da bıraktık ve özdilek parka gittik..çok beğendim..içinde güzel dekoatik takımlar vardı...ama alamadım
Tatlırüyacım,
Benim ailem Bornova'da oturuyor.Ben de haliyle doğma büyüme Bornovalı'yım:)
mısracığım sana birşeyler sordum..sanırım farktmedin...
Tatlı rüyacım evlenenlerin büyük bir kısmı evlenince kilo alıyor,sen şükret ki daha az almışsın asıl eşinle aynı evde yaşayınca alacaksın kiloları :)))))))
Ben polikistik over kistlerine sahip olduğum için alırım veririm bugünlerde zayıfladım mesela
Canım alacağın şeyler dekorasyon içinse çokkk seçeneğin var,Özdilektede güzel şeyler var gördüm.
Almak istediğin şeylerin türünü daha doğrusu zevkini belirtirsen daha çok yardımcı olabilirim cnm.
Kapalı yolda Gencerler isminde bir mağaza vardır 6-7 katlı aradığın herşeyi oradan bulabilirsin 1 yılda taksit yaparlar fiyatları biraz fazladır tabi.
TRT caddesinde benim yıllardır alışveriş yaptığım bir züccaciye var birçok şeyimi oradan aldım,Mudoyla aynı yerden ürün alıyorlar daha ucuz ismi Derya Kristal.
Başkaaaaa BAlbey Caminin karşı köşesinde Galeri Kristal var orasıda harikadır.(Dönerciler Çarşısına yakın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?