Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Dr kontrolü derken ozicim bir yöntem mi denediniz?

yok hayatım biliyosun ilki bize cok sürpriz olmuştu...yapılması gereken biçok test hamile kaldıktan sonraya kalmıştı....bendede kendimi bildim bileli kansızlık şikayeti vardı ama herkeste olan cinsten degil birazcık daha ciddi zaten bebegimide bu yüzden kaybettim...bu kez yaz tatili boyunca güzelce dinlenip belli besin takviyeleri ve vitamin destekleriyle bu sürece hazırlandım tabi yine dr kontrollü...gecen ayda son kez testler tekrarlandı ve tarihi belirledi dr um..yumurtlama tarihini...tabi bütün bunlar eşime cok farklı geldi yorumuda buna istinaden yaptı...

Kızlar aklıma ne geldi herkes kendini anlatan birşeyler yazsa nasıl olur?

Yada birbirini iyi tanıdığını düşünenler mesela angel mısra,dirim alınyazımsın...vs gibi karşılıklı birbirlerini anlatsalar

sor cnm önemli değil soracaksın tabi ben eşimle 6 yıldır beraberim ve kapı komşusuyuz görüşmemiz zor oluyordu ailem bu konuda çok tutucuydu afyonda küçük yer haliyle bizde daha fazla uzatmayalım dedik ve evlenmeye karar verdik cnm

valla beni bu kelimeler tanımlıyor,kinci, inatçı,sinirli,eşitlikçi,su bazlı az nazlı......mısracım diger arkadasları pek tanımıyorum ama senin için,nedense,kafasında düşündügü şeyleri bir türlü hayatına yansıtamayan,bütün o kafasındaki güzellikleri yakalayamayan,insanları seven,hatta hakettiklerinden fazla seven ama bu sevginin karşılıgını alamayan biriymişsin gibi geliyor...nolur yanlış anlama sadece bi yorum...

Mutlucum cevabın için teşekkürler cnm.

Ozicim niye yalnış anlayayım cnm.Yüzyüze tanışmadığımız için ve sen aramıza pek katılmadığın için bizleri tanımamış olabilirsin.
Ben kendimi anlatayım;
Şirin,renk delisi,kafasında tasarladığı herşeyi çok çok kısa sürede pratik çözümlerle hayata geçiren,sırf bu özelliği yüzünden arkadaşları arasında çözümleyici yardımsever olarak tanınan,dekorasyona,mutfak ve temizlik işlerine çokkkkkkkkk meraklı,işyerinde fazlaca sınırları olan otoriter,özel hayatında midye gibi kapalı insanlardan hoşlanmayan biriyim.Kısaca böyle

jNAZIN bebişi çok küçük daha teyzesi,pamuktan haber yok en son geçen hafta konuşmuştuk bir 10 gün daha dayanırsa gelmek için bebişler iyi olur demişti son durumunu bilemiyorum

ben de kendimi tanıtayım...genel olarak sakin ve güler yüzlüyümdür...insanların yanlış davranışlarına karşı sabırlıyımdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…