amannn teo dert ettiğin şeye bak
saçım çok dökülüyor kel kalıcam diye dert etsen anlarım
eşim şikayet etti diye dert ediyorsun
onlar kendi dökülen tüylerine baksınlar bi kere
her yer kısa kısa tüy oluyor
hem kuzum her gün ev mi süpürülür yaa
canına yazık
haftada 1 ya da 2 neyine yetmiyor
jnaz cım kısa sac bana gitmiyor uzun yüz tipim var bnm saclarım da dalgalı zaten fazlada uzundeğil omuzlarımda
anladım hayatım
zaten sende yemek yaparken dikkat ediyorsundur o yüzden takma kafaya bence sonuçta senin elinde değilki
benim eşimde saçlarımdan şikayetçi ona kalsa kazıtsam çok iyi olacak yatarken sarılamıyormuş bana :)
slm kızlar
yaa benim canım dünden beri baya bir sıkılıyor....
eşimle dışarı çıktık ben yanımda diye cüzdanımı almadım...
biryerde mutfak için birşey gördüm bir an çok hoşuma gitti
aşkım bunu alalım mı dedim ama hiç hayır diyeceğini düşünmedim çünkü pahalı birşey değildi..
bana almayalım dedi.... bi an kalbim acıdı normalde üzülürüm ama kalbimi acıdığı zamanlar çok nadirdir... nerdeyse sokak ortasnda ağlayacaktım...
cüzdanım olmadığı için sormuştum neyse dedim sonra ben gelir alırım dedim
tamam gel alalım dedi hayır ben snra alacağım dedim....
eve geldim banyoya girdim ağladım... sonra anladı ağladımı ne var ben beyenmedim ne işe yararki dedi...
bende ben senden asla birşwy isteyemeyecekmiyim dedim... ilk defa bunu alalım dedim kırıldımdedim
sanırım ben cüdanlarımızı birleştirmeyi veya eşimden birşey istemeye alışamayacağım
ne bileyim anlatmak istdim aklıma geldi çok gücüme gitti sanırım kafamdan atamıyorum
canlarım nasılsınızzzz :)))))))))))
ya arada akşamda uğrayın canlarım yaaaaa. eşim gececi patlıyorum:))
kocaman kocaman öpüyorum sizleriiiii
canım ya hiç haketmiyorsun kimse haketmez aslındadaaynen öyle dirimcim mümkün değil o kadar süre evimden ayrı kalmak
ama annemde haklı kendine göre
onların yanında çok rahatım ama buraya gelince ister istemez huzurum kaçıyor
ben bulaşmak istemesemde sürekli bişeyler duyuyorum hakkımda ben konuşmasamda eşimi arıyorlar
neysee ne yapalım demekki yaşanması gerekiyormuş bazı şeylerin
sanada afiyet olsun güzelim
hoşçakal şimdilik
teocuğum anlıyorum seni canımbugün eşim bana evin heryerinden saçların çıkıyor dikkat et dedi bana o kadar canım ıkıldı ki nerdeyse hergün süpürüyorm ne yapayım cok dökülüyor hergün de süpürüyorm dedim üzüldüğümü görünce çaresine bakalım dedi ama canım sıkıldı ya bnm gibi bu dertten muzdarip olan var mı
slm canım naberselam kızlar
nasılsınız
slm kızlar
yaa benim canım dünden beri baya bir sıkılıyor....
eşimle dışarı çıktık ben yanımda diye cüzdanımı almadım...
biryerde mutfak için birşey gördüm bir an çok hoşuma gitti
aşkım bunu alalım mı dedim ama hiç hayır diyeceğini düşünmedim çünkü pahalı birşey değildi..
bana almayalım dedi.... bi an kalbim acıdı normalde üzülürüm ama kalbimi acıdığı zamanlar çok nadirdir... nerdeyse sokak ortasnda ağlayacaktım...
cüzdanım olmadığı için sormuştum neyse dedim sonra ben gelir alırım dedim
tamam gel alalım dedi hayır ben snra alacağım dedim....
eve geldim banyoya girdim ağladım... sonra anladı ağladımı ne var ben beyenmedim ne işe yararki dedi...
bende ben senden asla birşwy isteyemeyecekmiyim dedim... ilk defa bunu alalım dedim kırıldımdedim
sanırım ben cüdanlarımızı birleştirmeyi veya eşimden birşey istemeye alışamayacağım
ne bileyim anlatmak istdim aklıma geldi çok gücüme gitti sanırım kafamdan atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?