Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ahh mısraa cım en temizi öle aslında da çok seviyorum saçlarımı kıyamıyorum eşim hepten karşı kıvırcığa yakın dalgalı saclarım kısa kestirirsem bonusa dönerim

canım gercekten kısa sacım cok hele alnımda kahkül gibi ama cok dökülüyor hergün ikji avuç biraz kk da takılıp yine temizliğe girişicem dün annemle konserve yapmıştık her yer dağıldı anlayacağın eşimin saça kısa tüylere bile alerjisi var aferdersiniz istemeden bazen yemekte cok küçük bir tüy görse bile midesi kalkar birdaha yiyeymez o yüzden dikkat etmek zorundayım

iyi de teocum sonuçta sen de saçının dökülmesini istemezsin
elinde olan bir şey değil ki
benimki de çok dökülüyor
azz önce bir avuç yatak odasının halısından topladım
keşke dökülmese
ama yapacak bir şey yok
yemekten çıkmadığı sürece
eşinin de şikayet etmeye hakkı yok bence
şikayet ederse de sen önemseme

eşim farkında olmadan söledi üzüldüğümü görünce çaresine bakalım dedi ama gıdacı olduğu için heralde cok titiz bir tüy görse bile tahammül edemiyor

jnaz cım kısa sac bana gitmiyor uzun yüz tipim var bnm saclarım da dalgalı zaten fazlada uzundeğil omuzlarımda

jnaz cım kısa sac bana gitmiyor uzun yüz tipim var bnm saclarım da dalgalı zaten fazlada uzundeğil omuzlarımda

anladım hayatım
zaten sende yemek yaparken dikkat ediyorsundur o yüzden takma kafaya bence sonuçta senin elinde değilki
benim eşimde saçlarımdan şikayetçi ona kalsa kazıtsam çok iyi olacak yatarken sarılamıyormuş bana :)

slm kızlar
yaa benim canım dünden beri baya bir sıkılıyor....
eşimle dışarı çıktık ben yanımda diye cüzdanımı almadım...
biryerde mutfak için birşey gördüm bir an çok hoşuma gitti
aşkım bunu alalım mı dedim ama hiç hayır diyeceğini düşünmedim çünkü pahalı birşey değildi..
bana almayalım dedi.... bi an kalbim acıdı normalde üzülürüm ama kalbimi acıdığı zamanlar çok nadirdir... nerdeyse sokak ortasnda ağlayacaktım...
cüzdanım olmadığı için sormuştum neyse dedim sonra ben gelir alırım dedim
tamam gel alalım dedi hayır ben snra alacağım dedim....
eve geldim banyoya girdim ağladım... sonra anladı ağladımı ne var ben beyenmedim ne işe yararki dedi...
bende ben senden asla birşwy isteyemeyecekmiyim dedim... ilk defa bunu alalım dedim kırıldımdedim
sanırım ben cüdanlarımızı birleştirmeyi veya eşimden birşey istemeye alışamayacağım
ne bileyim anlatmak istdim aklıma geldi çok gücüme gitti sanırım kafamdan atamıyorum

canlarım nasılsınızzzz :)))))))))))

ya arada akşamda uğrayın canlarım yaaaaa. eşim gececi patlıyorum:))
kocaman kocaman öpüyorum sizleriiiii

canım benimyaa kıyamam ben sanaa opuyorumnanaktan
eşinin davranışı hoş olmamış ama düşünememiştir tatlım erkeklere göre pek çok şey gereksiz çünkü
sıkma canını

canlarım nasılsınızzzz :)))))))))))

ya arada akşamda uğrayın canlarım yaaaaa. eşim gececi patlıyorum:))
kocaman kocaman öpüyorum sizleriiiii

canımmm hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
tamam hayatım uğramaya çalışırım arada bi giriyorum ama kimseler olmayınca oyalanmıyorum

deryainci evet zor olur şimdi alışman.bende maaşımı tek başıma harcardım param hep elimde her istedimi gördüğümü alırdım.ama evlenince değişti eskisi gibi her istedimi alamıyorum.baya bir borç oldu eşime düğünden kalan.ondan hiç bişey istemiyorum benim maaşta eve gidiyo.zoruma da gitmiyo hiç.çünkü bu seçimi ben yaptım katlanmak zorundayım.

canım ya hiç haketmiyorsun kimse haketmez aslındada
sen çok iyi niyetli bir insansın
nasıl senin başına böyle haksızlıklar geliyor anlamıyorum

teocuğum anlıyorum seni canım
benimde öyleydi yada öyle işte
sorun yaptığın şey eşinin bu şekilde söylemesi mi?
yoksa saçının mı dökülmesi
neyse sonuç itibariyle doktora gidebilirsin
genelde kansızlıktan dökülür
mesela ben azcık stres yapayım direk saçlarımı vuruyor malesef
eşim bunu bildiği için daha hassastır oyüzden
bide saç kestirmek dökülmeyi durdurmaz
ama saçlarını rahatlatır
bak benim saçlarımda kalın telli dalgalı,kıvırcığıda var azcık
ben bile kısacık kestirdiysem problem etme yani:)))

selam kızlar
nasılsınız
slm canım naber

bazen istediğimi alamamak bnm de cok zoruma gidiyor önceden olsa şöle yapardım dedğim oluyor ama alışmak zorundayız malesef

evt eşimin öe demesi ama üzüleceğimi bilemedi heralde zaten hemen çaresine bakalım diye gönlümü almaya çalıştı:)

merhaba ben geldim...teolog sıkma canını benimde çok saçım dökülür..birde saçlarım uzun...eşin seni kırmak için dememiştir..malum bizler kadar düşünceli değiller...hatta bioblas diye şampuan aldım..bakalım işe yarıyacak mı?

deryacıım bu regl dönemi duygusallığı olmasın:)
ben de o dönemde gereksiz alınganlık yapıyorum
olmadık şeye ağlamak istiyorum ya da sinirleniyorum
ama genelleme bunu bence
o anlık yaşanan bir tepki
her zaman böyle mi olacak gibi bir düşünce bence yersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…