Ben geldim kızlar..opuyorumnanaktan
kızlar aranıza yeni katıldığımdan sizleri karıştırıyorum.kafamçokkarıştı..şu kimdi? şöyle olan kimdi?vs...kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım :asigim:
kızlar aranıza yeni katıldığımdan sizleri karıştırıyorum.kafamçokkarıştı..şu kimdi? şöyle olan kimdi?vs...kafamçokkarıştı
dün aydında terlikle dolaşıyodum bugün sivasta donuyorum ya resmen kış gelmiş millet çizme bile giymiş:))donuyom sırtıma şalı aldı öle duruyorum şimdi.
dün aydında terlikle dolaşıyodum bugün sivasta donuyorum ya resmen kış gelmiş millet çizme bile giymiş:))donuyom sırtıma şalı aldı öle duruyorum şimdi.
şöyle olan kimdi derken canım??kızlar aranıza yeni katıldığımdan sizleri karıştırıyorum.kafamçokkarıştı..şu kimdi? şöyle olan kimdi?vs...kafamçokkarıştı
aynen ya bende geçen hafta adanadaydımdün aydında terlikle dolaşıyodum bugün sivasta donuyorum ya resmen kış gelmiş millet çizme bile giymiş:))donuyom sırtıma şalı aldı öle duruyorum şimdi.
teşekkürler canımgeçmiş olsun dirimciim
bende de baçlamaz umarım
:))
soğuktu gerçekten de
dün düğün vardı sivastaydım
çok üşüdüm ama şimdi de tokatta üşüyorum
kış geliyorum diyor
sen yerleştin mi aydına
çok şükür iyiyim canımHoşbuldum canımcım.
Nasılsın? Nasıl gidiyor?Herşey yolundadır umarım:ecrin_bebek:
evet aynen öyle dirimcim inan bazı şeyleri duydukça ağzım açık kalıyor bu kadar aleni nasıl yalan söylenir diyetatlı canını üzmeye değer mi canım ya
boşver
sen kendini biliyosun ya
eşin biliyo gerisini boşver
nedense hep onların seni kıskandıklarını düşünüyorum
Şeniz
Canım yavaş yavaş tanırsınyerimseniben
Ege'de Akdeniz'de öyledir canım havalar.Dikkat et kendine.Burası bile gündüz sıcak akşam serinliyor.Hasta olmadan atlatayım bu dönemi bari..
evet canım yerleştim aydına.ama daha sivastayım.bir iki ay daha.sonra kesin gidiyorum.sen tokattamı yaşıyosun canım.yakınmış memlekete ne güzel.
çok şükür iyiyim canım
herşey yoluna girecek inşallah hayatım
evet aynen öyle dirimcim inan bazı şeyleri duydukça ağzım açık kalıyor bu kadar aleni nasıl yalan söylenir diye
ama eşimde biliyor dediğin gibi
malesef herkes seninle aynı fikirde ama kıskanacak ne var bende bunu anlayamıyorum
ama bi yandan da iyi oldu insanların gerçek yüzlerini görmüş oldum
hatta eşimi ikna edebilirsem bu şehirden taşınmayı düşünüyorum çünkü aynı yerde oldukça bana rahat vermeyecekler
:asigim:
jazmin cim egenin soğuk havası bana bişey yapmaz gibi geliyo ama bilmiyorum görecem.eşimde diyo çok üşüyecen diye ama ben eksi kırkları görmüş bir sivaslı olarak çok soğuk geleceni sanmıyorum aydının:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?