Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar aranıza yeni katıldığımdan sizleri karıştırıyorum.kafamçokkarıştı..şu kimdi? şöyle olan kimdi?vs...kafamçokkarıştı

dün aydında terlikle dolaşıyodum bugün sivasta donuyorum ya resmen kış gelmiş millet çizme bile giymiş:))donuyom sırtıma şalı aldı öle duruyorum şimdi.

tatlı rüya inşallah canım ya.inşallah kendi evilerimizi alırız.bir kaç ay sonra istifa edip eşimin yanına gidecem ben.dahada ayrılık olmaz inşallah.

hoşgeldin canım :asigim:

Şeniz

kızlar aranıza yeni katıldığımdan sizleri karıştırıyorum.kafamçokkarıştı..şu kimdi? şöyle olan kimdi?vs...kafamçokkarıştı

Canım yavaş yavaş tanırsınyerimseniben

dün aydında terlikle dolaşıyodum bugün sivasta donuyorum ya resmen kış gelmiş millet çizme bile giymiş:))donuyom sırtıma şalı aldı öle duruyorum şimdi.

Ege'de Akdeniz'de öyledir canım havalar.Dikkat et kendine.Burası bile gündüz sıcak akşam serinliyor.Hasta olmadan atlatayım bu dönemi bari..

:))
soğuktu gerçekten de
dün düğün vardı sivastaydım
çok üşüdüm ama şimdi de tokatta üşüyorum
kış geliyorum diyor

sen yerleştin mi aydına

şöyle olan kimdi derken canım??
anlamadım

aynen ya bende geçen hafta adanadaydım
yağmur vardı ama sıcaktı yani
şimdi donuyorum

geçmiş olsun dirimciim
bende de baçlamaz umarım
teşekkürler canım
umarım,önlemini al yinede
sıcak bişeyler iç
sabahtan beri ıhlamur içiyorum

:))
soğuktu gerçekten de
dün düğün vardı sivastaydım
çok üşüdüm ama şimdi de tokatta üşüyorum
kış geliyorum diyor

sen yerleştin mi aydına

evet canım yerleştim aydına.ama daha sivastayım.bir iki ay daha.sonra kesin gidiyorum.sen tokattamı yaşıyosun canım.yakınmış memlekete ne güzel.

Hoşbuldum canımcım.

Nasılsın? Nasıl gidiyor?Herşey yolundadır umarım:ecrin_bebek:
çok şükür iyiyim canım
herşey yoluna girecek inşallah hayatım
tatlı canını üzmeye değer mi canım ya
boşver
sen kendini biliyosun ya
eşin biliyo gerisini boşver
nedense hep onların seni kıskandıklarını düşünüyorum
evet aynen öyle dirimcim inan bazı şeyleri duydukça ağzım açık kalıyor bu kadar aleni nasıl yalan söylenir diye
ama eşimde biliyor dediğin gibi
malesef herkes seninle aynı fikirde ama kıskanacak ne var bende bunu anlayamıyorum
ama bi yandan da iyi oldu insanların gerçek yüzlerini görmüş oldum
hatta eşimi ikna edebilirsem bu şehirden taşınmayı düşünüyorum çünkü aynı yerde oldukça bana rahat vermeyecekler

jazmin cim egenin soğuk havası bana bişey yapmaz gibi geliyo ama bilmiyorum görecem.eşimde diyo çok üşüyecen diye ama ben eksi kırkları görmüş bir sivaslı olarak çok soğuk geleceni sanmıyorum aydının:)))

Canım yine mi moralin bozuk

opuyorumnanaktan

Bence dekaydirigubbakcemile3Aydın daha da sıcak olur canım birde..zemuszemus

kızlar excel programında
bütün satırlara aynı bilgiyi yazmanın pratik yolu nasıldı
unutmuşum deminden beri yapamadım
mesela her satıra 100 yazmak istiyorum
bilen varsa rica etsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…