- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım ya hiç haketmiyorsun kimse haketmez aslındada
sen çok iyi niyetli bir insansın
nasıl senin başına böyle haksızlıklar geliyor anlamıyorum
merhaba ben geldim...teolog sıkma canını benimde çok saçım dökülür..birde saçlarım uzun...eşin seni kırmak için dememiştir..malum bizler kadar düşünceli değiller...hatta bioblas diye şampuan aldım..bakalım işe yarıyacak mı?
mısraaa cım çok sağol canım merak etmiştim bendeJnazcım angel 1 hafta sekreterliğe bakıyor bu yüzden fazla gelemiyor.
Jazmin buradaydı biraz işim var öğleden sonra gelirim dedi gitti.
Deryacım hiç kafana takacağın birşey değil cnm,erkekler ne anlarla aletlerden öyle düşün .
Benim eşimde hemen hemen hergün ilginç bir obje yada mutfak aletiyle eve gitmemi garipsemişti sonra aldıklarımın hepsini kullandığımı görünce birşey diyemedi.Alışmaları için biraz zaman gerekiyor kısaca.
Tatlırüya hoşgeldin cnm.
Pokacım akşamları girmeye çalışırım cnm.
kolay gelsin canımmkızlar bana müsade
işlerimi bitirip aranuza dönerim hepinizi muck
canım benim yaslm kızlar
yaa benim canım dünden beri baya bir sıkılıyor....
eşimle dışarı çıktık ben yanımda diye cüzdanımı almadım...
biryerde mutfak için birşey gördüm bir an çok hoşuma gitti
aşkım bunu alalım mı dedim ama hiç hayır diyeceğini düşünmedim çünkü pahalı birşey değildi..
bana almayalım dedi.... bi an kalbim acıdı normalde üzülürüm ama kalbimi acıdığı zamanlar çok nadirdir... nerdeyse sokak ortasnda ağlayacaktım...
cüzdanım olmadığı için sormuştum neyse dedim sonra ben gelir alırım dedim
tamam gel alalım dedi hayır ben snra alacağım dedim....
eve geldim banyoya girdim ağladım... sonra anladı ağladımı ne var ben beyenmedim ne işe yararki dedi...
bende ben senden asla birşwy isteyemeyecekmiyim dedim... ilk defa bunu alalım dedim kırıldımdedim
sanırım ben cüdanlarımızı birleştirmeyi veya eşimden birşey istemeye alışamayacağım
ne bileyim anlatmak istdim aklıma geldi çok gücüme gitti sanırım kafamdan atamıyorum
hoşgeldin canımcanlarım nasılsınızzzz :)))))))))))
ya arada akşamda uğrayın canlarım yaaaaa. eşim gececi patlıyorum:))
kocaman kocaman öpüyorum sizleriiiii
angel bu hafta sekreterliğe baktığı için çok yoğunmuşkızlarrr angel ve jazmin uğramadımı bugün?
hoşgeldin canımmerhaba ben geldim...teolog sıkma canını benimde çok saçım dökülür..birde saçlarım uzun...eşin seni kırmak için dememiştir..malum bizler kadar düşünceli değiller...hatta bioblas diye şampuan aldım..bakalım işe yarıyacak mı?
Az İŞİm var geleceĞİm kızlar.
angel bu hafta sekreterliğe baktığı için çok yoğunmuş
giremiyebilirmiş canım
jazminde öğleden sonra gelirim dedi
işleri varmış
yok canım o beyenmemişcanım benimyaa kıyamam ben sanaa opuyorumnanaktan
eşinin davranışı hoş olmamış ama düşünememiştir tatlım erkeklere göre pek çok şey gereksiz çünkü
sıkma canını
yaaa inanılmaz gücüme gitti....deryainci evet zor olur şimdi alışman.bende maaşımı tek başıma harcardım param hep elimde her istedimi gördüğümü alırdım.ama evlenince değişti eskisi gibi her istedimi alamıyorum.baya bir borç oldu eşime düğünden kalan.ondan hiç bişey istemiyorum benim maaşta eve gidiyo.zoruma da gitmiyo hiç.çünkü bu seçimi ben yaptım katlanmak zorundayım.
bazen istediğimi alamamak bnm de cok zoruma gidiyor önceden olsa şöle yapardım dedğim oluyor ama alışmak zorundayız malesef
bende deldim afiyet olsun
Ben geldim kızlar..opuyorumnanaktan
jnaz ve mısra hoşbulduk...
deryainci sıkma canını...
hoşgeldinnnnbende deldim afiyet olsun
hoşgeldin tatlımmm zemuszemus
tatlı canını üzmeye değer mi canım yadirimcim çok sağol hayatım
bende haketmiyorum diye çok üzüldüm çok ağladım ama şimdi vardır bunda da bir hayır diyorum
çok şükür ben kendimi biliyorum beni tanıyanlarda aynı şekilde inan başkalarının ne dediği hiç önemli değil bu saatten sonra
ve inan hakkımda söylenenleri duydukça üzülmüyorum artık çünkü yalan olduğunu biliyorum
insanlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor
bazen şaşırıyorum hiçmi hatırım yoktu hiçmi hakkım geçmedi diye
ama Allah biliyor ya o bana yeter
evdesin değil mi canım?dirimciğim teşekkür ederim canım
iyiyim ben
evler serinledi artık
banyo yapmıştım biraz üşüdüm
onun dışında gayet iyiyim
sen nasılsın
tamam canım görüşürüzkızlar bana müsade
işlerimi bitirip aranuza dönerim hepinizi muck
hoşgeldin canımbende deldim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?