Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Canlarım ben yavaş yavaş kaçış yapıyorum...Ancak toparlanırım zaten..

Yarın görüşürüz.Hepinizi öpüyorumŞeniz

Angelcım şimdi çok daha iyiyim cnm benim.Biraz eşimle ilgilendim biraz uzandım biraz mama yedim şimdide eski bir yemekteyiz programını diğer kanallarla zap yaparak izliyorum

Canlarım ben yavaş yavaş kaçış yapıyorum...Ancak toparlanırım zaten..

Yarın görüşürüz.Hepinizi öpüyorumŞeniz

iyi akşamlar canım
görüşürüz yarınŞeniz

Angelcım şimdi çok daha iyiyim cnm benim.Biraz eşimle ilgilendim biraz uzandım biraz mama yedim şimdide eski bir yemekteyiz programını diğer kanallarla zap yaparak izliyorum

sevindim canım iyi olmana
ne güzel dimi evde olmak kocişle:kedi:

Angelcım eşimle olmak tabiçok güzel,saolsun işyerimede gelip aldı,sonra bir sürü vitaminli alışveriş yaptı.Çok üzülüyor çünkü 4-5 aydır gerçekten çok rahatsızım,vücut direncim acaip düşük şu kistleri hallettikten sonra tüm vucuduma baktırıp test yaptıracağım,vitamin takviyesine falan ihtiyacım var sanırım

evet canım olabilir
vücudun direnci düşük
artık haplara başlıyacaksın nasılsa
inş tez zamanda kurtulacaksın kistlerden canım

geleyim mi bilmem ki.okuyorum şimdilik.sadece burası değil diğer topicleri de.şöle bi dolaşıp kolaçan ediyorum şimdilik.çekingen gördüm kendimi:)yeni olduğum için sanırım

Hoşgeldin elvan.

Kendini tanıtır mısınız bize biraz lütfen?
Kaç yaşındasın?
Eşin kaç yaşında?
Çalışıyor musun,eşin ne iş yapıyor?
Ne zaman evlendin?
Bebiş var mı yada düşünüyor musun?
Teşekkürler :)))))))

hoş bulduk mısra:)

28 yaşındayım

eşim 32 yaşın da

ben çalışmıyorum

eşim bilgisayar-muhasebe programı yaapan bir firma da bilgi işlem de

1 sene önce evlendim

bebiş yok bu yaza çalışmalara başlamayı düşünüyoruz

ama benim şimdi çıkmam lazım kociş gelcek te..bundan sonsa sık sık uğramaya çalışırım kızlar.iyi akşamlar hepinize

ben geldimmm tekrar...

hoşgeldin özi
sabah sordum çıkmıştın
ne zaman buluşuyoruz:))

geleyim mi bilmem ki.okuyorum şimdilik.sadece burası değil diğer topicleri de.şöle bi dolaşıp kolaçan ediyorum şimdilik.çekingen gördüm kendimi:)yeni olduğum için sanırım

ama benim şimdi çıkmam lazım kociş gelcek te..bundan sonsa sık sık uğramaya çalışırım kızlar.iyi akşamlar hepinize

gel tabi canım hoşgeldin
iyi akşamlar
herzaman bekleriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…