Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Günaydın arkadaşlar bugün yine epeyce işim var ara ara gelip yazmaya çalışırım.Sizlere iyi sohbetler

günaydın mutlucuğum nasılsın?
kekulacığım sanada günaydın
kızlar nerde kaldı ya
angel,jazmin,poka,alınyazımsın......
sabah gelirlerdi ya

günaydın dirimcim.herkezlere günaydınnnn.inşallah güzel bir gün geçiririz:)opuyorumnanaktan

günaydınnnnn
hepinize güzel bir gün olsun inşallahhhh

Günaydın ben geldim:)

Kızlar bugün temizlik var..Ara ara girmeye çalışacağımzemuszemus

dirimim günaydın cnm iyi olmaya çalışıyorum işte başım ağrıyor bugün sen nasılsın cnm

günaydın dirimcim.herkezlere günaydınnnn.inşallah güzel bir gün geçiririz:)opuyorumnanaktan
inşallah canım benim
akşam olsa da evet gitsek keşke :kedi:

günaydınnnnn
hepinize güzel bir gün olsun inşallahhhh
günaydın canım

Günaydın ben geldim:)

Kızlar bugün temizlik var..Ara ara girmeye çalışacağımzemuszemus
evdemisin şeker
günaydın opuyorumnanaktan
bugün yaprak dökümü var zemuszemus

dirimim günaydın cnm iyi olmaya çalışıyorum işte başım ağrıyor bugün sen nasılsın cnm
geçmiş olsun canım
inşallah geçer
özlem dışında iyiyim çok şükür

mutlucum ben biraz hastayım bugün boğazım ağrıyor yutkunamıyorum.burnumda tutulmuş gibi.evde minik bir yiğenim var 1 buçuk yaşında annem bakıyor.o hastaydı sanırım ondan geçti banada.dayanamıyom öpüyom kocama alıyom.

günaydın canım
:1hug:

nerdesinizzz
hepiniz aşağıdasınızzz
sanırım sayfa açık kaldı yoğunsunuz kolay gelsinnnn

hoşgeldin angel cnm üzülmemeye çalış bu arada geçmiş olsun bitanem 20 lik diş zor oluyor bende aynı problemleri yaşadığım için

günaydın kızlar bugün 1 de dersim başlıyor şimdi kocişle kahvaltı yapıcaz sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…