Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

geçmiş olsun kekula dikkat etmek lazım cnm hafada bir sıcak bir soğuk olduğu için ister istemez hasta olabiliyoruz cnm

sağol dirimciğin özlemde bitecek inşallah canımcığım o güzel ve tertemiz yüreğini temiz tut yeterki bitanem

teologcuğum angelın abisi nişanlısından ayrılmış annesi ve angel çok üzgünler ama tam konuyu bende bilmiyom güzelim

EEEEE napıyorsunuz bakalım kızlar ?ışlerin bir kısmını bitirip geldim.Ben regl sancıyla boğuşuyorum yine dün buradaki hemşire hn bir ilaç verdi baya iyi geliyor 3-4 saat rahatlatıyor bugün içmemiştim şimdi içeyim 1 tane

hoşgeldin angel cnm üzülmemeye çalış bu arada geçmiş olsun bitanem 20 lik diş zor oluyor bende aynı problemleri yaşadığım için

işte elimde olsa ama düzelcem inş.:))

20 lik dişte sıkıntı valla kaşınıyro ağrıyor ateş yapıyor
ya herşey üstüme üstüme geliyormafoldumben

günaydın kızlar bugün 1 de dersim başlıyor şimdi kocişle kahvaltı yapıcaz sizler nasılsınız bakalım

angel neyin var tatlım

günaydın canım
neyim yokki sanki
herşey çok kötü
hastayım mutsuzummafoldumben

teocuğum yazdım cvp ama görmedin sanrım cnm angelın abisi nişanlısından ayrıldı annesi ve angel çok üzgün tam olarak bende bilmiyom olanları

alınyazım hoşgeldin cnm nasılsın allah kolaylık versin ben mesajını aldım cnm kabul ettinmi beni

kızlar ben geldim

çok yoğunum yazamadım bile

canımm hoşgeldin....
rahatlayınca gel :)

geçmiş olsun mısraaa
böyle zamanlarda en güzeli kıvrılıp uyumak
ne güzel olurdu di mi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…