Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

neyse kızlar biraz iyi olunca paylaşırım sizinle şimdi hem uzun sürer hem de jazminin dediği gibi tekrarlandığı için üzülürüm

Canım benim arkadaşım pazardan almıştı. Kedlilerden son 1 tane kalmış ve onu da bana aldı. Çok çeşit var... Kelebekli de vardı evet:)) Tanesi 2,5 TL idi...

Şöyle diyeyim. Pazarda satan kişi benim arkadaşım...Yoksa bile buldurturum zaten..Başka şeyler derken?

Bu arada Ikea'da çerçeve şeklinde stickerlar vardı.. 20 Ekim'de indirime giriyor..Sadece 9,95

http://www.ikea.com.tr/Images/Activity/82.pdf

Teocum canını sıkma canımcım...

Hayatın tadını çıkarmaya çalış kocişinle...Eskiyi eskide bırak emi canımcım..

Seni sevioruz bizzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Sigara içen arkadaşlarımız için çok önemli bir bilgi buldum.Kırmızı soğan vücutta biriken nikotini çözüyormuş.

SOĞAN : Zambakgiller familyasından; yumrumsu ve yeşil yaprakları kullanılan keskin kokulu, acı bir otsu bitkidir. Bileşiminde uçucu ve sabit yağ, şekerler, fermentler ve amino asitler vardır.
Faydası : ıdrar söktürür. Vücutta biriken zararlı maddeleri ve suyu atar. Romatizma, mafsal iltihabı, idrar tutukluğu, damar sertliğinde faydalıdır. Böbreklerdeki kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Zayıflamayı sağlar. Böbrek ağrısını dindirir. Zihin yorgunluğunu dindirir. Baygınlığı geçirir. Prostat bezinin hastalanmasını önler. ıktidarsızlıkta faydalıdır. Cinsel gücü artırır. Egzama ve diğer cilt hastalıklarında faydalıdır. Öksürük söktürür, bronşları temizler, astım nöbeti, akciğer hastalıkları, grip ve soğuk algınlığında faydalıdır. Kandaki şeker seviyesini düşürür. Şeker hastalarında faydalıdır. Kolera ve veremde bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardımcı olur. ıhtiyarlanmayı geciktirir. Kalbi kuvvetlendirir. Koroner damarları genişletir. Cerahatlerin boşalmasına yardımcı olur. Dolama ve arpacıkta da faydalıdır. Kırmızı soğan nikotini çözüyor, insan bünyesinde, özellikle sigara içenlerde biriken nikotinin çözülmesinde etkilidir. Kırmızı soğan kanda yükselmiş olan lipit miktarını düşürür. Safrayı incelterek, karaciğerin rahat çalışmasını sağlar.

Kızlar Ikea'da Panel perdeler var. Tanesi 4,95 mutfağıma 2 tane alsam yeter diyorum kırmızı... Kırmızı kilim de alacağım ucuza.. Bir de kırmızı runner alırım diyorum..Güzel olur değil mi?

Mısra çok yersiniz dedin aklım bulandı;ama azcık değişime ihtiyacım var:))

Panel perde bunlar.. Yana doğru açılıyor mekaniği var katlamalı perde gibi..

Eklentiler

• $PE213214.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 32
Al cnm al neeeeeeeeeee Panel perdeler 4.90 mı şok oluyorum.
Bir açılmadı gitti şu ikea ya buraya((((((

Ben şimdi çıkıyorum kızlar hepinizi çokkkkkkk öperim,eve gidip biber dolması yapacağım çok cnm çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…