Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ay jazmincim çok sosyetiksin canem:)))))) ızmir gibi yerde neden kurutma makinası kullanıyorsun?
Ankara,ıstanbul,Erzurum,Sivas....vs olsa hadi zor kururda.

O leke çıkarıcı mendillerden Türkiye dede var ama ben sevmedim sildiğin yerde su lekesi gibi iz bırakıyor yada bana öylesi denk gelmişti.

Bu arada kociş nerde nete girmişsin?:)

Tatlı rüyacım seni bekledim ama sanırım işin var,bende biber dolması yapmıştım yiyeyim,sonrada evi sileceğim saat 21 gibi gelirim cnm

canım benim....evet komşum gelmişti....komşum dediğimde annemden büyük bir meslektaşım..bir derdim olduğunda hemen yanımdadırlar...haklarını ödeyemem..sağolsunlar burada oturduğum kirayı onların sayesinde bulmuştum..bazen istanbul un pazarlarını gezeriz....görenlerde kızı olduğumu sanıyor...tanıyanlarda gelin adayları sanıyor...:roflol:

Ay ne kadar güzel birşey tatlırüyacım dostluğunuzdaim olsun inşallah.

Bende işlerimi bitirdim,duşumu aldım,çayımıda demledim şimdi sticker yapıyorumçok eğlenceli.
İlk olarak basit birşey yaptım;
Bu şirini yapıp banyodaki tuvalete yapıştırdım :))))))
Makinam olsa çekerdim,haftaya arkadaşımdan alayım yaptığım ve aldığım herşeyi ekleyeyim.
Bak bakalım beğenecek misin cnm?

a1IMG_5099.jpg (image)

çok şirin...görür görmez ayy... dedim...kaydirigubbakcemile5
aklıma ne geldi..eşimle salonumuza çiçekli dallı bir sticker yapmıştık ve çok uğraşmıştık....ama duvarımızdan sürekli düştü..sonra sinir oldum çıkardım attım...ama hala gözüm var....

Beğenmene sevindim cnm.
Ben de eşime reklam tabelası yapan arkadaşından yapışkanlı kağıtlar aldırmıştım onlarla yapıyorum umarım düşmezler,yapışkanının kuvvetli olmasına güvendim inşallah yanılmamışımdır :)

Şimdide salondaki tablolarımın köşelerine yapıştırmak için kelebek sticker yapıyorum :)))))))

ben yarın veli toplantısı yapacağım... öna hazırlık yapıyorum....veli toplantısı yapmayı sevmiyorum çünkü hiç verim alamıyorum...

ayy mısracım süpper olmuş yaaaaaaaaaaa ellerine sağlıkkk...

tatşlışım naber ?

ıyidir pokacım beğenin içinde teşekkürler verdiğim linkteki benim yaptığım değil ama aynen öyle oldu çok şeker gidip gidip bakıyorum banyoya eşim epeyce gülecek heyecanla bekliyorum.

Şimdide salonumun duvarlarında kelebekler uçuşturuyorum 2 tane yapıp yapıştırdım 1 tane daha yapmam lazım :))))))))

Sen nasılsın neler yapıyorsun güzel arkadaşım?

mısra bizimkiler kumaş tarzındaydı...daha eşin görmedi mi? güzel bir süpriz olucak...
poka nasıl gidiyor?sizin banka neden bizim ek dersleri yatır mıyor?kızgınım sizin bankaya....şaka bir yana bizim tümsan şubesi ilgileniyor...

Hani şu duvarlara yapıştırılan desenler var ya canım onlardan,internette bolcasatılıyor epeyce pahalı.

Duvar sticker yaz çıkar ne olduğu tatlım:)))))))

Haaa evet cnm kumaşlarıda çıkmış.
Siz hazır aldınızda yapıştıramadınız mı tatlırüyacım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…