Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

pokacığım bende çıkıyorum cnm mesaim bitmek üzere kendine iyi bak cnm allahıma emanet ol hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar öpüyorum seni

görüşürüz mutlucum. sana hayırlı iftarlar dilerim .. umarım güsel bi akşam geçirirsin canım benim opuyorumnanaktan

hayırlı iftarlar mutlu akşamlar kızlar bende kaçtımmm

haktan nerelere diddi

ay kızlar yaa ilkonce ablam aradı sonra annem sonra kardeşim sonra eşim derken kaldım mutfakta

bizim telefon sadece mutfakta çekiyo o yuzden
sonra bi baktım saat 6 olmuş yemeklerimi attım ateşe geldim ama herkes gitmiş
olsun hepinize hayırlı iftarlar afiyet bal şeker olsun canlarım...

Canlarım acil çıkmam gerekti,haber veremediğim için özür.Yarın sabahtan da olamayacağım.

Görüşürüz..

Bu arada yağmur da başladızemuszemus

Ben geldimmm ama kimsecikler gok
Yarın iftara ablamları davet ettim tek başıma misafir edeceğim eşim gelemiyor.
ılk kezde bir revani denedim tarifini bizim klüpten aldım tadına bakmadım ama çok güzel görünüyor.
Bir dilim tırtıklayıp tarifi yayınlayan arkadaş için çektim görmek isterseniz şayet şöyle buyrun;

Birde gül böreği yaptım şöyle en kocamanından pişirmeden buzdolabına attım bakalım nasıl olacak.
Sonucunu ve resmini yayınlarım canlar.
Pişmemiş hali şudur;
[/URL][/IMG]

Nasıl yaptığımı merak eden dostlar için gül böreği tarifim;
*3 adet yufka
*1 yumurta
*1 su bardağı süt yoksa yoğurtta olabilir
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
ıçine ;
*Yaklaşık 300 gr kadar lor
*Yarım çay kaşığı kadar karabiber
*Bir tutam ince kesilmiş maydanoz
Yapılışı;
Öncelikle yufkamızı ortadan ikiye kesiyoruz.Süt-yumurta ve yağ karışımını fırçayla heryerine sürüyoruz.Yufkanın geniş tarafına iç malzememizi ince bir şerit halinde koyuyoruz ve rulo yapıyoruz.Sonra aynen bildiğiniz gül böreği gibi kıvırıyoruz bunu tepsimizin tam ortasına koyuyoruz.Tüm yufkalar bitinceye dek yapacağımız şey sütlü karışımı sür,malzemeyi yay,rulo yap,tepsinin ortasındaki gülün etrafına sar.Kalan sosuda üstüne boca ettim epeyce sulu oldu:)
Buzdolabına üzerini kapatarak koydum,yarın iş çıkışı yumurta ve çörekotu serpiştirip pişireceğim.

Son düzenleme:
Cadalozlar şimdi aklıma resim istediğiniz geldi çok yorgun olduğum ve resimleri bulamadığım halde albümden çektim yarın bakarsınız artıkım

Cadalozlar şimdi aklıma resim istediğiniz geldi çok yorgun olduğum ve resimleri bulamadığım halde albümden çektim yarın bakarsınız artıkım

çatlayın cadalozlar ilk önce ben baktımmm ohhhh canıma değsinlaelaelaelaelae

mısracım çok hoşsunuz.ALLAH mutluluğunuzu daim etsina.s.

mısracım çok güzel hatunsun vesselam eşin çok şanslı mutluluğunuz daim olsun cnm arkadaşımm
not:tırnaklarına bayıldım çok güsel görünüolar manikür süperrrr maşallah maşallah

naber birsamcımm

iyiylik cssacım nolsun.takılıyom işte nette az daha kalıyım da kalkcam spor yapmak için.ramazan da vermesekte almayalım dedik ark.lar la ki maşallah nerdeyse tatlısız günüm geçmemesine rağmen almadım hiç aman tahtaya vurkaydirigubbakcemile3

vurdum şekerim vurdum aman alma ya bebiş öncesi olmaz hamilelikte daha rahat yer içersin cnm zayıf başlarsan inş

vurdum şekerim vurdum aman alma ya bebiş öncesi olmaz hamilelikte daha rahat yer içersin cnm zayıf başlarsan inş

hamilelik bebek deyince canım çok sıkılıyo cssacım.ne bilim sanki bu ilaçlar hiç bitmicek ve ben daha uzuuunnnnn bir süre bebii sahibi olamayacm gibi.acaip hassasım bu konuda bugünlerde.

canım ya öle düşünme bak bende çok ağır ilaçlar kullandım doktoruma göre dahada kullanmam gerekiodu tedavi tam bitmemişti ama ben bıraktım ilaçları artık yeter ddim bunlarla hayat geçmez böle yaşamak zor bağımlı gibi olmuştum artık cnm birden azaltarak bıraktım ilk zamanlar çok zor olduu çok çektim ama kurtuldum sonunda sende kendini hazır hissettiğin anda bırakırsın bebişin gelir inş vee ölece tamamen kurtulursun cnm benim ama ii düşün olurmu olumlu olmak lazım böle durumlarda seni çook ii anlıorum

saol cnm bilmiyorum uzun zamandır içiyorum ya ondan sanırım karamsarım bu kadar.zaten devlet hastanesinde ki dr bıraktım sayılır ona sadece ayda bi ilaç yazdırmak için felan gitcem.özelden terapi almaya başladığım dr a dedim zaten ilaçları bırakmak bebek sahibi olmak istiyorum die.bakalım buı sefer hem terapi hem ilaç inş daha ii sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…