Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

biraz işler vardı mutlucum onları hallettim..
bugün buralar durgunn bayağı

valla haktan ben ona söyledim sen benim eltim değil ablamsın dedim ama olmadı ben 2 aylık evliyim kayınvalidemi bana karşı dolduruyor sürekli ama yapsın herkes yediğinden ikram eder.

valla haktan ben ona söyledim sen benim eltim değil ablamsın dedim ama olmadı ben 2 aylık evliyim kayınvalidemi bana karşı dolduruyor sürekli ama yapsın herkes yediğinden ikram eder.

ay evet canım boşver sen iyi niyetli olda her zaman karşındaki naparsa yapsın boşver o zaman,takma
peki eşin istediği içinmi gidiyosunuz?

ben daha çok kayınvalidem istediği için gidiyorum haktan kayınvalidemde üzülüyor bana böyle davrandığı için eltimin yavrum o ne yaparsa yapsın sen soğuk durma diyor bana ben ona saygımdan sessiz kalıyorum allahım 3 veya 5 milyonluk cifini yada domestosunu laf yapıyor kendisi bimde satılan bimin ürünleri var ya biraz ucuz ondan kullanıyor bende cifle domestos kullanıyorum bunları benim evimde gördü bana laf çarptırıyor ben cif falan alamam çok pahalı diye

mutlucum burdayım bende canım sıkkın diye girmedm pek

zaten senle beni bi sevemediler gitti bi yaranamadık ailelerine, neyseki sende kayınvalide iyi

alınyazım bitanem neden böyle yapıyorsun cnm sen girmeyince ben seni daha çok merak ediyorum cnm yapma böyle lütfen güzelim

allah allaaah sen alamazsın belki ama ben alıyorum de napalım herkesin alabildiği var alamadığı var
bende şu başkasına karışan insanlara sinir oluyorum yaaa
bencede sende cevabını kibarca ve nazikçe ver bir der iki der 3üncüde susar cesaret edemez bişey demeye

bende herkesin aldığı pahalılardan alamıyprum tabi, herkes kesesine göre harcar deseydin, onamı kalmış kahyalık?

o herşeye cesaret eder haktanım çünkü lafın nereye gidip nereye geldiğini bilmiyor canım lafı sallayıp atıyor sen kırılmışsın darılmış anlamaz ama sen onun iyiliği içinde olsa bişey söyle yanlış anlar hemen

alınyazım benim eşimle onun eşinin işi bir esnaf ya benim parayı daha çok harcadığı düşünüyor

mutlucum burdayım bende canım sıkkın diye girmedm pek

zaten senle beni bi sevemediler gitti bi yaranamadık ailelerine, neyseki sende kayınvalide iyi

sana noldu yine bebişim
dünkü mevzumu yeni bişey mi oldu?

kızlar kimse kimseyi sevmek zorunda değil sizde öyle
boşverin takmayın yaa
herkes ne ederse kendine eder boşverin..

mutlum saol bitanem canım benim, ne biliyim ya ne zaman düzelcekki bende depresyonumdan kurrtulsam

ve eltin konusunda seni çok ii anlıyorum benimde eşimin aptal ablası öyledir onlarla başetmek zor cidden

alınyazım benim eşimle onun eşinin işi bir esnaf ya benim parayı daha çok harcadığı düşünüyor
anladım canım o zman bu laflar hiç bitmez desene (
sana noldu yine bebişim
dünkü mevzumu yeni bişey mi oldu?

kızlar kimse kimseyi sevmek zorunda değil sizde öyle
boşverin takmayın yaa
herkes ne ederse kendine eder boşverin..

yok cannm dünkü mevzu diyelim
babamda eşimin ailesini haklı buldu bende eşime kızdım annen yüzünden babamla bile kötü oldum diye, çünkü baya tartıştık
oda dediki annem sana hakaret etmedi, sen anneme hakaret ettin, öylemi öyle, anneme verdim teli, sonra aradım yine düzgün konuşuruz diye, teli bile açmadı dün geceden beri hiç aramadıda

öyle canım herkes ne ederse kendine eder,Allah iyinin yanında herzaman,
aman benden uzak olsunlarda sevmelerinide istemem, yüzleri gözümün önünde olmasında, sevmesinler

sen nasılsın canım

mutlucum işiniz ortak olduğu için konuşur durur o
bana kalırsa dediğim gibi sen kırılma,bişy söylediği zaman kibarca saygını bozmadan cevabını ver hatta şakayla karışık bile söleyebilirsin
ama şu dünya kimse için üzülmeye ve kimseye kafayı takmaya deymez olan sana olur herzaman kimsede oturup üzülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…