Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

canım benim yaa insanın sinirleri bozuluyo işte elinde değil dimi
ya bu aileler şu evliliğe karışınca sinirlerim bozuluyo kime ne neden bırakmıyolarki rahat edesiniz yani çokmu zor evlatların mutlulugunu düşünmek
bence bundan sonra annenle babana yansıtma hiçbişey ben tam olarak olayı bilmediğim için yorum yapamıcam ama
konuyu da kapat eşinle konuştukça suçlu sen olursun
onlar görür kimin haklı oldugunu ama yüze gelince anne babaları savunurlar iyice soğumayalım diye

bencede sus, ben onlara güvendim bize cevap ver dediler, cevap vedim dilli gelinsin dediler, o yü<zden sus bence ama adam yerinede koyma mutlum

koymuyom zaten alınyazım nişanlıyken miğdeme ağrılar girerdi ama şimdi takmıyorum

görüşürüz mısracım hoşçakallll..
jasmin nerde kızlar

haklısın haktancım ben konuşunca atalıym yoksa oda biliyo ailesinin yaptıklarını
anneme teli vermemim sebebi salak eşim benim dilimden anlamıyo , anneme çok inanır oyüzden ona verdim,
onun ailesi karışmasa herşey mükemmel olacakta, oda salak habire annem babam diyo
ya bikezde karım de ölürmüsün, bu böyle biri değildi noldu anlamıyorum değişti yaa.
aman allahından bulsun fesat olanlar

konuyu kapatmak tek çare, ben susamazsam mutluluk yok çükü eşimde hiç susmuyo, sabır diliyorum oyüzdende

canlarım ben çıktım öptüm hepinizi

kendinize çok ii bakın olurmu ?

ah haktan ahhh
hemde nasıl zor
önce taştan atarlar sonra biz yapmadık olur
gelinlere bol sabır

hepinizi öptüm kızlar
hayırlı iftarlar

en iyisi mutlucum bende artık koymamaıyı öğrencem üzülmemeyide :))

alınyazım üzülme cnm hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar güzel şeyler düşün herşey yoluna girecek bitanem

görüşürüz alınyazım kocaman öptüm seni cnm benimmmm opuyorumnanaktan

arkadaşın d.günü vardı onu kutladık mutlucum:) şimdi geldim yerime:)

allah daha nice yaşlara eriştirsin arkadaşını cnm yeni yaşı sağlık mutluluk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…