Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bizim burda bi damla bile yağmur yok hala
mısracım bende denediğim zaman suyla ıslatmıştım epeyce beninki o yüzden olmadı belki seninki süt ya güsel olur inş bakalım akşam olsunda

jasmincim. eşim ikitellide çalışıo. bugün izinli gerçe... çalıştığı plazaya giriş yapılamamış bgn.. sel nedeni ile... az önce konuştuk ne şansızım yaw dio. keşke gündüz çalışsaydım yemiştik günü dio kaydirigubbakcemile3
bizim yazlık şarköyde orada bişi yokmuş jasmincim şükür..:Saruboceq:

mısracım bende dediğin gibi börek yapıorum bazen üstünede çok döküyorum süper oluo..
yumuşacık ... mısra sen hiç evde kumpir yaptınm mı?
Ben kaçtım kızlar.

Görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan

görüşürüz jasminimmmmmm :gitme:

Pokacım patatesi fırınlayıp hiç yapmadım ama o lezzete yakın pratik tarifler var onlarla birkaç kez yaptım cnm.

Pokacım şöyle yapabilirsin cnm
[/URL][/IMG]
Kabuğu ile yiyebileceğiniz ev yapımı nefis kumpir.
Malzemeler
1 adet patates
1 tatlı kaşığı tereyağ
3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peynir
ıstenilen her türlü iç malzemesi
tuz
Hazırlanışı
Patatesin kabuğu iyice fırçalanarak yıkanır.
200 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirilir.
Patatesin üst kısmından kapak kesilir.
Bir kaşık yardımıyla içleri bir kaseye boşaltılır.
ıstenilen bütün garnitürler, boşaltılan patatesler, tereyağ ve 2 yemek kaşığı kaşar peynir karıştırılır.
Hazırlanan karışım kabuktan oluşan çanağın içine doldurulur.
Üzerine ayrılan kaşar peynir konularak peynir kızarana kadar tekrar fırınlanır.
Kapak üzerine kapatılırak servis edilir.

günaydın arkadaşlar nasılsınız
burası çok yagmurlu geceden beri yağmur yagıyor

dirim şanslı geldiğind ehavalar serin olacak.

ohh tarifler verilmiş yine.

canım kumpir istedi ama

bende çok yaparım eşimle yeriz uzun tatillerimizde, bence lezzetlide oluyo, dışardakinden pek farklı değil yani

mısracım süperrr sen bunu denedinmi canım benim akşama mutlaka yapıcam..
ben bitane közlemeç diye bişi aldım. ocağın üstüne koyuyosun böle biberler patıcan mısır filan süper közlenio. ama patates orada közlenirmi acaba?

canım kumpir istedi ama

bende çok yaparım eşimle yeriz uzun tatillerimizde, bence lezzetlide oluyo, dışardakinden pek farklı değil yani

alınyazım bende çok severim yaaaa. sende mısracığım gibimi yapıosun canım benim

Canım ben şöyle yapıyorum patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp ,biraz tuz atıp az suda haşlıyorum.Süzdükten sonra ezip içine tereyağı koyuyorum yani püre yapıyorum.Vaktim varsa azcık fırınlıyorum yoksa bunları direkt tart veya muffin kalıplarına koyup üzerine hazır garnitür ekleyip mayonez ve ketcapla süslüyorum.

hoşgeldin çakırgözlüm nasılsın cnm burdada yağmur vardı ama dindi şimdi hava soğuk ve bulutlu

mısracım bende püre yapıorum ama sütte koyuyorum püreye daha sonra güveç kaplarına koyuyorum (küçük kaplara) üzerinede sadece kaşar rendeliorum sonra fırınlıorum süperrr oluo yaaa

alınyazım bende çok severim yaaaa. sende mısracığım gibimi yapıosun canım benim
evet canım ona benziyo, önce patatesi fırınlıyorum, mikro dalgada 10-15 dk ya oluyo.sonra patatesi üstünden biraz kesiyorum mısranınnkinde olduğu gibi, sonra pataesin içine tereyağı koyarak eziyorum , sosis, zeytin karışımı yapıp içine koyuyorum, isteğe gör mısır koyuyorum en üste, sonra da ketçep mayonez.

ama patatesi fırınlamadan bıçak batırıyoru birkaç yerine

çok lezzetli bi tat değilmi cokacimcoook
günaydın arkadaşlar nasılsınız
burası çok yagmurlu geceden beri yağmur yagıyor

dirim şanslı geldiğind ehavalar serin olacak.

ohh tarifler verilmiş yine.
canım hoşgeldin nasılsın ?

hoşgeldin çakırgözlüm nasılsın cnm burdada yağmur vardı ama dindi şimdi hava soğuk ve bulutlu
hoşbulduk canım
iyiyiyim canım burası çok yagmurlu
üzerime yelekle çorap giydim inanın.
özlemişim ya okadar sıcaktan sonra.
hoşgeldiniz çakırcımm nasılsınız nasıl gidio

iyiyiz canım siz nasılsınız
oğluşun nasıl.

hoşbulduk canım
iyiyiz çok şükür

sen nasılsın.

mısranın tarifinin aynısıymış zaten, okuduğumu algılayamamışım galiba :))

birde mıısranın kendi yaptığınıda bi arkadaşım yapıyo, onun daha pratik olduğunu söylemişti, bende akşama öyle deneyim bari :)

Off süpper olur mısracım yaaaaaaa. nası canım cekti ellerine sağlıkkk
hmm poka burdada ona közmatik denilio bende almayı düşünüorum

evet çok güsel bişi cssa tavsiye ederim.ama patates yapmadım henüz üstünde nası olur acaba * bu arada resim işinide atlıyosun güzümden kaçmıo :))))))

evet alınyazım yaa süperrr. mikrodalgada 15 dk da oluomu cidden sekerim

evet çakırgözlüm bende özlemişim bende uzun kollu giydim ve kalın hırka giydim üşüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…