Pokacım valla haberleri izliyorum şuanda.İkitelli de bir bina yıkılmış son dakika bilgisi.Silivri mahvolmuş.Aklıma sen geldin hemen.Sizin yazlıkta sorun var mı?
Mutlucum acil çıkmam gerekti;ama bgn telafisini edeceğim..
mısracım bende dediğin gibi börek yapıorum bazen üstünede çok döküyorum süper oluo..Geldimmmmmmmmmmmmmm
Dün burada epeyce yağmur yağdı kızlar şimdi güneşli ama
Cssacım bende böreği ilk kez böyle denedim,artan süt karışımı epeyce vardı hepsini üstüne döktüğüm için biraz tereddütteyim ya hamur olacak yada su böreği gibi bakalım artık,akşama resim eklerim
Ben kaçtım kızlar.
Görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan
canım kumpir istedi ama
bende çok yaparım eşimle yeriz uzun tatillerimizde, bence lezzetlide oluyo, dışardakinden pek farklı değil yani
evet canım ona benziyo, önce patatesi fırınlıyorum, mikro dalgada 10-15 dk ya oluyo.sonra patatesi üstünden biraz kesiyorum mısranınnkinde olduğu gibi, sonra pataesin içine tereyağı koyarak eziyorum , sosis, zeytin karışımı yapıp içine koyuyorum, isteğe gör mısır koyuyorum en üste, sonra da ketçep mayonez.alınyazım bende çok severim yaaaa. sende mısracığım gibimi yapıosun canım benim
canım hoşgeldin nasılsın ?günaydın arkadaşlar nasılsınız
burası çok yagmurlu geceden beri yağmur yagıyor
dirim şanslı geldiğind ehavalar serin olacak.
ohh tarifler verilmiş yine.
hoşbulduk canımhoşgeldin çakırgözlüm nasılsın cnm burdada yağmur vardı ama dindi şimdi hava soğuk ve bulutlu
hoşgeldiniz çakırcımm nasılsınız nasıl gidio
evet canım ona benziyo, önce patatesi fırınlıyorum, mikro dalgada 10-15 dk ya oluyo.sonra patatesi üstünden biraz kesiyorum mısranınnkinde olduğu gibi, sonra pataesin içine tereyağı koyarak eziyorum , sosis, zeytin karışımı yapıp içine koyuyorum, isteğe gör mısır koyuyorum en üste, sonra da ketçep mayonez.
ama patatesi fırınlamadan bıçak batırıyoru birkaç yerine
çok lezzetli bi tat değilmi cokacimcoook
canım hoşgeldin nasılsın ?
Canım ben şöyle yapıyorum patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp ,biraz tuz atıp az suda haşlıyorum.Süzdükten sonra ezip içine tereyağı koyuyorum yani püre yapıyorum.Vaktim varsa azcık fırınlıyorum yoksa bunları direkt tart veya muffin kalıplarına koyup üzerine hazır garnitür ekleyip mayonez ve ketcapla süslüyorum.
hmm poka burdada ona közmatik denilio bende almayı düşünüorum
evet canım ona benziyo, önce patatesi fırınlıyorum, mikro dalgada 10-15 dk ya oluyo.sonra patatesi üstünden biraz kesiyorum mısranınnkinde olduğu gibi, sonra pataesin içine tereyağı koyarak eziyorum , sosis, zeytin karışımı yapıp içine koyuyorum, isteğe gör mısır koyuyorum en üste, sonra da ketçep mayonez.
ama patatesi fırınlamadan bıçak batırıyoru birkaç yerine
çok lezzetli bi tat değilmi cokacimcoook
canım hoşgeldin nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?