yüzgörümlüğü verdide sanki bide resim beklio yaaa:)
çakırım bizde iiz teyzesi sizin cinsiyet belli oldumu cnmm
evet çakırgözlüm bende özlemişim bende uzun kollu giydim ve kalın hırka giydim üşüyorum çünkü
aa seninde oğlun olcak demekkk
ben demiştim sana hatırlıomusun çakırcım:)
hayırlısı olsun cnm
eet şuan için normal doğum olcak inş cnm seninkinide söler ne dio ha bide iştahın nasıl
geldim mutlu geldim .. kapalı çarşıdaydım .. cssa nın yüz görümlülüklerini aldım :)
benim iştahımda normal ya oda bu ara normale döndü yoksa hiç yoktu 5 ayda 3 kilo almıştım doktor kilo alman gerekio artık deyince eşimin yanında ee haliyle yeme potansiyelim arttı mecburen ama ben günde en az 1 en fazla 2 saat yürüyorum cnm kolay doğum için inş..sende yürüyüşlerini aksatma sakın cnm hareketsiz kalmamaya çalış kilo için demiorum sadece doğumun kolay olması için çok önemli cnmm
bende iyyiim canım saolhoşbulduk canım
iyiyiz çok şükür
sen nasılsın.
acaba yanlış mı hatırladım ki ? normal fırından çok daha kısa sürede oluyo ama belki 2 kez 15 dk mikrodalgaya atmışta olabiliriz canım, çünkü eşim yapmıştı o kısmı, bizde mikrodalga olmadığı için tam hatırlayamadımda yinede fırından çok kısaOff süpper olur mısracım yaaaaaaa. nası canım cekti ellerine sağlıkkk
evet alınyazım yaa süperrr. mikrodalgada 15 dk da oluomu cidden sekerim
geldim canım fotokoblerim vardı, bide çantamı düzenliyodum :)alınyazım nerelerdesin cnm
oohhhh ohhhh maşallah pokama kaydirigubbakcemile5
geldim mutlu geldim .. kapalı çarşıdaydım .. cssa nın yüz görümlülüklerini aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?