Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

yüzgörümlüğü verdide sanki bide resim beklio yaaa:)
çakırım bizde iiz teyzesi sizin cinsiyet belli oldumu cnmm

yüzgörümlüğü verdide sanki bide resim beklio yaaa:)
çakırım bizde iiz teyzesi sizin cinsiyet belli oldumu cnmm

evet canım doktur erkek dedi
gelecek perşembede doktura gidecez
3 lü test yapacak inş.

şuan çok şükür herşey yolunda.
cssa senin doğumun nasıl olacagı belli canım.

aa seninde oğlun olcak demekkk
ben demiştim sana hatırlıomusun çakırcım:)
hayırlısı olsun cnm
eet şuan için normal doğum olcak inş cnm seninkinide söler ne dio ha bide iştahın nasıl

Kızlar revani seviyorsanız dün akşam yaptığım tarifi deneyebilirsiniz gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim.

geldim mutlu geldim .. kapalı çarşıdaydım .. cssa nın yüz görümlülüklerini aldım :)

aa seninde oğlun olcak demekkk
ben demiştim sana hatırlıomusun çakırcım:)
hayırlısı olsun cnm
eet şuan için normal doğum olcak inş cnm seninkinide söler ne dio ha bide iştahın nasıl

iştahım çok aşırı değil canım ya
hep kuru şeyler yemek istiyorum.
53 hamile kalmıştım dün tartıldım 55 geldim.

aslında yemem çok değilde hareketsizim
ondan aldım birazda.
genelde meyve yemeye çalışıyorum.

senin iştahın nasıl

benim iştahımda normal ya oda bu ara normale döndü yoksa hiç yoktu 5 ayda 3 kilo almıştım doktor kilo alman gerekio artık deyince eşimin yanında ee haliyle yeme potansiyelim arttı mecburen ama ben günde en az 1 en fazla 2 saat yürüyorum cnm kolay doğum için inş..sende yürüyüşlerini aksatma sakın cnm hareketsiz kalmamaya çalış kilo için demiorum sadece doğumun kolay olması için çok önemli cnmm

Kolay doğum için egzersiz
Gazi Üniversitesi (GÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdal Zorba, egzersiz yapan kadınların daha kısa zamanda ve daha rahat doğum yaptıklarını bildirdi.

Prof. Dr. Zorba, bilinçli ve düzenli yapılması halinde egzersizin hamile kadınlar için çok yararlı olduğunu belirtti. Doğru egzersizin, kişinin isteyerek ve severek benimsediği ve yaptığı, yaparken mutlu olduğu hareketler olduğunu kaydeden Prof. Dr. Zorba, ''Ama her şeyin olduğu gibi egzersizin de azının faydasız, çoğunun da
zararlı olduğu unutulmamalı'' dedi.

Prof. Dr. Zorba, kimi anne adaylarının egzersizin düşüğe yol açacağına inandığını ifade ederek, bilinçli ve düzenli yapılması halinde böyle bir durumun söz konusu olmayacağını belirtti.Zorba, ''Hamileliğin ilk 3 ayında düşük yapma riski bazılarına göre yüzde 10 dolayındadır. ıstatistikler düşüklerin yüzde 80-85'inden
genetik veya hormonal sebeplerin sorumlu olduğunu göstermiştir. Aksine araştırmalar ortaya koyuyor, hamilelik döneminde egzersiz yapan kadınlar daha kısa zamanda ve daha rahat doğum yapıyor. Egzersiz yapan hamileler daha yüksek oranda normal doğum yapıyor, bu hamilelere sezaryen uygulanması gerekmiyor''dedi.

Egzersizin anne adayının kendini zihinsel, psikolojik ve bedensel olarak daha iyi hissetmesini sağladığını ifade eden Prof. Dr. Zorba, anne adayları için en ideal aktivitenin, hijyene dikkat etmek koşuluyla, yüzme olduğunu söyledi.

evet canım bende kiloyu önemsemiyorm
bebege yararlı şeyler yemek istiyorum
onlarıda pek canım istemiyor.

negüzel günde 1 saat yürümek
süper inş. bende yapmak istiyorum
başarırırım ya
.

hoşbulduk canım
iyiyiz çok şükür

sen nasılsın.
bende iyyiim canım saol
pğlunu sağlıcakla kucağına alırsın inş
darısıda isteyenlere
Off süpper olur mısracım yaaaaaaa. nası canım cekti ellerine sağlıkkk

evet alınyazım yaa süperrr. mikrodalgada 15 dk da oluomu cidden sekerim
acaba yanlış mı hatırladım ki ? normal fırından çok daha kısa sürede oluyo ama belki 2 kez 15 dk mikrodalgaya atmışta olabiliriz canım, çünkü eşim yapmıştı o kısmı, bizde mikrodalga olmadığı için tam hatırlayamadımda yinede fırından çok kısa
alınyazım nerelerdesin cnm
geldim canım fotokoblerim vardı, bide çantamı düzenliyodum :)

geldim mutlu geldim .. kapalı çarşıdaydım .. cssa nın yüz görümlülüklerini aldım :)
oohhhh ohhhh maşallah pokama kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…