Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

çOKKKKKKKKK BONKÖRSÜN MAŞALLAH ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSıN ıNŞALLAH:roflol:
amin mısram aminnnn ..inşallah allah hepimizin gönlüne göre versinnnn :)))))))))))
hoşgeldin pokacığım çok güzeller ya

hoş buldum mutlum... sanada alırım :)))

oo bunlar benim mi tamam teşekkür ederim pokaa

senin tabi cssa cım:)))) aa sen daha güsellerine layısın canım benim. fotonu görünce bunu
dahada iyi anladım.. allah nazardan saklasınnnn siziiii

Son düzenleme:
maşallah csacım çok hoş ve sade bir kadınsın vesselam,dilerim bizde senin gibi fit vücutlu hamişlerden olabilirz :))

eet hamiş halim mısracım eet altın cnm kayınvalidemle bir araya geldiğimiz zaman takıorum ben hoşlanmıorum ama o çook sevioo takmamı o aldırdı zaten ısrar kıyametle :)

inş alınyazımsın sanırım orda 4 buçuk aylık oğluşum kuşum
hepinize çook teşekkür ederim güsel sözler için topik yıkılıo çirkin kadın yok zaten haa:)
çakırcım senide görsekk mutlu oluruz 86lıyım ben cnmm

ben geldim arkadaşlar...
bugün keyifler nasıl.
alınyazm toparlandınmı biraz canım, haftasonunun etkilerini silebildin mi biraz..

ay mutlum canıım benim kıyamam kız sana :)) sen ağlama yeterki ben hep burda olurum :) sende gitme ama olr mu ?

tam yaşını gösteriyorsun canım bende 22-23 diye düşünmüştüm

ben geldim arkadaşlar...
bugün keyifler nasıl.
alınyazm toparlandınmı biraz canım, haftasonunun etkilerini silebildin mi biraz..

hoşgeldin canım :) nasılsın ?

ben iyiyim çok şükür, inş bu ruh hali hep kaşsın üzerimde.
artık yapan yaptığıyla utansın diyorum
eşim bigün beni tamamen destekleyecek bunu çok iyi biliyorum
ama bunun içinde biraz çeneme sahip çıkmam gerekiyor galiba :)
çok sağol canım ilgilendiğin için vede desteğin için :)

çakırcım senin foton yokmu tatlım
sende koysana, bi güzel gelinimizi daha görelim olmaz mı ?

angelim alttan bakma üste çık hadii :))

alınyazım ben sende ablamı görüyorum.. benim ablmada aynı sıkıntıları yaşadı ve yapı olarak ta senin gibi aynı, haksızlığa tahammülü yok, çenesinide pek tutamaz.. ama çok konuştukça haklıyken haksız duruma düştüğünü farketti sonunda ( evliliğinin 1. yılı sonunda) . fazla konuşmamaya, muhtap olmamaya başladı eşide zaman içinde gördü durumu şimdi herşey düzeldi çok şükür.
aileyle sıkıntılar devam ediyo tabiide eşi ablama destek ama eskii gibi değil.. eşlerin ailelerinin hatasını kabullenmesi bi zaman istiyo galiba.. sabretmekten başka çare yok...

Kızlar resimleri gördünüz değil mi sileceğim.
Ama nasıl sileceğim bilemiyorum:roflol:
Kim biliyor bir zahmet anlatıversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…