köfteyle patates kızartması olur bence,ikisde güzel olu hem yapabilirim
birde aklıma büftek, köfte ve patates kızartması
geldi hem et hemde etli bir yamek önden çorba sulu zaten....
olur mu ki acaba
alınyazım tabili güçlü mutlu ve umutlu olacaksın bitanem böyle olursan ancak ayakta durabilirsin cnmopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnn
mısraaa yemekler harikaaaaa
bende haftasonu ilk defa kaynanamları iftar yemeğine çağırcam
ne yemek yapacağımı bilmiyorum
ve çok acemiyim bana basit ama güzel bir menü tavsiyeniz var mı?
vallahi sevaba girersiniz rezil olacağım diye çok korkuyorum
canım bencede stres yapmabi de ilk defa gelecekler
offf gerildim allah utandırmasın
canm sitres yapmana gerek yok bence.halledersin.ana yemek olarak sebzeli tavuk yapabilirsin kolayda olur.bezelyeli patetesli fırında yap güzel oluyor.
canm sitres yapmana gerek yok bence.halledersin.ana yemek olarak sebzeli tavuk yapabilirsin kolayda olur.bezelyeli patetesli fırında yap güzel oluyor.
köfteyle patates kızartması olur bence,
hemde süper olur
aynen öyle canım, zaten oyüzden bu kararı aldım opuyorumnanaktan
Canım şimdi gördüm.
Ben ne yaptım hepsi gerçekten çok kolay düşünebilirsin.
*Tarhana Çorbası-İstek üzerine yaptım çok özledik dediler.(Sen En güzel hangisini yaptığına inanıyorsan onu yap ,riske girme cnm benim.)
*Gavur Dağı Salatası[/URL][/IMG]
Malzemeler :
3 adet domates
1 adet soğan
3 adet sivri biber
1/2 demet maydanoz
1/2 çay bardağı nar ekşisi
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı ceviz
1 çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1) Domatesin kabuklarını soyalım. Çekirdeki kısımlarını çıkarıp, küp küp doğrayalım.
2) Soğan, maydanoz ve sivri biberleri çok ince doğrayıp domateslere ilave edelim.
3) Nar ekşisi, zeytinyağı, tuz ve kırmızı biber ile tatlandıralım. Cevizi de ekleyip son kez karıştıralım. Afiyet olsun.
*Önceki sayfalarda tariflerini verdiğim salatalar.
*Meyhane pilavı.Yani soğanlı ,kırmızıbiber salçalı ve naneli bulgur pilavı.
*Tavuk Şinitsel
Tavuk gögüslerini al her birini yandan keserek incelt her birinden 2-3 parça çıkar.
1 yumurtayı çırp tavuğu önce yumurtaya sonra galeta ununa bula.gALETA UNUNUNDA HAZIRLARI VAR İSTERSEN ONLARDAN AL MAGGİ,KNORR GİBİ MARKALARDA.
Çokkk kızgın yağda başından ayrılmadan arkalı önlü kızart,borcama diz şayet yemeğe yakın yapacaksan tavuklar sıcakken üzerlerine rendelenmiş kaşar serpiştir,ince kıyılmış maydanozla süsle.Önceden hazırlayacaksan tavukları borcamıdaki tavukları biraz fırında ısıt sonra kaşar serp.
*Birde birgün önceden revani yaptım çokkkkkkkk kolay vede leziz.
DR.Oetkerin kaymak tadında krem şantisi var onunla servis yaptım.
Başka birşey sormak istersen burdayım cnm.
off ya bende artık evime taşınıp yemekler yapmak istiyorummm.annemlerdeyim hala bekarlık gibi.evlilikten hiçbişey anlamadım daha.bir buçuk ay oldu iki üç kere ancak durdum kendi evimde.aydına gidince iştende çıkmak zorunda kalacam.evde pasta börek yemek konusunda ihtisas yapacam .
deryacığım ilk zamanlar öyle oluyor cnm bende evimde yemek yapmak isitiyorum ama pek olmuyor cnm belki bizde kış aylarında yaparız
anlaştık ozamanSANIRIM TAVUK YAPACAĞIM teşekkür ederim
canımmm çok teşekkür ederim
herkes tavuk dedi genel olarak
senin verdiğin menüde de tavuk var
süpersinnn
bende evli gibi olmak istiyorumoff ya bende artık evime taşınıp yemekler yapmak istiyorummm.annemlerdeyim hala bekarlık gibi.evlilikten hiçbişey anlamadım daha.bir buçuk ay oldu iki üç kere ancak durdum kendi evimde.aydına gidince iştende çıkmak zorunda kalacam.evde pasta börek yemek konusunda ihtisas yapacam .
:teselli: :teselli:Estağfurullah alınyazımsın tabiki sizlerde paylaşacaksınız.
Nitekim bende size akıl danışıyorum
bende evliliğin tadını çıkarmak istiyorum amabende evde oturup evliliğin tadını çıkarmak yemek yapak istiyorum
geldim tatilden işe başladım
bir evimde oturup keyif yapamadım yoruldum alışmam lasım zor geldi bu tempo bana
kıyamam ben sanaayyy cnm çekti cips ya olsada yesek
bende çok sevrim pasta börek yemek yapmayı değişik tarifler ararken önüme çıkıyo :))alınyazım nerden buluyorsun böyle siteleri çok güzel şeyler var ya çok teşekkür ederim canımcığım
o sitede garnitürlü çanak köfte var oda güzel olur kızlar.damak tadıma uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?