Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

günaydınnnnnnnnnn
mısraaa yemekler harikaaaaa
bende haftasonu ilk defa kaynanamları iftar yemeğine çağırcam
ne yemek yapacağımı bilmiyorum
ve çok acemiyim bana basit ama güzel bir menü tavsiyeniz var mı?
vallahi sevaba girersiniz rezil olacağım diye çok korkuyorum

canım geçmiş olsun ya, aman işi dikkatli yap bize takılıp yanlış hesaplama tatlım, kolay gelsin tüm işlerinde
Geçmiş olsun mutlucum....

Kızlar ben çıkıyorum.Görüşürüz:gitme:

Angelim balımmm sana da günaydın şekerim Şeniz
canım güle güle

geçmiiş olsun eşine mısraa, diş ağrısıda felakettir.3000 tl hakkaten çok ama el mahkum.dişlerdeki sorun ne ki ?

çok geçmiş olsunnn
komple diş mi yapacaklar
benim de 1250 tutmuştu 3 dişlik köprüm tabi köprü olunca 5 diş gibi düşünebilirsiniz
çok para çok para

Ağzındaki dişlerin şu anda yarsı yok,bir sürü tedaviden sonra yenileri yapılacak,diğerlerinede epeyce ilem yapacaklarmış.Eşimin dr nunun rakamı.
Ben bu cumartesi kendi aile doktorumuza götüreceğim

hımmm geçniş olsun canım acil şifalar dilerim.
iş de yogunsun kolay gelsin tatlım bende iyiyim çok şükür şekerim saolkaydirigubbakcemile3vereliniortak:1hug:a.s.

alınyazım sağol bitanem evet çok dikkatli olmam gerek inşallah hata yapmam cnm sen nasılsın iyi gördüm seni güzelim

deryacım çok abartmana gerek yok.bir menü uyduralım hemen sana
mercimek çorbası
pirinç pilavı
güveç
mısracımın gül böreğinden
yeşil salata
yine mısranın közlenmiş biberinden yap masa zengin dursun
sütlü birde tatlı(tavuk göğsü olabilir.etimek tatlısı olabilir)

Ağzındaki dişlerin şu anda yarsı yok,bir sürü tedaviden sonra yenileri yapılacak,diğerlerinede epeyce ilem yapacaklarmış.Eşimin dr nunun rakamı.
Ben bu cumartesi kendi aile doktorumuza götüreceğim

cok geçmiş olsun cnm eşine ama bencede başka doktorlar sorman lazım daha uygunu vardır bencede allah acil şifalar versin mısracım :1hug:

hoşgeldin deryacığım nasılsın cnm???

canım benim iyiyim sağol sen nasılsın?

mercimek çorbası .... ok.
pirinç pilavı................ok.
güveç im yok....
gül böreğini hiç yapmadım olmassa biterim...
yeşil salata ............ok.
közlenmiş biber ......ok.
sütlü tatlı ...............ok (irmik tatlım var benim onu yaparım)

şu an ana yemek kaldı.

alınyazım sağol bitanem evet çok dikkatli olmam gerek inşallah hata yapmam cnm sen nasılsın iyi gördüm seni güzelim
inş canım evet çok şükür iyiyim çünkü ne edersem kendime ettiğimi gördüm, artık güçlüyüm mutluyum vede umutluyum.ben ağıtlığımı koruduğum sürece eşimde desteğim o yüzden iyiyim artık :))poka sabah buralardaydı amaa

bende iyiyim cnm sağolasın ben atlattım kayınvaldemleri 2 hafta önce hemen davet ettim ve kurtuldum cnm allah yar ve yardımcın olsun cnm

alınyazım tabili güçlü mutlu ve umutlu olacaksın bitanem böyle olursan ancak ayakta durabilirsin cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…