canım geçmiş olsun ya, aman işi dikkatli yap bize takılıp yanlış hesaplama tatlım, kolay gelsin tüm işlerindegünaydın alınyazım sağ ve sol kulağım iltihaplanmış çok kötüyüm gece sahura kalktığımda resmen bitiktim geçiktim çünkü işçilerin maaş günü yaklaştığı için yoğunum kart dökümlerini hesapladım bilgisayara gireceğim şimdide daha sonrada bodrolarını çıkaracağım cnm bu yüzden geçiktim.
canım güle güleGeçmiş olsun mutlucum....
Kızlar ben çıkıyorum.Görüşürüz:gitme:
Angelim balımmm sana da günaydın şekerim Şeniz
Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bende bugün hem yorgun hemde uykusuzum :)
Dün eve erken gittiğim halde her nedense zor yetiştirdim yemekleri,Allahtan ablam erken geldi masayı falan o hazırladı.
Makinedeki çamaşırları bile asıverdi.
Gecede eşim hiç uyumadı dolayısıyla bende uyuyamadım büyük bir diş problemi var 3 gündür huzursuz,sabahta 6 Da yine eşimin kalkmasıyla uyandım.Nasıl kıvranıyordu ağrıdan içim ezildi
Artık bu diş problemini çözmemiz lazım maddi sıkıntılar nedeniyle çok uzun süredir erteliyordu 3000 tl istiyorlar
Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bende bugün hem yorgun hemde uykusuzum :)
Dün eve erken gittiğim halde her nedense zor yetiştirdim yemekleri,Allahtan ablam erken geldi masayı falan o hazırladı.
Makinedeki çamaşırları bile asıverdi.
Gecede eşim hiç uyumadı dolayısıyla bende uyuyamadım büyük bir diş problemi var 3 gündür huzursuz,sabahta 6 Da yine eşimin kalkmasıyla uyandım.Nasıl kıvranıyordu ağrıdan içim ezildi
Artık bu diş problemini çözmemiz lazım maddi sıkıntılar nedeniyle çok uzun süredir erteliyordu 3000 tl istiyorlar
günaydın neclacığım sağ ve sol kulağım iltihaplanmış çok kötüyüm gece sahura kalktığımda resmen bitiktim evet geçiktim çünkü işçilerin maaş günü yaklaştığı için yoğunum kart dökümlerini hesapladım bilgisayara gireceğim şimdide daha sonrada bodrolarını çıkaracağım cnm bu yüzden geçiktim.sen nasılsın
Ağzındaki dişlerin şu anda yarsı yok,bir sürü tedaviden sonra yenileri yapılacak,diğerlerinede epeyce ilem yapacaklarmış.Eşimin dr nunun rakamı.
Ben bu cumartesi kendi aile doktorumuza götüreceğim
hoşgeldin deryacığım nasılsın cnm???
deryacım çok abartmana gerek yok.bir menü uyduralım hemen sana
mercimek çorbası
pirinç pilavı
güveç
mısracımın gül böreğinden
yeşil salata
yine mısranın közlenmiş biberinden yap masa zengin dursun
sütlü birde tatlı(tavuk göğsü olabilir.etimek tatlısı olabilir)
inş canım evet çok şükür iyiyim çünkü ne edersem kendime ettiğimi gördüm, artık güçlüyüm mutluyum vede umutluyum.ben ağıtlığımı koruduğum sürece eşimde desteğim o yüzden iyiyim artık :))poka sabah buralardaydı amaaalınyazım sağol bitanem evet çok dikkatli olmam gerek inşallah hata yapmam cnm sen nasılsın iyi gördüm seni güzelim
deryacım soslu tavuğa ne dersin ?
barbunyada olabilir onların yanına
bende iyiyim cnm sağolasın ben atlattım kayınvaldemleri 2 hafta önce hemen davet ettim ve kurtuldum cnm allah yar ve yardımcın olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?