Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bende çay içiyorumm
anniş var bizde
camiye gitmişti kocişte almaya ditti:))
bende aşkı memnuya bakıyorumm

Canlarım bir sabun firması keşfettimde onun sitesine bakıyordum :)

Annene selamlar angelım:)

sakıncası yoksa bizimle paylaşabilirmisin bu sabun firmasını ben bu tür şeylerden hoşlanırım da

Kızlar eşim geldi ara ara yazmaya çalışırım,birşeyler hazırladım şimdi.
Bir duş alıp geleyim

merhaba bende size katılabilr miyim?kaydirigubbakcemile5

Katılabilirsin cnm evet yalnız bir şartımız var,süreklilik istiyoruz.Ceee deyip sonra yok olanlara HAYIR diyoruz.
Önemli sebepler haricinde hergün burada göreceğimiz arkadaşlarımıza EVET diyoruz.
Daha doğrusu sen ilk olacaksın yalnış hatırlamıyorsam çünkü topiğimizdeki herkes önceden tanışmış olanlar :))))))))

ben burdayım....ben seni biraz tanıyorum...sanırım geçen yıl evlendin...ve evinin resimlerini de görmüştüm... hatta yatak odanı sormuştum...antalya ya gelin gideceğimden bahsetmiştim..beni hatırladın mı?

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

mısraa cım kusura bakma kociş gelmişti ondan dolayı sohbetten koptum yarın devam etmek üzwere hepiniz öpüyorum muck

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız ben ne iyi neden kötüyüm akşam yine çok sinirlendim ben eltime ama bugün mutluyum çünkü cuma bugün 2 gün tatil yaşasın

Valla canım evimle ilgili o kadar çok kişi soru sordu ki seni hatırlıyorum dersem yalan olur

Senşimdi Antalyada mısın?
Hangi semttesin?

Topiğimizin giriş sorularınıda cevaplarsan çok seviniriz?
Yaş kaç?
Neiş yapıyorsun?
Eşinin yaşı ve işi?
Ne zaman evlendin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Antalya ya nereden geldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…