Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ANGEL IMA
Sevgili Kovalar, haftanın son iş gününe ıkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında girmekteyiz. Sözel iletişimde bulunmaktan, hevesli tavırlar içinde kendinizi ifade etmekten hoşlanacağınız bugün, yenilik arzunuz, sıradışı güzelliklere olan ilginiz yoğundur. Aşk konusunda üstün olanı, hayatınızı kolaylaştıranı ve size kendinizi özel hissettirecek kişileri çekici bulabilir ve düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Şartlarınız elverdiği ölçüde ufak veya büyük değişimlerde bulunabilir, sorunlarınızı farklı bir bakış açısı altında çözümleyebilirsiniz. Çabuk düşünmeniz, pratik ve akılcı hareket etmeniz, günü gayet verimli geçirmenizi sağlayabilir.

Günün bir başka etkili enerjisi altında, özel karşılaşmalar veya yakın ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanmasına neden olabilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğini bilemez, farklı bir gün geçirebilirsiniz. Söz gelimi bir konu üzerinde sakin bir şekilde konuşurken ansızın birbirinize karşı sert çıkabilirsiniz. Biriniz başka bir şey yapmak istiyordur. Bu enerji, şimdiye kadar dikkat etmediğiniz veya üzerinde durmadığınız bir durumun ortaya çıkmasına neden olabilir. Rahatsız edici bir hal almaması için sakin olmanız faydalıdır.

Işıltılı, enerjik bir gün geçirmeniz dileğimle,

Günaydın canlarım....

Nasılsınız?

Mutlucum yine üzdüler mi seni tatlım((

Mısracım benim burcum da Aslan:) Böyle daldım birden konuya ama:kedi:

jAZMıNCıK
Sevgili Aslanlar dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin yoğun olduğu bugün, olaylara objektif yaklaşımınız dikkat çekicidir. Size danışan ve herhangi bir konuda fikrinizi soran kişilere elinizden geldiğince destek verir, fakat bu destek duygusal bir konuda ise yüzeysel davranabilirsiniz. Kimi anlarda, birilerinden uzak durmak adına minik yalanlara başvurabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sınırlarınızı aşmalarına izin vermez, gerekirse sözel olarak ikazda bulunabilirsiniz. Fikir alışverişleri eğer kazanç getirecekse bilginizi diğerleriyle paylaşabilir, lider yönlerinizi sergilemekten zevk alabilirsiniz. Günün etkili enerjileri altında eğer ilişkinizle alakalı problemler yaşıyorsanız, şansınıza fazla güvenerek gururlu tepkilerde bulunabilirsiniz.

Bireyselliğiniz fazlasıyla ön plandadır. Size göre kişisel anlamda ayrıcalıklı olan kişi sizsinizdir. Fakat partnerinizin bu ilişkideki karşıt yaklaşımları size oldukça ters gelmektedir. Her iki kişi de, itme-çekme tarzı bir beraberliğin ortasında kalmış gibidir. Egoların savaşı diyebileceğimiz bu durum, bazı çiftler için ayrılık anlamındadır. Sorunsuz beraberliklerde ise, her iki taraf hem kimliklerine sahip çıkmayı hem de birbirlerine yeteri kadar özgürlük tanımayı başarabilirler. Benim tavsiyem demokratik bir paylaşımdır. Eğer bunu yapabiliyorsanız sorunsuz bir gün geçirebilirsiniz.

Işıltılı, enerjik bir gün geçirmeniz dileğimle

Yaş akar gözüm sizlar ne kalir gerisine
Herkesin bir derdi var durur içerisinde DURUR ıÇERıSıNDE

Teşekkür ederim mısracımmmm:1hug:

sağol canımın içiii

Günaydın canlarım....

Nasılsınız?

Mutlucum yine üzdüler mi seni tatlım((

Mısracım benim burcum da Aslan:) Böyle daldım birden konuya ama:kedi:

günaydın canım
nasılsın

Herkesin bir derdi var durur içerisinde DURUR İÇERİSİNDE

(((

günaydın jasminciğim hoşgeldin cnm benim kaderim de var galiba üzülmek sen nasılsın cnm

Günaydın hayatım...

Canım üzülme artık yeter yaa:gitme: Sana söylenenlere kulağını tıka içinden sabret.Bu şekilde hep kendine yaparsın tatlım:gitme:

nerdeydin canım dün
izinlimiydin
bende yoktumda pekk:kedi:

bu arada dirim nerde
kocişinin yanına mı gitti

Canım ben son 2 gündür anneme çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

Salı evini temizlettim,dün de onunla alışverişe gittim:sinifsinif:

Dirimcim kocişinin yanına gitti şekeropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…