Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

amin canım inşallah

:uhm: :uhm:
dediğin giibi stajerlik vakti geçti senden
çalışıp kazanman lazım
bence sen kaldıramazsın
yani çoğumuzda kaldıramayız
okulda değiliz ki
slm canlarım bende geldim bugun benim doğum günümmüş :) eşim aradı söledi de yoksa benim haberim bile yoktu :)
akşamada pastalar çiçekler oh gelsin bakalım yaşlandık be kızlar 23 oldum :)
canım doğum günün kutlu mutlu olsun
bir ömür tüüm güzellikler senle olsun
iyi doğmuşsun şekerim

canım üzülme ya
geçmiş olsun çokça
ama allahım büyüğünden esirgesin
herşeye üzülme tatlım
yani üzülmeyelim sonucu sağlıktan çıkıyo
illaçları ihmal etme
buarada burcun neydi canım ?

Artık sürpriz sevmiyorum

Gecenin bir vakti, mutfaktan gelen gürültü ile uyku sersemi mutfağa koşuyorum. Tezgahın üstüne devrilmiş bir çaydanlık, yanmış yumurtalı ekmekler, ocağa ve oradan alt dolaplara sızan yağ, ucu yanmış bir tül ve "Sürprizzzz!" diyen bir koca. Bu müthiş sürprizin ardından sabaha kadar mutfak temizleyen ben. Bana sürpriz olarak sahur yemeği hazırlayan canım kocacığım, lütfen bu ilk ve son sürprizin olsun!delikafadulden

Yırtık don sorunsalı

Kocama haftasonları dışarı çıkacağı zaman, iç çamaşırını ben çıkarıyorum ve genelde eski, kenarında delik ya da sökük olanı veriyorum. Bir gün hiç nedenini sormamasına dayanamayıp "Neden böyle yapıyorum biliyor musun? Başka bir kadına gitmeye kalkarsan, belki rezil olmamak için vazgeçirmekte etkisi olur diye..." dedim. O da erkeklerin hiç kadınlar gibi düşünmediğini belirten cümlesini kurdu: Kadınla yatmaya karar verdikten sonra yırtık donumu mu düşüneceğim!:roflol:

Kaderini seveceksin

Karımla on yıllık evliyiz ve aramızda şiddet, küfür gibi şeyler olmamasına rağmen; bitmek bilmeyen gizli bir çatışma var. Bunun verdiği gerginlik öyle bir aşamaya gelmişti ki, boşanmak en makul yol gibi görünüyordu. Ayrılmaya karar verdiğimin ertesi günü bir kitapçıda kitaplara bakarken, gözüme bir levha ilişti. Göze hitap eden Osmanlıca bir yazıydı bu. Türkçesi: "Kaderini seveceksin!" Sevmelisin falan demiyordu, doğrudan "seveceksin" diyordu. Belki bazılarına garip gelebilir ama -sanırım iki tatlı kızımı da düşünerek- kaderimi sevmeye karar verdim. Bazen, küçük sandığımız ya da dikkat etmediğimiz, yahut önemsemediğimiz şeyler; bir an geliyor ki, çözülemeyen bir sorunun cevabı olarak karşımıza çıkabiliyormuş. Üç aydır böyle düşünüyorum.:teselli:

Deterjanla evleneceğim

Çamaşır makinasında sadece kireç önleyiciyle çamaşır yıkadığımı gören annem, artık evlenme zamanımın geldiğine kanaat getirmiş durumda! :roflol:

Anne terliği

Anneme yeni erkek arkadaşımın resmini gösteriyorum ve onu anlatıyorum. "Hayatımda ilk defa aynı yaşta, aynı boyda, aynı tarz olduğum, aynı okuldan mezun olduğum, aynı işi yaptığım, aile yapılarımızın benzer olduğu, aynı parayı kazandığım, her anlamda aynı dili konuşabildiğim biri erkek arkadaşım var ve de bana çok aşık. Ama bir de şu kaşının üstündeki beni olmasa... Dikkatimi ve sinirimi bozuyor!" Annemden cevap beklerken, 120 km hızla bacağıma fırlayan bir terlik çenemi kapatmama yetiyor. Susuyorum, susuyorum, kaderime boyun eğiyorum...:1rolleyes:

Pasif Ölüm

Sosyal Güvenlik Kurumu'na evlilik nedeniyle soy isim değişikliğimin yapılmasını içeren dilekçeyi vermeye gittiğimde bankodaki görevli bey “Sizinki pasif ölüm mü?” diye sordu ya, artık aktif olarak ölsem de gam yemem; beni anlayan birileri varmış işte.:roflol::roflol:

Evrim

Evliliğimin ilk yıllarında, kocamla doya doya oturayım diye akşama iş bırakmaz, kalırsa da yapmazdım. Şimdi yüzünü görmek istemiyorum, bundandır akşamları kendimi ütüye ve bulaşığa vuruşum...:roflol:

Evrim süreci

ıki yıla yakın bir süredir benden hoşlandığını hissettiğim iş arkadaşıma, denemek için, yeşil ışık yakmaya karar verdim. Tam o noktada bu kadar anlayışlı, eğlenceli, rahat, saygılı bildiğim yakın arkadaşım gitti, yerine; dengesiz, kaba, maço, saçma-sapan takıntıları olan bir adam geliverdi. Darwin'in meşhur evrim teorisindeki maymun-insan süreci gibi, ilişkilerde erkeklerin yaratığa dönüştüğü bir süreç var ki; hiç çözemedim, bıraktım gitti.

Canlarım ben çıkıyorum kendinize dikkat edin bir avuç gülümseyin

Vazgeçtim 10-15 dk kadar daha kalayım:)

:
canım doğum günün kutlu mutlu olsun
bir ömür tüüm güzellikler senle olsun
iyi doğmuşsun şekerim
?

tşk ederim birtanem hep birlikte şekerim
kaydirigubbakcemile:1hug:a.s.

eline sağlık mısracım güldürdün beni :) doğum gunu hediyem mi bu :)İ?opuyorumnanaktanzemuszemus

teo cum hoşgeldin canım nasılsın

ben de çıkmak zorundayım

öpüyorum hepinizi kızlar

ii akşamlar

hayırlı iftarlar

pokiş yarın giremezsen evden yaz biz okuruz tamammı tatlım

sizi seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…