Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

off jnaz cım allah yardımcın olsun canım ya.halden anlamayan insanlarla uğraşmak zor.ya bende seni dinledikçe korkmaya başladım.bende eşimin memleketine gidecem acaba onlarda böle şeyler yaparlarmı bilmiyorum?

hoşbulduk bitanem iyiyim cnm ağladım ve rahatladım
( ama şimdi kendini iyi hissediyosan iyi olmuş :)
off canım yaa
bende sinir oldum şimdi iyice
benim görmcenin bir versiyonu daha
ben kurtuldum darısı sana
hayatı yönlendire şansımız yokki
istemediğimiz duumlar önümüze çıkıyo maalesef
bende eşimin memleketinden asla evlilik yapmam derdim başıma geldi
zaten kötü olanda eşlerimizle aramızı açmaları
of of offf
anlat canım ne anlatmak istersen rahatlarsın
nasıl insanar varya
onların önüne kocalarıda geçemiyo değilmi
saçma sapan hareketlere devam ediyolar

ALINYAZIM bitanem iyiyim çok şükür başım ağrıyo sadece sen iyi olki ben iyi olurum kader arkadaşım benim

off jnaz cım allah yardımcın olsun canım ya.halden anlamayan insanlarla uğraşmak zor.ya bende seni dinledikçe korkmaya başladım.bende eşimin memleketine gidecem acaba onlarda böle şeyler yaparlarmı bilmiyorum?

herkes aynı olmaz ki güzelim
herkesin şansı ya da kaderi de aynı değil
hiç korkma boşuna ve önyargılı da yaklaşma
ufak tefek pürüzler mutlaka olacaktır

jnaz sanırım bebek bekliyorsun....ne güzel...tebrik ederrim...allahım sağ salim kollarına kavuşurmayı nasip etsin..bebek bekleyen herkese nasip olsun..
evet tatlımm çok sağoll
amin inşallah canım bende 10 aylık evliyim
inşallah hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder rabbim hepimize
sağol canımyaa cidden öyle ama korkma sen herkes aynı olacak değil ya
inşallah daha iyi olacaklardır
jnazz bitanem bende sana kıyamam cnm sende üzülme lütfen :1hug:

canımm benimm Şeniz

canım hoşgeldin naber ? korkma tatlım ya, erkek aileleri vasat işte ama hepsi aynı değildir, herkes kendine has sorunlar yaşıyo allah hepimize yardımcı olsun inş

canım benimyaa sinirlendirmeyeyim ben seni iyice zaten derdin kendine yetiyorŞeniz
maleseff canım malesefki hayat dört duvardan ve sadece kendi evinden eşinden ibaret değil
ve malesef kimse senin gibi değil
eşim çok sabırlı davranıyor bana karşı canım ve çok şükür küsme uzatma gibi bir huyu yok ve herşeyin farkında ben böyle olduklarını inan bilmiyordum tanıyamıyorum diyor
eşini de bir görsen melek gibi adam ve iyi sabrediyor buna başka biri olsa çoktan resti çekmişti ama yine yaranamıyor ama dün farkettimde adamda değişmiş soğuk davranıyor karısına ki çok haklı ve eşim bile eniştesine hak veriyor artık
neyseee canımyaaa bunlarda geçecek elbet ve belkide bizde umursamamayı öğreneceğiz
inan bazen çok istiyorum bunu bırak ne halleri varsa görsünler diyorum ama olmuyor işte sanırım karakter meselesi

ALINYAZIM bitanem iyiyim çok şükür başım ağrıyo sadece sen iyi olki ben iyi olurum kader arkadaşım benim

kader arkadaşım bende iyiyim.

hayat bir gülümsemeyi tebessümü hakediyor

rabbime verdikleri için şükretmeli gülmeliyiz

çok şükür kimseye muhtaç değiliz

seviyor seviliyoruz

aç değil sakat değiliz

hadi bi tebessüm edelim tatlım

hayata bir gülücüğü çok görmeyelim gülümseyelim arkadaşlar

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

alınyazımm kızlarr ben çıkayımda bişeyler atıştırayım bu saat oldu bişey yemedim
iştahım hiç yok ama bebişimede yazık
hepinizden Allah razı olsunn
çok seviyorum sizi Şeniz

yok arkadaşım ben artık kendi sorunlarımı rafa kaldırdım, sorunlarımı yok sayıyorum
çünkü karşımdakileri değer vermeye layık görmüştüm yanılmışım :))
alah razı olsun eşinde, iyiki erkekler sabırlı yoksa hayat felaket olurdu
dediklerinde o kadar çok haklısıni tek senden ibaret değil hayat, kör sağır ve dilsiz olmak gerek evlenince
helede enişteye allah sabırlar versin, zaten eşlerimiz evlendikten sonra ailelerinin gerçek yüzlerini görüyo
kendilerine yapılan haksızlığı kabu etselerde bize yapılınca dayanamıyolar.
allah sabrımızı artırsın jnazım evlilik çok dirayet istiyomuş meğer
rabbim yardmcımız olsun inş

alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞeniz

alınyazımm kızlarr ben çıkayımda bişeyler atıştırayım bu saat oldu bişey yemedim
iştahım hiç yok ama bebişimede yazık
hepinizden Allah razı olsunn
çok seviyorum sizi Şeniz
tamam canım
hadi ama güzel bi kahvaltı hazırla
oğlunuz için :))
kendinede bebişede dikkat et birazda uyumaya çalışsan iyi olur
çok çok öpüyorum seni
vede
seni çok seviyorum
iyi varsın canım arkadaşım
kızlar dirim yemin törenine gidebildi mi?

evet canım ayarlıyodu bişeyler
şimdi raporlu
muhtemelen bugün eşiyle beraber

çok haklısın bitanemm
inan hiç kimse bizden değerli değil
ve en önemliside rabbim eşlerimize sabır versin onlar bizden iki kat daha üzülüyorlar
çok şükür bugünlerimize de diyorum çok şükür eşlerimiz yanımızda
aminnn canımm rabbim büyük görüyor elbet yaşadıklarımız ve belkide böyle imtihan ediyor
çok şükür yinede bugünlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…