sinirlerim bozuk olduğu için sarissacığım
hoşbulduk bitanem iyiyim cnm ağladım ve rahatladım
off canım yaasorma bitanemm ben hayatta başkasından iş beklemem kendinden anlarlarsa ne ala
ama cidden yüzsüzler canımya misafirliğe gitsemde yerimde duramam mesela içim rahat etmez ama işte rahat olanlar da var
aynı şehirde olmayı bende istemedim canım ama eşimin düzeninide bozmasını isteyemezdim birde bizim evlerimizde çok yakın yürüyerek 10 dk bile sürmüyor
ve daha öncede böyle saçmalıklarına şahit oldum hatta geçen pazar sabahı ceplerimizden aramış kapalı olunca ulaşamamış ve ablalarına gidip şunları uyandırayım diyip geldi düşün ben hiç çıkmadım yataktan eşim baktı kapıya sonrada uyuyormusunuz diyor
baktıki eşim davet etmiyor içeri beni anneanneme bırak dedi eşim bi daha onu götürdü motorla ki bize gelene kadar direk anneannesine gitse daha kısa sürede gider
offf off anlattıkça anlatasım geliyor benim
şimdilik tek duam evine dönmesi yoksa çok huzursuz edecek beni düşün aylardır ilk defa eşimle onun yüzünden tartıştım
off jnaz cım allah yardımcın olsun canım ya.halden anlamayan insanlarla uğraşmak zor.ya bende seni dinledikçe korkmaya başladım.bende eşimin memleketine gidecem acaba onlarda böle şeyler yaparlarmı bilmiyorum?
evet tatlımm çok sağolljnaz sanırım bebek bekliyorsun....ne güzel...tebrik ederrim...allahım sağ salim kollarına kavuşurmayı nasip etsin..bebek bekleyen herkese nasip olsun..
sağol canımyaa cidden öyle ama korkma sen herkes aynı olacak değil yaoff jnaz cım allah yardımcın olsun canım ya.halden anlamayan insanlarla uğraşmak zor.ya bende seni dinledikçe korkmaya başladım.bende eşimin memleketine gidecem acaba onlarda böle şeyler yaparlarmı bilmiyorum?
jnazz bitanem bende sana kıyamam cnm sende üzülme lütfen :1hug:
off jnaz cım allah yardımcın olsun canım ya.halden anlamayan insanlarla uğraşmak zor.ya bende seni dinledikçe korkmaya başladım.bende eşimin memleketine gidecem acaba onlarda böle şeyler yaparlarmı bilmiyorum?
( ama şimdi kendini iyi hissediyosan iyi olmuş :)
off canım yaa
bende sinir oldum şimdi iyice
benim görmcenin bir versiyonu daha
ben kurtuldum darısı sana
hayatı yönlendire şansımız yokki
istemediğimiz duumlar önümüze çıkıyo maalesef
bende eşimin memleketinden asla evlilik yapmam derdim başıma geldi
zaten kötü olanda eşlerimizle aramızı açmaları
of of offf
anlat canım ne anlatmak istersen rahatlarsın
nasıl insanar varya
onların önüne kocalarıda geçemiyo değilmi
saçma sapan hareketlere devam ediyolar
ALINYAZIM bitanem iyiyim çok şükür başım ağrıyo sadece sen iyi olki ben iyi olurum kader arkadaşım benim
canım benimyaa sinirlendirmeyeyim ben seni iyice zaten derdin kendine yetiyorŞeniz
maleseff canım malesefki hayat dört duvardan ve sadece kendi evinden eşinden ibaret değil
ve malesef kimse senin gibi değil
eşim çok sabırlı davranıyor bana karşı canım ve çok şükür küsme uzatma gibi bir huyu yok ve herşeyin farkında ben böyle olduklarını inan bilmiyordum tanıyamıyorum diyor
eşini de bir görsen melek gibi adam ve iyi sabrediyor buna başka biri olsa çoktan resti çekmişti ama yine yaranamıyor ama dün farkettimde adamda değişmiş soğuk davranıyor karısına ki çok haklı ve eşim bile eniştesine hak veriyor artık
neyseee canımyaaa bunlarda geçecek elbet ve belkide bizde umursamamayı öğreneceğiz
inan bazen çok istiyorum bunu bırak ne halleri varsa görsünler diyorum ama olmuyor işte sanırım karakter meselesi
kader arkadaşım bende iyiyim.
hayat bir gülümsemeyi tebessümü hakediyor
rabbime verdikleri için şükretmeli gülmeliyiz
çok şükür kimseye muhtaç değiliz
seviyor seviliyoruz
aç değil sakat değiliz
hadi bi tebessüm edelim tatlım
hayata bir gülücüğü çok görmeyelim gülümseyelim arkadaşlar
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
tamam canımalınyazımm kızlarr ben çıkayımda bişeyler atıştırayım bu saat oldu bişey yemedim
iştahım hiç yok ama bebişimede yazık
hepinizden Allah razı olsunn
çok seviyorum sizi Şeniz
kızlar dirim yemin törenine gidebildi mi?
yok arkadaşım ben artık kendi sorunlarımı rafa kaldırdım, sorunlarımı yok sayıyorum
çünkü karşımdakileri değer vermeye layık görmüştüm yanılmışım :))
alah razı olsun eşinde, iyiki erkekler sabırlı yoksa hayat felaket olurdu
dediklerinde o kadar çok haklısıni tek senden ibaret değil hayat, kör sağır ve dilsiz olmak gerek evlenince
helede enişteye allah sabırlar versin, zaten eşlerimiz evlendikten sonra ailelerinin gerçek yüzlerini görüyo
kendilerine yapılan haksızlığı kabu etselerde bize yapılınca dayanamıyolar.
allah sabrımızı artırsın jnazım evlilik çok dirayet istiyomuş meğer
rabbim yardmcımız olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?