Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ya bir de bölelerini saygıdan dolayı alttan alırsın hepten üstüne cıkar afedersiniz

jnaz cım senin için de gecerli sana yatıklarının karşılığın elbette alacaklardır hiç üzülme o zmana biz de jale ye böle yaptıydık diyecekler emin ol
bende öyle diyorum eşime canım fazlası değil inşallah bana yaptıkları gibi onlarada yapan olur diye
senin neyin var canım geçmişi okumadım malesef

jazmin cim tabiki eden bulur bu dünyada görmezse öbür dünyada cok züzldüm cnm aglamamak için zor tuttum kendimi ama şmdi cok şükür iyiyim

Şeniz

jazmin hoşgeldin nbr ?

İyiyim tatlım.Evdeyim yemek yapıyorumcokacimcoook

Sen nasılsın?

Vicdansız kadınkötükedihüso

şimdi eşimin yanında antalya da değilim...çünkü atamam çıkmadı...ama bu gece uçakla antal ya ya dönüyorum..okullar açılınca istanbul a döneceğim...
evimiz kumluca da ...daha yeni evliyiz...40 gün anca oluyor..ama ne yazık ki ayrı şehirdeyiz...25 yaşındayım ve sınıf öğretmeniyim..eşim 27 yaşında ve bankacı...eskiden öğretmendi..ailem izmir de benim çalıştığım okul istanbul da ve eşim ve evimiz antalya kumlucu da.....ayy...çok yoruldum....

bende öyle diyorum eşime canım fazlası değil inşallah bana yaptıkları gibi onlarada yapan olur diye

canım bnm müdür tüm öğretmenleri dün iftara davet etmiş ben cagrılmadım bir de öğretmnler odasında dünkü iftardan bahsediyorlar olay bu

Mutluluklar dilerim canım.İnşallah en yakın zamanda ataman gerçekleşir ve evinizde oturursunuzopuyorumnanaktan

Allah merhamet versin be jnazım böylelerine laf sözde kar etmze
çok kızdım ama cidden
çocuğu yetmiyodu bide kendi çıktı
hamile bir kadına yapılamaz bu
sabret canım allah veriri cezasını
hele sahurda yatıp uyumasına hepten deli oldum
1 geceyi kurtardım diye sevinçlidir şimdi kötükedihüso
ya bir de bölelerini saygıdan dolayı alttan alırsın hepten üstüne cıkar afedersiniz
maaleesef kötükedihüso
inş canım
sabretmemiz lazım işte
ama kıyamet alametleri o kadar barizki
yaptıklarının başa gelmesi için yıllarca beklemek bile gerekmiyo artık
çok yakın bi zamanda başlarına gelir emin ol
allah herkese azıcık vicdan ve adalet versin
geliniz diye köle miyiz ya ne bu böyle kötükedihüso
Şeniz

İyiyim tatlım.Evdeyim yemek yapıyorumcokacimcoook

Sen nasılsın?

Vicdansız kadınkötükedihüso
saol canım bende iyiyim çok şükür
dün pokanın poğaçasını yaptım süper oldu valla

off ccanım ya sizin olaylarda bizimkine çok benziyo, seninki daha karışık ama
kaderdaşım allah yardımcın olsun yaa :Saruboceq:

Hangi poğaça ben baya uzak kaldım topikten ya:sinifsinif:

iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat atamasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?

kızlar ben cıkıyorum kocişle odun kıracağız da hepinizi öpüyorum vakit bulursam gelirim

Hangi poğaça ben baya uzak kaldım topikten ya:sinifsinif:
canım pastane poğaçası tarifi vardı öncedende vermişti ya onu yaptım süperdi ama
iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat tmasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?

o kadar kısa sürede çaıkabilecekmi, inş çıkar canım yaa :Saruboceq: bende evlendikten 45 gün sonra eşimin ataması yapıldı.bende memurum ben ank da kaldım o görev yerine gitti, evi kapttık ben annemlerde ikamete başladım.eşim orda, maddi olarakta bu zor, ama bence senin şansın eşinin ailesi istanbulda değil , bu süper bişey ve size zarar veremz.bizde yaklaşık 10 aydır tayin bekliyoruz, enaz 4 ay daha bekliycez.inş sen benim kadar ayrı kalmazsın

aynen öyle alınyazım rabbime havale ediyorum bende
bide kayınvaldesini bahane edip evini bırakıp geldi buralara kadın iyi dayanmış bence buna
zaten ablalarında kaldığı için yemek temizlik derdi yok canım nasılsa her daim önüne yemek koyan oluyor
ama insanda biraz anlayış olur oda yok maleseff ve işin kötü tarafı farkında bile değil yaptıklarının
bide inan hamile olmasam bu kadar takmazdım ama zaten ilk 3 ay çok önemli ve geöen hafta acile gittiğimi doktorunda bana ayakta durma dediğini biliyor
jnazcım eşine söylettirsen rahatsız olduğunu, yoksa seni çok yorarlar yaa
eşim söylüyorki canım hatta tavırda yapıyor ama anlayan kim hatta dün gece ben çok uyardım surat yapma diye
iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat tmasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?

inşallah canımyaa Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…