bende anlamıyorum teocum
cidden çok yorgunum casper cım ve en çokta başım ağrıyor uykusuzluktan
sorma alınyazım bende sesimi çıkaramadım hiç
Şeniz
jazmincim eşimde çok kızdı ve bu kadarınıda beklemiyordu benimle birlikte oda uyumadı
ve konuştuğumuzda zaten senin kötü olduğunu görür kalmaz gece demişti ama nerde
malesef alınyazım hemde hiç yok kendine göre planlar yapıyor ve dengesiz biri eşiyle de arası yok
ve kendi çocuğuda var 5 yaşında felaket yaramaz ve hiç laftan anlamıyor
Allahtan diğer görümcelerim onu götürdüler yoksa sabah işe gidince bide çocukla uğraşacaktım
ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz ve rahat birini görmedim
bende öyle diyorum eşime canım fazlası değil inşallah bana yaptıkları gibi onlarada yapan olur diyejnaz cım senin için de gecerli sana yatıklarının karşılığın elbette alacaklardır hiç üzülme o zmana biz de jale ye böle yaptıydık diyecekler emin ol
jazmin cim tabiki eden bulur bu dünyada görmezse öbür dünyada cok züzldüm cnm aglamamak için zor tuttum kendimi ama şmdi cok şükür iyiyim
jazmin hoşgeldin nbr ?
bende anlamıyorum teocum
Şeniz
jazmincim eşimde çok kızdı ve bu kadarınıda beklemiyordu benimle birlikte oda uyumadı
malesef alınyazım hemde hiç yok kendine göre planlar yapıyor ve dengesiz biri eşiyle de arası yok
Allahtan diğer görümcelerim onu götürdüler yoksa sabah işe gidince bide çocukla uğraşacaktım
Valla canım evimle ilgili o kadar çok kişi soru sordu ki seni hatırlıyorum dersem yalan olur
Senşimdi Antalyada mısın?
Hangi semttesin?
Topiğimizin giriş sorularınıda cevaplarsan çok seviniriz?
Yaş kaç?
Neiş yapıyorsun?
Eşinin yaşı ve işi?
Ne zaman evlendin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Antalya ya nereden geldin?
bende öyle diyorum eşime canım fazlası değil inşallah bana yaptıkları gibi onlarada yapan olur diye
senin neyin var canım geçmişi okumadım malesef
şimdi eşimin yanında antalya da değilim...çünkü atamam çıkmadı...ama bu gece uçakla antal ya ya dönüyorum..okullar açılınca istanbul a döneceğim...
evimiz kumluca da ...daha yeni evliyiz...40 gün anca oluyor..ama ne yazık ki ayrı şehirdeyiz...25 yaşındayım ve sınıf öğretmeniyim..eşim 27 yaşında ve bankacı...eskiden öğretmendi..ailem izmir de benim çalıştığım okul istanbul da ve eşim ve evimiz antalya kumlucu da.....ayy...çok yoruldum....
Mutluluklar dilerim canım.İnşallah en yakın zamanda ataman gerçekleşir ve evinizde oturursunuzopuyorumnanaktan
ya bir de bölelerini saygıdan dolayı alttan alırsın hepten üstüne cıkar afedersiniz
canım benimyaacanım bnm müdür tüm öğretmenleri dün iftara davet etmiş ben cagrılmadım bir de öğretmnler odasında dünkü iftardan bahsediyorlar olay bu
bn kaçar güzellerrr
kendinize cici bakınn
Allah merhamet versin be jnazım böylelerine laf sözde kar etmzebende anlamıyorum teocum
Şeniz
maaleesef kötükedihüsoya bir de bölelerini saygıdan dolayı alttan alırsın hepten üstüne cıkar afedersiniz
inş canımbende öyle diyorum eşime canım fazlası değil inşallah bana yaptıkları gibi onlarada yapan olur diye
senin neyin var canım geçmişi okumadım malesef
saol canım bende iyiyim çok şükürŞeniz
İyiyim tatlım.Evdeyim yemek yapıyorumcokacimcoook
Sen nasılsın?
Vicdansız kadınkötükedihüso
şimdi eşimin yanında antalya da değilim...çünkü atamam çıkmadı...ama bu gece uçakla antal ya ya dönüyorum..okullar açılınca istanbul a döneceğim...
evimiz kumluca da ...daha yeni evliyiz...40 gün anca oluyor..ama ne yazık ki ayrı şehirdeyiz...25 yaşındayım ve sınıf öğretmeniyim..eşim 27 yaşında ve bankacı...eskiden öğretmendi..ailem izmir de benim çalıştığım okul istanbul da ve eşim ve evimiz antalya kumlucu da.....ayy...çok yoruldum....
aynen öyle canım ve hatta korkuyorum şimdi eşi salıya kadar burda ve her gece bize getirir şimdi bu sormazki müsaitmisin diye
Allah merhamet versin be jnazım böylelerine laf sözde kar etmze
çok kızdım ama cidden
çocuğu yetmiyodu bide kendi çıktı
hamile bir kadına yapılamaz bu
sabret canım allah veriri cezasını
hele sahurda yatıp uyumasına hepten deli oldum
1 geceyi kurtardım diye sevinçlidir şimdi kötükedihüso
maaleesef kötükedihüso
inş canım
sabretmemiz lazım işte
ama kıyamet alametleri o kadar barizki
yaptıklarının başa gelmesi için yıllarca beklemek bile gerekmiyo artık
çok yakın bi zamanda başlarına gelir emin ol
allah herkese azıcık vicdan ve adalet versin
geliniz diye köle miyiz ya ne bu böyle kötükedihüso
saol canım bende iyiyim çok şükür
dün pokanın poğaçasını yaptım süper oldu valla
off ccanım ya sizin olaylarda bizimkine çok benziyo, seninki daha karışık ama
kaderdaşım allah yardımcın olsun yaa :Saruboceq:
iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat tmasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?
selam kızlar...
canım pastane poğaçası tarifi vardı öncedende vermişti ya onu yaptım süperdi amaHangi poğaça ben baya uzak kaldım topikten ya:sinifsinif:
iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat tmasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?
canım kolay gelsin öpüyorum seni hoşçakalkızlar ben cıkıyorum kocişle odun kıracağız da hepinizi öpüyorum vakit bulursam gelirim
selam kızlar...
aynen öyle alınyazım rabbime havale ediyorum bendeAllah merhamet versin be jnazım böylelerine laf sözde kar etmze
çok kızdım ama cidden
çocuğu yetmiyodu bide kendi çıktı
hamile bir kadına yapılamaz bu
sabret canım allah veriri cezasını
hele sahurda yatıp uyumasına hepten deli oldum
1 geceyi kurtardım diye sevinçlidir şimdi kötükedihüso
maaleesef kötükedihüso
inş canım
sabretmemiz lazım işte
ama kıyamet alametleri o kadar barizki
yaptıklarının başa gelmesi için yıllarca beklemek bile gerekmiyo artık
çok yakın bi zamanda başlarına gelir emin ol
allah herkese azıcık vicdan ve adalet versin
geliniz diye köle miyiz ya ne bu böyle kötükedihüso
saol canım bende iyiyim çok şükür
dün pokanın poğaçasını yaptım süper oldu valla
off ccanım ya sizin olaylarda bizimkine çok benziyo, seninki daha karışık ama
kaderdaşım allah yardımcın olsun yaa :Saruboceq:
eşim söylüyorki canım hatta tavırda yapıyor ama anlayan kim hatta dün gece ben çok uyardım surat yapma diyejnazcım eşine söylettirsen rahatsız olduğunu, yoksa seni çok yorarlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?