Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kolay gelsin teocum
sarissa sende hoşgeldin
kızlaryaa hepinizi çokk seviyorum sizin sayenizde açıldım biraz kimseye anlatamıyorum sizlerle paylaştıkça daha iyi hissediyorum kendimi

alınyazım sende mi eşinden ayrısın...kıyamam ben sana...allahım bizi en kısa zamanda kavuştursun...
eşimin ailesi ile antalya da aynı ilçede oturuyoruz..ama ben istanbulda yım....ne kendi ailem ile ne de eşimin ailesine yakın oturmak istemiyordum ama böyle nasip oldu...

işin zor desene canım
hadi yaptığının farkında olsa neyse
ya adamı çıldırtıyo bu insanlar
ozaman sana sabır dilemekten başka çare yok diyeceğim ama
ben olsam onu da rahatsız etmek için
abla tencerlere yardım edermisin derdim
belkide diyemezdim
aman ne bilim ya milletmi çok yüzsüz
biz mi safız
sabır jnazım yaaa
aynı şehirde olmak çok kötü aslında
güzl gibi görünsede anlayışsızlarla olmak sıkıyo adamı (
kolay gelsin teocum
sarissa sende hoşgeldin
kızlaryaa hepinizi çokk seviyorum sizin sayenizde açıldım biraz kimseye anlatamıyorum sizlerle paylaştıkça daha iyi hissediyorum kendimi

ohh buna sevindim jnazım
konuşki rahatlayasın
hepimizin buna iht,yacı var çünkü

Ok. hatırladım canım...Ellerine sağlık hayatım..Ben poğaça türü şeyleri sevmiyorum fazla..

hoş buldum
çok şükür ben gayet iyiyim

Allah iyilik versin canım..

Teocum hoşcakal canım.Kolay gelsin...

Kızlar ben de kaçtım.Şu yemekleri ayarlayayım bir...

evet canım bizde ayrıyız
umarım ikimizde en yakın vakite kavuşuruz
eşinle beraberken kayınvalideyi idare edersin boşver kısmet böyleymişte
eşin yokken herkes kahyan oluyo
senin için zor olacak istanbulda yalnız kalmak ama
kaynana herşeye karışamayacak ya buda iyi
ee peki evlilik nasıl gidiyo
buarada hayırlı uğurlu olsun
çok mutlu olursunuz inş

jnazım bende seni çok seviyorummmm

jnaz sanırım bebek bekliyorsun....ne güzel...tebrik ederrim...allahım sağ salim kollarına kavuşurmayı nasip etsin..bebek bekleyen herkese nasip olsun..

jazmin güle güle canım kolay gelsin

mutlucum hoşgeldin iyimisin biraz daha

sorma bitanemm ben hayatta başkasından iş beklemem kendinden anlarlarsa ne ala
ama cidden yüzsüzler canımya misafirliğe gitsemde yerimde duramam mesela içim rahat etmez ama işte rahat olanlar da var
aynı şehirde olmayı bende istemedim canım ama eşimin düzeninide bozmasını isteyemezdim birde bizim evlerimizde çok yakın yürüyerek 10 dk bile sürmüyor
ve daha öncede böyle saçmalıklarına şahit oldum hatta geçen pazar sabahı ceplerimizden aramış kapalı olunca ulaşamamış ve ablalarına gidip şunları uyandırayım diyip geldi düşün ben hiç çıkmadım yataktan eşim baktı kapıya sonrada uyuyormusunuz diyor
baktıki eşim davet etmiyor içeri beni anneanneme bırak dedi eşim bi daha onu götürdü motorla ki bize gelene kadar direk anneannesine gitse daha kısa sürede gider
offf off anlattıkça anlatasım geliyor benim
şimdilik tek duam evine dönmesi yoksa çok huzursuz edecek beni düşün aylardır ilk defa eşimle onun yüzünden tartıştım

tatlırüya hoş geldin
yenisin sanırım
ne öğretmenisin
eşin nerde

hoşbulduk canım... aranıza yeni katıldım...umarım benim içinde bir yeriniz vardır...:kedi: istanbulda sınıf öğretmeniyim...eşim antalya da opuyorumnanaktan...bu akşam bende yanına gidiyorum..kaydirigubbakcemile.rapor alıcağım...okul açılana kadar yanında olucağım...

olmaz mı canım
ben de çok eskilerden sayılmam zaten:)
inşallah bir an önce tayinin çıkar
oh ne güzel kavuşuyorsun kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…