- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyi dilekleriniz çin çok teşekkürler...umarım şubat atamasında tayinim çıkarda eşimin yanına gidebilirim...teolog sanırım sende öğretmensin?
işin zor desene canımaynen öyle alınyazım rabbime havale ediyorum bende
bide kayınvaldesini bahane edip evini bırakıp geldi buralara kadın iyi dayanmış bence buna
zaten ablalarında kaldığı için yemek temizlik derdi yok canım nasılsa her daim önüne yemek koyan oluyor
ama insanda biraz anlayış olur oda yok maleseff ve işin kötü tarafı farkında bile değil yaptıklarının
bide inan hamile olmasam bu kadar takmazdım ama zaten ilk 3 ay çok önemli ve geöen hafta acile gittiğimi doktorunda bana ayakta durma dediğini biliyor
eşim söylüyorki canım hatta tavırda yapıyor ama anlayan kim hatta dün gece ben çok uyardım surat yapma diye
inşallah canımyaa Allah yardımcınız olsun
kolay gelsin teocum
sarissa sende hoşgeldin
kızlaryaa hepinizi çokk seviyorum sizin sayenizde açıldım biraz kimseye anlatamıyorum sizlerle paylaştıkça daha iyi hissediyorum kendimi
canım pastane poğaçası tarifi vardı öncedende vermişti ya onu yaptım süperdi ama
o kadar kısa sürede çaıkabilecekmi, inş çıkar canım yaa :Saruboceq: bende evlendikten 45 gün sonra eşimin ataması yapıldı.bende memurum ben ank da kaldım o görev yerine gitti, evi kapttık ben annemlerde ikamete başladım.eşim orda, maddi olarakta bu zor, ama bence senin şansın eşinin ailesi istanbulda değil , bu süper bişey ve size zarar veremz.bizde yaklaşık 10 aydır tayin bekliyoruz, enaz 4 ay daha bekliycez.inş sen benim kadar ayrı kalmazsın
hoş buldum
çok şükür ben gayet iyiyim
alınyazım sende mi eşinden ayrısın...kıyamam ben sana...allahım bizi en kısa zamanda kavuştursun...
eşimin ailesi ile antalya da aynı ilçede oturuyoruz..ama ben istanbulda yım....ne kendi ailem ile ne de eşimin ailesine yakın oturmak istemiyordum ama böyle nasip oldu...
bir güzel ağladım:gitme:
sorma bitanemm ben hayatta başkasından iş beklemem kendinden anlarlarsa ne alaişin zor desene canım
hadi yaptığının farkında olsa neyse
ya adamı çıldırtıyo bu insanlar
ozaman sana sabır dilemekten başka çare yok diyeceğim ama
ben olsam onu da rahatsız etmek için
abla tencerlere yardım edermisin derdim
belkide diyemezdim
aman ne bilim ya milletmi çok yüzsüz
biz mi safız
sabır jnazım yaaa
aynı şehirde olmak çok kötü aslında
güzl gibi görünsede anlayışsızlarla olmak sıkıyo adamı(
ohh buna sevindim jnazım
konuşki rahatlayasın
hepimizin buna iht,yacı var çünkü
tatlırüya hoş geldin
yenisin sanırım
ne öğretmenisin
eşin nerde
bir güzel ağladım:gitme:
hoşbulduk canım... aranıza yeni katıldım...umarım benim içinde bir yeriniz vardır...:kedi: istanbulda sınıf öğretmeniyim...eşim antalya da opuyorumnanaktan...bu akşam bende yanına gidiyorum..kaydirigubbakcemile.rapor alıcağım...okul açılana kadar yanında olucağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?