Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bnce sen bildiğinden vazgecme sarissa cım sana öle der ama bir daha öyle hata yapmamaya çalışır

öyle de canım
burda yazarken ben de noktalama ve imlaya birebir uymadığım için
çok belirgin yapılan hatalar olmadığı sürece uyarmaya hakkım olduğunu düşünmüyorum

öyle de canım
burda yazarken ben de noktalama ve imlaya birebir uymadığım için
çok belirgin yapılan hatalar olmadığı sürece uyarmaya hakkım olduğunu düşünmüyorum

tabi cnm o kadar da omaz benim dediğim günlük koşmada dimamma yapıyoo ediyoo gibi yapılan bariz hatalar cnm

ben çıkıyorum canlarım
hepinize iyi hafta sonları
öpüyorum hoşçakalın... opuyorumnanaktan

kusura bakmayın kızlar gelen giden oldu böroya da cevap yazamadım ondan.evi kesin tuttuk bakalım.iyidir inşallah.artık biran önce gidip yerleşmek istiyorum ya.

kekulacığım inşallah hayırlısı olur cnm allah huzurlu ve mutlu sağlıklı oturmayı nazip etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın bitanem

klava:klava:klava:
tamam canım kızma ben bişey söylemedim :)
bende burdayım
mesainin bitmesine az kaldı çok şükür 2 gün tatil
evet vede oleyyy
kusura bakmayın kızlar gelen giden oldu böroya da cevap yazamadım ondan.evi kesin tuttuk bakalım.iyidir inşallah.artık biran önce gidip yerleşmek istiyorum ya.

hadi bakalım hayırlısıyla yerleşirsin inş ama çok az kaldı sabret az daha

ya kızlar eşim cağrıdı beni de gitmek zorunda kaldım herkes mesainin bitmesini istiyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…