Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kusura bakmayın kızlar gelen giden oldu böroya da cevap yazamadım ondan.evi kesin tuttuk bakalım.iyidir inşallah.artık biran önce gidip yerleşmek istiyorum ya.

Kekulacım çok sevindim işin zor kısmını halletmişsiniz.
Hangi semtten kaça tuttunuz cnm?

TEŞEKKÜR EDERİM ALINYAZIMSIN canımsın iyiyim saol birtanem
ben kaçtım kızlar öptm hepinizi hayırlı iftarlar canlarım

biraz hafifledi teocuğum akşam görümcemlerde iftara davetliydim ben konuşuyorum sanki kulağımın içinden birileride bana vuruyor resmen şuan biraz daha iyiyim bu arada eklediğin için sağol cnm hemşom

ya kızlar eşim cağrıdı beni de gitmek zorunda kaldım herkes mesainin bitmesini istiyor anlaşılan
bende bitsede gitsek diyorum artık :)
ben çok istiyorum teo hemde çok cnm
aynen
TEŞEKKÜR EDERİM ALINYAZIMSIN canımsın iyiyim saol birtanem
ben kaçtım kızlar öptm hepinizi hayırlı iftarlar canlarım
hayırlı iftarklar canım görüşürüz
biraz hafifledi teocuğum akşam görümcemlerde iftara davetliydim ben konuşuyorum sanki kulağımın içinden birileride bana vuruyor resmen şuan biraz daha iyiyim bu arada eklediğin için sağol cnm hemşom

geçmiş olsun tatlım ya inş çabucak düzelir

Yağmur başladı şemsiyemde yok
Bugün akşam ve yarın sel uyarısı var Antalya dada

allah yardımcımız olsun cümleten
ankarada da dün anaons yapıldı üst katlara çıkın diye
inş hiçbir zarar olmadan atlatırız
hayırlı yağmurlar yağsın inş

teo cum görüşürüz

bende çıkıyorum kızlar
hayırlı iftarlar
iyi akşamalar
iyi tatiller

alınyazım ve teocuğum kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar ikinizide öpüyorum allaha emanet olun sizi çok seviyorum özlicem pazartesiye kadar sizleri

mısracığım kazasız yağsın inşallah allah yar ve yardımcınız olsun cnm burdada gelmek üzere yağmur hava iyice kapandı cnm allaha emanet ol hayırlı akşamlar iyi hafta sonları cnm seni seviyorum öptüm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…