Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Teocum resimlerini görmeye çalıştım ancak pekte başarılı olamadım gerçekten çok küçültmüşsün.
Her daim mutlu olman dileğimle

Cssa cım uzun süredir ekleme konusunda ihmal ettiğim tariflerin bir kısmını bugün hamur işleri va salatalar bölümüne ekledim geldim ama gitmişsin.
Ziyaretin içinde teşekkürler yakalamışsın beni :))))))))

yakalarım bennn:)cnm tariflerinin sıkı takipçisiyim bende sahura eşime ne hazırlasam die dolaşıodum klupte seni ve şahane tariflerini gördüm ellerine sağlık cnm

merhaba kızlarr
kimseler girmiyor sanırım haftasonu
mısraaa cım yazık sana tatlım benim eşimde yorgun olduğunda horlar hemen uyandırıyorum bende:)
dün iftara misafirlerim vardı ve çok keyifli bir akşam geçirdim 2 aileyi aldık biri 8 yıllık evli biride 1,5 yıllık
sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadım zaten onlar geldikten sonra da her işi yaptılar nerdeyse hiç kaldırtmadılar beni ki erkeklerde öyle ilk defa hamileliğin keyfine vardım böyle :)
bide dün ana yemek ve tatlımı kk dan aldığım tarifle yaptım çok beğendiler
isimlerini vereyimde belki beğenirsiniz:)
saraylı tavuk ve tarçınlı ceviz rüyası
yarında misafirim var gideyimde tariflere bakayım

Jnazcım merhaba canım keyifli olmana çokkk sevindim.
Tarçınlı ceviz rüyası benimde sıralamdada var,şimdi sende tastikledin en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.
Birkaç gündür sol kasığımda,karnımda ve belimde ağrı vardı bugünde sağ tarafıma geçti inanılmaz ağrıyor,ablamlara iftara davetliydik yemek yemeden kalktık sancım yüzünden acil servise gittik ,tahlil yapılıyot yarım saat sonra gidip alacağım,eşimde işyerine gitti çok gecikti yazık benim yüzümden.Allahtan hastane evimin çok yakınında

mısra canım benimmmm yaaaaa. çok ama çok geçmiş olsun bitanem yaaa.
iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzz

bende geldim ama kims eyok tabii.. mısracım çok geçmiş olsun.. belkide hayırlı bi haber vardır, böyle mi düşünsek acaba...
benimde hatasonum berrrrrbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaatttt geçtii.. yine eşimle birbirimize girdik..
bende memlekete gitmeye karar verdim, bi süre ayrı kalmak iyi olacak galiba... ama sevgili kocam göndermiyo, yarın akşama misafir çağırmıştık, onu bekliyo galiba..
yarın akşamda geçsin, benim tutamaz daha burda, bu sefer bardağı taşırdı

Canlarım idrar tahlilinde birşey çıkmadı,dr da şaşırdı böyle takip edelim eviniz yakınsa kusma,mide bulantısı gibi bir durumda hemen gelin dedi.Bende çok sancım olduğunu bu şekilde yarın işte zor çalışacağımı söyledim,iğne vurdu.
Hastaneden çıkmıştım çok sayıdaki polikistik over kistlerim aklıma geldi geri döndüm bundan olabilir mi dedim olabilir dedi,kadın doğuma zorla gönderttirdim kendimi:)
Orasıda ayrı bir sıkıntı uzatmayayım o dr da acil bir durumunuz yok dedi ben bu işi anlamadım.Bu sancılar ve 5 aylık gibi olan göbek şişliğim nedir?Hafta içi iyi bir Kadın Doğum Uzmanına gideceğim

tekrar geçmiş olsun mısracım.. onu görmek istemiyorum bi süre, şu anda istediğim tek şey bu evden gitmek, onu bi daha görmemek... ayrı kalırsak belkiii ( sanmıyorum ama ) kıymetimi anlar...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar huzurlu ve sağlıklı bir hafta dilerim

Simiramis dileğin için saol,umarım eşinlede aranız düzelir

günaydın canlarrrr
nasılsınız... umarım herkesin keyfi yerindedir...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…