Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız sizleri çok özledim iyi haftalar hepinizedeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

mısracığım günaydın geçmiş olsun cnm iyimisin şimdi biraz Allah şifa versin biran önce cnm

kızlar şimdilik kesin bir teşhis konulamadı ama doktorların dediğine göre çoktandır yemek yemiyodum hep atıştırıp geçiyodum meyve falan yemiyordum bir kaç hafta önce birden kötüleştim hiç bişeyim yok ama yataktan kalkamadım vitaminsizlikten vücut düşmüş yani

deryacığım günaydın cnm nasılsın davetin nasıl geçti hafta sonu umarım güzel geçmiştir canım

Ağrım düne göre az alınyazımsın çünkü ağrı kesici iğne yaptırdım
geçmiş olsun canım inş biran evvel düzelir, ameliyatada gerek kalmaz inş, ama ameliyat olacaksada sonuçta sağlık için olacak.inş allah şifanı versin
İyiyim canımcım..Sen nasılsın?:hulya:
bende iyiyim jazminim işe devam :)
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız sizleri çok özledim iyi haftalar hepinizedeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
hoşgeldin tatlım naber?ben iyiyim sen nasılsın bakalım ?
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
canım çok sağol iyiyim.... sende iyisin inşallah :)

hoşbulduk canımmm

bende çok şükür iyiyim derya :)
haftasonu nasıldı
ne yemekler yaptn kayınvalidenlere, beğendiler mi ?

günaydın jasminciğim iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın???hafta sonum güzel geçti cumartesi temizlik yaptım perdeleri falan yıkadım pazar günüde kociş ben kardeşim alışverişe gittik kardeşime bayramlık aldık akşama kadar bizle beraberdi ve çok mutluyduk cnm özdilek lcw gezdik çok eğlenceliydi akşam üzeride 17:00 gibi kocişim bana motor kullanmayı öğretti çok güzeldi.

Aynen canım ya;ama 4 gün tatilimiz varzemuszemus

Ohhhh mis gibi canımopuyorumnanaktan

Temizliği anladım da şekerim,perde için erkek değil mi:sm_confused:

Benim de Çarşamba günü kadın gelecek,o zmn birkaç odanın perdesini yıkayacağım.Çünkü benim tüm evim katlamalı perde:gitme:

hoşbulduk alınyazım bende iyiyim çok şükür senin gibi güçlü umutlu ve mutlu cnm nasıl geçti hafta sonun tatlımopuyorumnanaktan

kızlar dün bizde alışverişe gittik siyah pantolon üzerine hiç bir şey bulamadımmm sinir oldum geldim

canım nasıl oldu?
benimde yengem olmuştu,gözlerinin altına kadar yüzü mosmordu
çok zor ya

canım dediğim gibi çok güzeldi
stresten hergün baş ağrım oluyordu
eşimin yanındayken baş ağrım felan kalmadı
aklıma geldikçe üzülüyorum zaten
yanına gitmek güzel ama ayrılmak çok zor geldi bu sefer
kayınvalidemlerle gittik,5 kişiydik,onlar akrabalarında kaldı
bizde öğretmen evinde
millet garipsedi tabi yer var burda kalın felan :kedi:
ev zaten kalabalık nasıl kalalım ben eşime nasıl sarılayım yani :kedi:
millette çok anlayışsız canım
bayramda izin alamayacak sanırım
izni olsaydı gidecektim
olmassa sabah gidip akşam geri dönmeyi düşünüyorum.kışlada vakit geçiririz artık :gitme:

canım benim hoşgeldin sen nasılsın?
nasıl gidiyor?

canımcığım ben mutfak perdemi yıkadım çünkü mutfak perdem örgüydü bende kaldırmak istiyorum o yüzden yıkayıpta kaldırayım dedim kirli kirli koymayayım dedim katlamalı perdenin yıkanması nasıl oluyor tatlım zormu

kızlar dün bizde alışverişe gittik siyah pantolon üzerine hiç bir şey bulamadımmm sinir oldum geldim

Canım,gömlek falan al.Birçok mağazada indirim var...

İyiyim canım benopuyorumnanaktan

Evet canım,yüzü şiş ve mosmor:sinifsinif:
Bugün kontrole gidecek tekrardan.

Kocişinle hasret giderdiniz canım azcıkta olsa.Tabi geçer başağrın her derde deva valla:kedi:

Hiç yıkamadım canımcım,daha da yıkamayı düşünmüyorum açıkcası.Anlattı perdeci takarken;ama uygulamak önemli tabii:) Ben de mutfak perdemi yıkadım sadece,o da normal perde olduğu için zaten...Aslında yıkamak istiyorum odalarımı;ama takamam diye kalkışmıyorum hiç...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…