Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de öyleyim bu aralar eşim çok şikayetçi

Bence de boşuna yorarım kendimi terbiyesiz iyice terslendim ona bu ara iyi dese de kötü geliyor

yok gitmiyorlar biri özürlü biri de okulu bıraktı sanırım

büyükler yani allah yardım etsin
bugünde okullar açıldı ya bizim sıpanın hala öğretmeni yok anaokuluna başladı bir haftadır bekliyorlar
annesi bugün artık patlamış okulda ne zaman gelicek çocuk okuldan soğuyocak heycanı biticek diye
yok anne merak etme heyecanım bitmez diyomuş o da müdürün yanında

inşallah hep öyle meraklı olur

Bence de boşuna yorarım kendimi terbiyesiz iyice terslendim ona bu ara iyi dese de kötü geliyor

yok gitmiyorlar biri özürlü biri de okulu bıraktı sanırım
Canım takma kafana ya üzme kendini sen şimdi sinir de oluyosun ya ondan bi de stresinde var tabi

Ya insanın tansiyonunun oynaması çok kötü bi şey hayattan soğutuyo beni

Canım takma kafana ya üzme kendini sen şimdi sinir de oluyosun ya ondan bi de stresinde var tabi

Ya insanın tansiyonunun oynaması çok kötü bi şey hayattan soğutuyo beni

Takmamaya çalışıyorum ama kadına ne dersen de hiç sallamıyor insanı o kadar alışmış ki laf yemeye hiç oralı bile olmuyor geçen akşam şükrüyüde sinirlendirdi kötü konuştu huzurumuzu kaçırmayın yeter artık diye ama hiç darılmıyor bile laf anlamayan insan çok güzellikle diyorsun olmuyor kötü konuşuyorsun yine olmuyor şaşırdım kaldım artık

Hem unutkanlık var hemde anlamama sorunu

Aynen ama bana ilaçlar yapıyo

Eşim bana bugün diyoki ben yarında çalışıyorum benim verdiğim cevap eee yarında ne var ki yarın salıymış eşimin normalde izin yaptığı gün

işine öyle geliyorda ondan

Çok garip ama ya:26:insanda biraz gurur olur:26:

Yok yok bu ara öyleyim

öyle derim artık napayım bugün birden arayınca müsait misiniz deyince evet diyiverdim bir dahakine çook hastayım yatıyorum derim

Kesinlikle öyle de hazırlıklı olyatılı misafir yoruyo insanı dinle kafanı boşver

ilaçlar yapar bugün uyudun mu bütün gün

malesef

Ay uyudum sema ya ara ara uyandım yine uyudum gözlerimi açamadım telefon çaldı bi ara turkcelldi galiba açtım telefonu ben mustafa sandal dedi ben de yanlış dedim kapattım

Çok garip ama ya:26:insanda biraz gurur olur:26:

oğulları kötü davranıyor ya ona alışmış bu yüzden darılmıyor bana da alıştı herhalde artık sallamıyor bide yüzsüz tabiigelmiş az önce şükrüye diyor ki tablet bilgisayar istiyormuş oğlu para biriktirmiş sen alıver parayı vereyim de diyor internette yemediği halt kalmadı çocuğun daha geçen ağlanıyodu bu yüzden kardeşin niye böyle yapıyor diye ki babasıda dedi bilgisayar görmicem ikinizide döverim dedi kayganaya hala çocuğun eline bilgisayar verme derdindebiz kaırşmıyoruz gidin alın dedim dersi varmış ama ödev yapacakmış diyor gitsin alsın bulaştırmayın bizi dedim ama ne dersen de yarın gelirler yine kapıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…