ilaçla ilgisi yok canım içten gelen bir şeybende öyleyim
sağol canım inşallah
Mesajımı düzeltiyorum ben simayın kullandığı ilaçlar sandım yani ilaçlardan mı evde oturamıyorum diyor sandım pardonanlamam kıt bu ara
Niye geliyolar işleri vardır kesin hastayım de
Ben de öyleyim bu aralar eşim çok şikayetçi
Bence de boşuna yorarım kendimiterbiyesiz iyice terslendim ona bu ara iyi dese de kötü geliyor
yok gitmiyorlar biri özürlü biri de okulu bıraktı sanırım
Gezmeye geliyorlar kocaelide oturuyolar öyle derim olmadı
büyükler yani allah yardım etsin
bugünde okullar açıldı ya bizim sıpanın hala öğretmeni yok anaokuluna başladı bir haftadır bekliyorlar
annesi bugün artık patlamış okulda ne zaman gelicek çocuk okuldan soğuyocak heycanı biticek diye
yok anne merak etme heyecanım bitmez diyomuş o da müdürün yanında
Canım takma kafana ya üzme kendini sen şimdi sinir de oluyosun ya ondan bi de stresinde var tabiBence de boşuna yorarım kendimiterbiyesiz iyice terslendim ona bu ara iyi dese de kötü geliyor
yok gitmiyorlar biri özürlü biri de okulu bıraktı sanırım
ben nefret ediyorum
olabilir canım sende bir kurtulamadın şu tansiyon illetinden
geçen gün ablamın eltisine gittik anam orda bir başım döndü gözlerim karardı hiçbişey görmez oldum
sanırım tansiyonum düştü
nasıl hizmet ettiler bana etrafımda pervane oldular
Gezmeye geliyorlar kocaelide oturuyolar öyle derim olmadı
Canım takma kafana ya üzme kendini sen şimdi sinir de oluyosun ya ondan bi de stresinde var tabi
Ya insanın tansiyonunun oynaması çok kötü bi şey hayattan soğutuyo beni
inşallah hep öyle meraklı olur
Hem unutkanlık var hemde anlamama sorunu
estafirullah canım
Ya sema boşver bu insanlar erkenden doğurtturacaklar valla hastayım yatıyorum de
Takmamaya çalışıyorum ama kadına ne dersen de hiç sallamıyor insanı o kadar alışmış ki laf yemeye hiç oralı bile olmuyor geçen akşam şükrüyüde sinirlendirdi kötü konuştu huzurumuzu kaçırmayın yeter artık diye ama hiç darılmıyor bile laf anlamayan insan çok güzellikle diyorsun olmuyor kötü konuşuyorsun yine olmuyor şaşırdım kaldım artık
Takmamaya çalışıyorum ama kadına ne dersen de hiç sallamıyor insanı o kadar alışmış ki laf yemeye hiç oralı bile olmuyor geçen akşam şükrüyüde sinirlendirdi kötü konuştu huzurumuzu kaçırmayın yeter artık diye ama hiç darılmıyor bile laf anlamayan insan çok güzellikle diyorsun olmuyor kötü konuşuyorsun yine olmuyor şaşırdım kaldım artık
inşallah,inşallahhhhhhhhhhh
şimdilik çok hevesli bakalım
Aynen ama bana ilaçlar yapıyo
Eşim bana bugün diyoki ben yarında çalışıyorum benim verdiğim cevap eee yarında ne var kiyarın salıymış eşimin normalde izin yaptığı gün
işine öyle geliyorda ondan
Yok yok bu ara öyleyim
öyle derim artık napayım bugün birden arayınca müsait misiniz deyince evet diyiverdim bir dahakine çook hastayım yatıyorum derim
ilaçlar yapar bugün uyudun mu bütün gün
malesef
Çok garip ama ya:26:insanda biraz gurur olur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?