İyi akşamlar
Ay uyudum sema ya ara ara uyandım yine uyudum gözlerimi açamadımtelefon çaldı bi ara turkcelldi galiba açtım telefonu ben mustafa sandal dedi ben de yanlış dedim kapattım
Ay uyudum sema ya ara ara uyandım yine uyudum gözlerimi açamadımtelefon çaldı bi ara turkcelldi galiba açtım telefonu ben mustafa sandal dedi ben de yanlış dedim kapattım
Kesinlikle öyle de hazırlıklı olyatılı misafir yoruyo insanı dinle kafanı boşver
İyi akşamlar
Nehaber simaycım
İyi akşamlar canımİyi akşamlar
oğulları kötü davranıyor ya ona alışmış bu yüzden darılmıyor bana da alıştı herhalde artık sallamıyor bide yüzsüz tabiigelmiş az önce şükrüye diyor ki tablet bilgisayar istiyormuş oğlu para biriktirmiş sen alıver parayı vereyim de diyor internette yemediği halt kalmadı çocuğun daha geçen ağlanıyodu bu yüzden kardeşin niye böyle yapıyor diye ki babasıda dedi bilgisayar görmicem ikinizide döverim dedi kayganaya hala çocuğun eline bilgisayar verme derdinde biz kaırşmıyoruz gidin alın dedim dersi varmış ama ödev yapacakmış diyor gitsin alsın bulaştırmayın bizi dedim ama ne dersen de yarın gelirler yine kapıya
hoşgeldin canım
bende emina sandal deseydin
Nehaber canım
İyi akşamlar canım
Bi tablet bilgisayarı kusurmuş
Bende iyiyim canım sağoliyilik nolsun sen nasılsın
çocuklar başladı okula dimi
İyi akşamlar canım
Bi tablet bilgisayarı kusurmuş
Kız valla uyku sersemi ciddi ciddi dedim yani sonra farkına vardım
öyle yapıcam
Hoşgeldin canım
uykun varsa uyu boşverbu ara bende uykuluyum hep
yanlış deyip kapadın mı koptum
iyiyim canım biraz yorgunum sen nasılsın
Kız valla uyku sersemi ciddi ciddi dedim yani sonra farkına vardım
iyiyim canım biraz yorgunum sen nasılsın
aman alsında bende rahat edeyim bir daha bilgisayar istemezler bizi bulaştırmadan gitsin alsınbirde para yok diye ağlanırlar bir daha acımayacağım bunlara
Bende iyiyim canım sağol
Evet başladılar
Nehaber canım
Wiliye anlattın mı
Bende iyiyim canım sağoleşim pcye yapışmıştı kazıyarak çıkarttım
allah zihin açıklığı versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?