Bende iyiyim canım sağol
Evet başladılar
Nehaber canım
benimkide yandan yandan bakıyor isterse hiç şaşmam
Acıma ya karınları aç kışın üşürler tablet bilgisayar komik ama ya
Evet öyle dedim ama o anda mustafa sandal kim o bi bant kaydı falan hiç bi şey anlamadım kimerhaba ben mustafa sandal diyince yanlış dedim
Bende iyiyim canım sağoleşim pcye yapışmıştı kazıyarak çıkarttım
Acıma ya karınları aç kışın üşürler tablet bilgisayar komik ama ya
iyilik canım senden naber yalnızım yine
Anlattımmmm hiç gülmedi vallaaaaaa ben sana isimsiz telefonları açmıycaksın demedim mi dedi gelince yiyicem onun bi fırçasını az bi şeyle atlatırım heralde
tablete sarılıp ısınsınlar
Sağol canımsen neler yapıyorsun
tablete sarılıp ısınsınlar
iyi olmuş burda sohbet edicez herhalde
ohoo bu yaz ne paralar harcadılar boşu boşuna ayakkabı alacak beyefendi ya adidas ya nike olacakmışkışın benden inmezler zaten bebeği bahane edip bu kış zaten çoğunlukla kardeşimde kalırız deneriz en azından
iyi olmuş burda sohbet edicez herhalde
ohoo bu yaz ne paralar harcadılar boşu boşuna ayakkabı alacak beyefendi ya adidas ya nike olacakmışkışın benden inmezler zaten bebeği bahane edip bu kış zaten çoğunlukla kardeşimde kalırız deneriz en azından
Bence de arada kaçın oraya kafa dinlersin
öyle mi dedi
psikolojim bozuldu çok
İyi olmuşİyi canım okul başladı bugün okula gidip geldim,arkadaşlarla görüştüm....sınıflar bölündü allahtan benim arkadaşların sınıfları değişmedi
öyle mi dedi
psikolojim bozuldu çok
Anlattımmmm hiç gülmedi vallaaaaaa ben sana isimsiz telefonları açmıycaksın demedim mi dedi gelince yiyicem onun bi fırçasını az bi şeyle atlatırım heralde
Bu sefer kardeşim bizi kovmasın
İyiki sizide buldumyoksa hiç kalkmıyacaktı
napyım canım geziyorum,koşuşturup duruyorum
iyiym yani
Bu sefer kardeşim bizi kovmasın
yok artık oda bahane arıyor
yok artık oda bahane arıyor
Eşimde diyetisyene gitti kilo almak için menü yazmış her gün sebze yemeği ve et olacak her gün sebze ne yapıcam ya :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?