Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

En büyük zevkim çıplak ayakla dolaşmak eltim aşağıdayken apartmanda bile ona öyle inerdim
bende çıplak ayak basamam :18::18::18::18:
Adnan Oktar la yaptığı röportaj vardı birde studyoda ilahiyatcı vardı bayağı guzeldi
adnan oktar eskiden meşhurdu

benim ayaklarım çok üşür zaten
kanın mı az :18::18:
Sorma meldoş hoşgeldi halamçünkü hapı çok düzenli içemedim
düzenli içmelisin ama
Ne soğuğu yaaaa çok sıcak

Daha bitmedi bi kaç tane yedim içinden eşimde hiç sevmez ben bitiremiyorum onu yarın anneme veririm
kaç parça var içinde ömür biz bir solukta yerdik
terlik giy o zaman

adnan oktar kızlara asılıp duruyor
kızlarda manken gibin
adam ben asılıyorum demiyor kihatta ben sıradan bir insanım hocada değilim diyor
uçmuşş
Normal bi insan değildir o müridleri var saray gibi bi yerde yaşıyo kızlarla önce kendi yatıyo sonra müridleri adam yerine koyup tv ye çıkarıyolar o sapığı allahım yarabbim ya

çivisi çıktı memleketinn

kanım normal canım ama ayaklarım üşür

ben çıkorum
site çok yavaş yazamadım bir türlü

görüşürüz canım

Kızların makyajları falan çok acayip
Evet öyle tipleri buluyo zaten uçuk kaçık
Unutuyorum içmeyi

10 tane vardı galiba
hadi yaaa duymamıştımm son olanlardan sonra tabi gitmesi iyi olmuşhem senin evinde oturacak hemde dedikodunu yapacak tıııı

Evet gitti keşke böyle olmasaydı

offf eşim domates almıştı onları rondo yapmam lazım söylenip duruyorrrrrezme için lazımdaaaben de çıkıyorum öpüldünüz bayanlar

Nadia Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine beyaz eşyalarımı lg aldım şu anda memnunum istersen onu da bi araştır

sagol ablacım tavsıyen ıcın herkes bısey dedı kafam karıstı acıkcası :44:

Normaldir canım ben de beyaz eşyaları değiştirirken öyle olmuştum lg nin çok güzel buzdolapları var estetik olarak da güzel..ama şans işi tabi

pekı fıyatları nasıl lg nın ?
bn dıyorum kı bı markadan alayım herseyımı suan arcelıkte kampanya var anladgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…