Ben de alcam kocam bassın üstüne bol bol
pekı fıyatları nasıl lg nın ?
bn dıyorum kı bı markadan alayım herseyımı suan arcelıkte kampanya var anladgım kadarıyla
bnım de alıp uzerınden hıc kalkmamam lazım anca kendıme gelırım
Canım çamaşır makinesi kurutma makinesi ve bulaşık makinesi aldım ben hepsi 4.500 tuttu.buzdolapları 2.000 civarı heralde ama emin değilim sitesi vardır bi bak bakalım
Neler yedin abla
Yeni bi halı çıkmış istikbalin sinirini stresini alıyomuş insanın ne dersiniz alsam mı
ohhh afıyetler olsun ... ablam ya bıde sen fıkrını soyleyıversen hangı marka ıyıdır beyaz esyada acaba ?
5223 NH Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
abla bn bunu dıyorum ıste dıger markalarıda hıc arastırmadım
Biber dolması,su böreği,kısır,patates salatası,2 çeşitte tatlı vardııııı hepsinden götürdümmmmm
Reklamını veriyor tv de o demiama halının dışına çıkınca gene agresif oluyor hatun
Sağollllll canımmmm...Birazda şans işi beyaz eşya,benim arçelik hepsi çok ta mennunum..
Servisi de çok iyi yani sorun yok..
Televizyon LG mesela plazma olanından eşim hiç beğenmediiii ki eşimde hep sony alırdı önceden
Fiyatı çok iyiymişama arçelik de kötü değildir yani ya:26:
Biber dolması,su böreği,kısır,patates salatası,2 çeşitte tatlı vardııııı hepsinden götürdümmmmm
Reklamını veriyor tv de o demiama halının dışına çıkınca gene agresif oluyor hatun
Sağollllll canımmmm...Birazda şans işi beyaz eşya,benim arçelik hepsi çok ta mennunum..
Servisi de çok iyi yani sorun yok..
Televizyon LG mesela plazma olanından eşim hiç beğenmediiii ki eşimde hep sony alırdı önceden
bu pesın fıyatı eger 10 taksıt yaparsa 1230 a gelıyomus
Sana yeter canım o taksitli fiyatı da iyi
magazaya gtmeden once bı arastrayım dıorum bıseden anladgm yok kandırırlar benı
pekı bı soru daha camasır makınesı kac kg yıkayablır olsun ?
evet servıs olayıda onemlı dogru soluyorsunuz yukarda ekledgım lınkte bı buzdolabı var o nasıl bnm ıcın abla bı bakarmısın
Afiyet olsunnnn
Evet ben hep halının üstünde tutucam kocamı
Yok tv almayın tv de sony den şaşmabizim de tv sony ama beyaz eşyaları güzel
magazaya gtmeden once bı arastrayım dıorum bıseden anladgm yok kandırırlar benı
pekı bı soru daha camasır makınesı kac kg yıkayablır olsun ?
Demin baktım ona bide şeye dikkat et buzluk kısmı her dolapta farklı boyutta çünkü,kışlık filan yapacaksan biraz büyük olsun bizde bakmıştık dolaplarada ondan biliyorum arada fiat farkları oluyor bunların
Mersiiiii şekerimmmmmm
Evin her yerini halı kaplaman lazımmmmm ancak işe yarar aslanıma
Değiştirecekta ben engel oluyommmmm ..
Ç.makineside 7 yada 8 kiloluklar uygun benşmki 7 kg luk..
Şimdi kısa yıkama programı var hepsinde 14 dakşkada günlük çamaşırları yıkıyor arçelik benşmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?