Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

pekı fıyatları nasıl lg nın ?
bn dıyorum kı bı markadan alayım herseyımı suan arcelıkte kampanya var anladgım kadarıyla

Canım çamaşır makinesi kurutma makinesi ve bulaşık makinesi aldım ben hepsi 4.500 tuttu.buzdolapları 2.000 civarı heralde ama emin değilim sitesi vardır bi bak bakalım

Canım çamaşır makinesi kurutma makinesi ve bulaşık makinesi aldım ben hepsi 4.500 tuttu.buzdolapları 2.000 civarı heralde ama emin değilim sitesi vardır bi bak bakalım

bıde bna tek kısı kullanacagım ıcın cok pahalı olmasına gerek yok aslında

Neler yedin abla

Yeni bi halı çıkmış istikbalin sinirini stresini alıyomuş insanın ne dersiniz alsam mı

Biber dolması,su böreği,kısır,patates salatası,2 çeşitte tatlı vardııııı hepsinden götürdümmmmm

Reklamını veriyor tv de o demi ama halının dışına çıkınca gene agresif oluyor hatun

ohhh afıyetler olsun ... ablam ya bıde sen fıkrını soyleyıversen hangı marka ıyıdır beyaz esyada acaba ?

Sağollllll canımmmm...Birazda şans işi beyaz eşya,benim arçelik hepsi çok ta mennunum..

Servisi de çok iyi yani sorun yok..

Televizyon LG mesela plazma olanından eşim hiç beğenmediiii ki eşimde hep sony alırdı önceden

evet servıs olayıda onemlı dogru soluyorsunuz yukarda ekledgım lınkte bı buzdolabı var o nasıl bnm ıcın abla bı bakarmısın

Afiyet olsunnnn

Evet ben hep halının üstünde tutucam kocamı

Yok tv almayın tv de sony den şaşma bizim de tv sony ama beyaz eşyaları güzel

magazaya gtmeden once bı arastrayım dıorum bıseden anladgm yok kandırırlar benı
pekı bı soru daha camasır makınesı kac kg yıkayablır olsun ?

Sen tek mi kalcan canım yani sadece kendin içinse al 5 kg luklardan gitsin napcan daha büyüğünü hem onlarda güzel kampanyalarda oluyo

evet servıs olayıda onemlı dogru soluyorsunuz yukarda ekledgım lınkte bı buzdolabı var o nasıl bnm ıcın abla bı bakarmısın

Demin baktım ona bide şeye dikkat et buzluk kısmı her dolapta farklı boyutta çünkü,kışlık filan yapacaksan biraz büyük olsun bizde bakmıştık dolaplarada ondan biliyorum arada fiat farkları oluyor bunların

Afiyet olsunnnn

Evet ben hep halının üstünde tutucam kocamı

Yok tv almayın tv de sony den şaşma bizim de tv sony ama beyaz eşyaları güzel

Mersiiiii şekerimmmmmm

Evin her yerini halı kaplaman lazımmmmm ancak işe yarar aslanıma

Değiştirecekta ben engel oluyommmmm ..

magazaya gtmeden once bı arastrayım dıorum bıseden anladgm yok kandırırlar benı
pekı bı soru daha camasır makınesı kac kg yıkayablır olsun ?

Ç.makineside 7 yada 8 kiloluklar uygun benşmki 7 kg luk..

Şimdi kısa yıkama programı var hepsinde 14 dakşkada günlük çamaşırları yıkıyor arçelik benşmde

Evet evin her yerini kaplatıyım o halıdan evde melek olsun kocam

Abla kısa program diyince aklıma hep bi şey geliyo hatırlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…