Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet evin her yerini kaplatıyım o halıdan evde melek olsun kocam

Abla kısa program diyince aklıma hep bi şey geliyo hatırlarmısın

Banyoya tuvaletede halı kaplat ama tam olsunnnnn ayakları taşa basmasınnnn haspanın

Nasıl hatırlamam yaaaa ben kısa yıkama diyee anlatıyomdummmmm meğersee konu başkaymışşşş

Banyoya tuvaletede halı kaplat ama tam olsunnnnn ayakları taşa basmasınnnn haspanın

Nasıl hatırlamam yaaaa ben kısa yıkama diyee anlatıyomdummmmm meğersee konu başkaymışşşş

Evet kıyamayız dimi taşa basmasın

Esuşun kulakları çınlasın o hep çamaşır yıkadık derdi ya o gün de konu oydu benimkinde kısa program yok demiştim

[video=youtube;Yy8mCKQnzWU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yy8mCKQnzWU[/video]

Evet kıyamayız dimi taşa basmasın

Esuşun kulakları çınlasın o hep çamaşır yıkadık derdi ya o gün de konu oydu benimkinde kısa program yok demiştim

Basmasın tabisiiiiii üşütür sonraaaaa

Evet yaaaaaa esoştan kaldı çamaşır yıkama işi ssen öle dedinde ben çakamamıştım o andaaa sonradan jeton düşmüştüüü

of ya midem bulanıyor üşüttümmü nedir

Geçmiş olsun sevgicim nane limon içsene mideni bastırsın birazz

Komşumdan selam getirdim kızlarrrr hepinizi öpüyor

Çok koşturdum dedi düğün kına derken fırsat bulamamış gelmeye en kısa sürede gelecek ama

Aman aman üşütmesin o
Evet ne gülmüştük ama ya
Komşumdan selam getirdim kızlarrrr hepinizi öpüyor

Çok koşturdum dedi düğün kına derken fırsat bulamamış gelmeye en kısa sürede gelecek ama

Sen de selam söyle abla öpüyoruz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…