Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O kadar olur

Ben her akşam eve geleceği zaman şansıma ne çıkcak bakalım diye bekliyorum
senin ekşınlı anacım süprüz yumurta gibi dışı çikolata içinden ne çıkacağı şüpheliii
Wilyıms da öyle almasında gezdirmesinde sorun yok ondan yana şikayetim yok..Şimdiden sigaraya başladın evlenince alkolik olma kız

hhaaha julia elinde rakı getirin o antonyoyu bana diye nara atarmışşş

senin ekşınlı anacım süprüz yumurta gibi dışı çikolata içinden ne çıkacağı şüpheliii

hhaaha julia elinde rakı getirin o antonyoyu bana diye nara atarmışşş

Aynen öyle süpriz yumurta kinder

oooo sorun çok desene:26::26: baban neden istemiyo:26:

aslında babam istemio değil cnmmm yaaa iş yerindeeee fazlaaa samimi olmayın dedi babam ikimizde karşına alıp buda gitmişşş bunun babası beni istemio demiş şimdiii bana cephe almış durumda hepsi beni bırak benimle olduğu için ona daaaa cephe almışlar konuşuyorlar ömür bnm bunun hayatından tamamen çıkmam lazım demiii ailesi ile bnm yüzümden kötü olsun istemiorumm

Ama seninki de hiç dilini tutamıyo ya niye gidip hemen öyle söylemiş ki:26:juli kusura bakma ama yol yakınken yani hazır uzaklaşmışken geri dönme derim sadece bi tavsiye tabi

Ama seninki de hiç dilini tutamıyo ya niye gidip hemen öyle söylemiş ki:26:juli kusura bakma ama yol yakınken yani hazır uzaklaşmışken geri dönme derim sadece bi tavsiye tabi

biliyorum üzülüyor ailesi onunla konuşmuyor diye zaten babası 3 yıl önce vefat etti bi annesi var . kaynana müsvettesi deee gardiyan gibiiii tepemizdee dönmeyeyim demi ömür bence de en hayırlısı bu sanırımmmm. ben onu öle hergün üzgün görünce daha çok üzülcemmm . ve birgün senin yüzünden ailemle konuşmuyorum derse daha da çok üzülürümm

eğer antonyonun annesi gerçek anne ise demek istediğimi anlatabildim mi bilmem evladından geçmez sadece oğluna söz geçirmeye çalışıyor yoksa et tırnaktan ayrrılmaz kimse evladından vazgeçmez canım
biz anneler oğullarımızın bir kız için biz hiçe saymasını kaldıramayız hoş benim oğlan 2 yaşında ama demek istediğimi anlatabildim mi bilme

ha bir ilişki sürekli bitiyor başlıyorsa o ilişki her daim biter çünkü ayrılık korkusu kalmıyor alışıyor insan ilk ayrıldığın gibi mi şimdiki ayrılığın değil alışıyorsun sağlıklı gelmiyor bana böylesi kusura bakma dan diye yazdım ama

Ailesi sizin işiniz resmileşince barışmaz mı onunla:26:yani sonuçta senin babanda kabul etmiş olcak:26: bu şekilde sorunlu bi evlilik olabilir tabi

Son düzenleme:

evlat kaç yaşında olursa olsun kanı canı

antonyo ne benden vazgeçebiliyor , ne de ailesinden son gelişinde ben culiyi bırkmam asla diyip geldiii sorada bir daha konuşmadılar bu bana sölediğiii

bugün teyzesini aramış bişi istemiş annesi teyzesine yemnler ettirmiş sakın vermiceksin diye ona bişiii . anlayacağın benden caydırmaya çalışıyorlar . bazen doluom üzüldüğünü biliorummm patlayacak yer arıyor . o zaman daaa ben üzülüorummm . ama elimden de bişi gelmio bnm onlara bir kötülüğüm olmdı ki beni neden istemiyorlar hala anlamış değilimmm emelcimm

Ailesi sizin işiniz resmileşince barışmaz mı onunla:26:yani sonuçta senin babanda kabul etmiş olcak:26: bu şekilde sorunlu bi evlilik olabilir tabi

onun annesi gelip beni istemez cnm bana karşı diorum yaa o kadar zoruma gidio kiii ben onlara hiç bi şekilde saygısızlık etmedim beni 1 kere bile görmediler dahaaa onlar istanbulda yaşıyor

onun annesi gelip beni istemez cnm bana karşı diorum yaa o kadar zoruma gidio kiii ben onlara hiç bi şekilde saygısızlık etmedim beni 1 kere bile görmediler dahaaa onlar istanbulda yaşıyor

Acaba oğullarına düşündükleri biri mi var hep öyle olur ya başka birini kabullenemezler:26:

Acaba oğullarına düşündükleri biri mi var hep öyle olur ya başka birini kabullenemezler:26:

zannetmiyorum cnm yaaa antonyoo biri istediği için hayatta evlenmezz . ilk çıkmaya başladığımız daa annesiiii bir an önce gelip istemek için can aıyordu öle olsaaa o zaman da tavrını koymzmıydı :26::26:

çünkü antonyo yanlış yapmış esmiş gürlemiş oysa güzelce anlatsaydı sorun olmazdı şimdi sen oğlunu ona karşı dolduran soğutansın kadın öyle görüyor
bak ablam da anronyo gibi esti gürledi evlenecm ben dedi siz ister gelin ister gelmeyin annemler çok üüzldü çok direndiler ama peki dediler ve evlendi çok mutlu eniştemi de çok seviyor bizimkiler
eşimi de istemedi annemler eniştem biz yanlış yaptık sen yapma güzelce söyle gönllerini alarak rızalarını alarak konuş dedi öyle yaptık annemle babamla kardeşlerim tek tek konuştum hepsi tamam dediler hiç kırılma küsme olmadı eşimi de çok sever bizimkiler

İşte burda antonyo çok suçlu gidip annesine söylemiycekti böyle bi şey

diyorum ki bazen ver annenin numarasını konuşayımmm izah edeyimmm ... kıyameti koparır kalbini kırar daha kötü olur diyor . seviorummm ama bunlarda zoruma gidio işte emellll ben gerekten kötü biri değilimmm veeee antonyonun bbası yok die annesi için evime özel yatak odası yaptırcaktım istediği zaman istediği kadar gelip klsın diye bunu kendide bilio baska ne yapabilirim ki ben onun için . ama antonyo ileee annesinin arasına da girmek istemiyorummm . o kadar plan yapıoruz . tamam şöle yapcaz dioruz . bi telefon gelio bütünnnn moraliiii bozuluo çocuğun bu seefer bana daaa kızıyor ne ypacağımı şaşırıyorum

Kadın da inatçı mı ne:26::26:

İyi akşamlar canım

Öyle mi niye işin mi vardı

işim yokta tam giriyorum bişey çıkıyor,şimdide çıkmak zorunda kaldım
bizim ufaklık pc ekranını ters çevirmiş telefonda onu düzeltmeye çalışıyorduk
sonunda başardıkda rahatladı sıpa

bana düşen aralarında çekilmek miii yoksaaaaa savasmak mı bilemiorum :26::26:

Vazgeçmek en kolayı aslındahiç umut yok mu annesinde bence antonyo arayı düzeltmeli bunu eğer barışacaksan kendisiyle antonyoyla konuşup halletmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…