Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kadın da inatçı mı ne:26::26:

bilmiorum ömür hiç tanımıyorum kiiiii ama bana haksızlık ediolar bunu biliorum bazen diorum kiii ben bunlar beni hak etmiolar nasıl biliolarsaaa öle yapsınlar . sankiii bir kusurum varda yalvarcam onlaraaaa ne haliniz varsa görün bana koca mı yok diyorum bu sefer de antonyo üzülüyor

Sıpa yanında mı

Canım dediğim gibi antonyoyla barışırsan söyle ona ikna etsin annesini güzellikle nasıl bozduysa düzeltsin bu şartla barış zaten

Canım dediğim gibi antonyoyla barışırsan söyle ona ikna etsin annesini güzellikle nasıl bozduysa düzeltsin bu şartla barış zaten

annesinin lafını bile açamıorum kiii kıyameti koparıyor bana anne lafı etme diyee

oyun oynarken nereye bastıysa
zaten yanlış bişeye basınca amannn nasıl olsa(eşimin ismin söylüyor)gelir yapar,diyo

Eşine ismiyle mi hitap ediyo

Hani senin bi yeğenin vardı anlarsın sen bi durum vardı nasıl gidiyo o iş:26:

allahım yaaaa en iyisiiiiiii bu ilişkiyi bitirmek sanırımmm

Antonyo dört dörtlük olsa neyse onunda huyları garip..Hadi anne belki yumuşar dersin torunu olunca şöyle olur böyle olur diye düşünürsün..Ama antonyo da seni üzecek gibi:26:

Bunlar ana oğul inatçı canım arada sen kaynıycan dikkat et

böle bir durumdan hem o etkilenio hem ben ondan ayrılırsam en azından o ailesi ile barışmış olcakkk o mutlu olsunnnn ben onun üzülmesini istemem hiç bi zaman

Eşine ismiyle mi hitap ediyo

Hani senin bi yeğenin vardı anlarsın sen bi durum vardı nasıl gidiyo o iş:26:

allahım yaaaa en iyisiiiiiii bu ilişkiyi bitirmek sanırımmm

evet ismini söyler amca filan yok,fena halde kankadırlar da
iyi anlaşmalarınıda ikimizde balığızya diyerek açıklıyor
evet anladım,o olaylardan sonra durulmuştu
okulda baya düzelme var ama evde aynen devam,sanırım o çocuktanda ayrılmış

juliacım allah hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…