- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kesinlikle ne var ki diyor, ilk mi sanki... Ya kimse almıyormu telefonu yanına diyorum, hayatım yeni aldım telefonu biliyorsun, 2 hafta önce antepteydim ya...Götürmek istemedim yanımda, zaten intikalde almıyorum yanıma biliyorsun diyor. Bu bininci konuşmamız bu konuyu diyor.... Üstüne ben, alacaksın o telefonu yanına diyorum, ya anlamıyorsun teknik olarak zor sinyal bozucular kullanılıyor bazen, offfffffff diyor...Sonrasında da yaklaşık 3 gündür uyumuyorum herhangi birşey olmazsa yarın biraz geç uyanırım yavrum haberin olsun dedi...Yani bir sorun yok onun için...Onun için ne kadar doğal dimi
Yedimsonunda kafayı yedi demişlerdir
Offf nevoşGözünaydın canım
Yok bunun mizacı rahat...Böyle cool adam, burnu düşse almaz, dünya yansa şöyle bir döner bakar. Vazgeçeceğimi iyi bilir o...Seni öyle bir sallarımki albert efendi o tahtından düşersin diye çok tehtit ederim ben, üstelik süründürdüğümde var...bu adamlardaki rahatlığın sebebiiiiii onları çok sevmemiz onlardan vzgeçemeyeceğimizi sanıyorlar . en azından antonyo öle gözdemmm albert de böle mi bilemioum
Girdiğimden beri hem oynuyorum hem buraya bakıyorum zaten
Yani illaki bi şey yapcan
Wilyımsa diyorum ki bak midem yanıyo çiğ köfteden diyo ki onu çiğ köfte olarak düşünme baklava olarak düşün yanmaz
Gözdoş :18::18::18:SaygılarSözünden çıkmam artık
Kesinlikle ne var ki diyor, ilk mi sanki... Ya kimse almıyormu telefonu yanına diyorum, hayatım yeni aldım telefonu biliyorsun, 2 hafta önce antepteydim ya...Götürmek istemedim yanımda, zaten intikalde almıyorum yanıma biliyorsun diyor. Bu bininci konuşmamız bu konuyu diyor.... Üstüne ben, alacaksın o telefonu yanına diyorum, ya anlamıyorsun teknik olarak zor sinyal bozucular kullanılıyor bazen, offfffffff diyor...Sonrasında da yaklaşık 3 gündür uyumuyorum herhangi birşey olmazsa yarın biraz geç uyanırım yavrum haberin olsun dedi...Yani bir sorun yok onun için...
Yedim
Offf nevoş
Yok bunun mizacı rahat...Böyle cool adam, burnu düşse almaz, dünya yansa şöyle bir döner bakar. Vazgeçeceğimi iyi bilir o...Seni öyle bir sallarımki albert efendi o tahtından düşersin diye çok tehtit ederim ben, üstelik süründürdüğümde var...
Kaynanasının gelini
Rahat adam değiştiremezsin huyu bu böyle kabul edeceksinbak sana onun için hiç bi sorun yok
Skjsjkskjsjksjksjksjksjksjksjks ahuahuahuahuahuahuahua
Akıllı ol aferin
Ben normaldede böyleyim yerimde duramam
Orayı da bi görseydi havasını solusaydın ben sana don getircektim
Ama edemiyorumBu durum batıyor bana Nasıl olacak
Ama edemiyorumBu durum batıyor bana Nasıl olacak
Oyun oynuyorum vallahi hiç gezmiyorum
Nan sahte mapusa benzemez bu, bildiğin nezaret
Annem diyor ki, bunu hep sen şımarttın-tepemize çıkardın...Babam zavallım
Şimdi tendonumu kopardım ya, kızım iyileş yeni atraksiyonlar lazım bizim ev heyecansız olmaz, bu sefer ne yapacaksın diyor
Aferin, diğer başlıklar cız
Gözdoşa verirsin hesabını ben anlamamBana çok güvenmeyin ama sağım solum belli olmaz
Ben çıkıyorum güzellerSize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?