Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Onun için ne kadar doğal dimi
Kesinlikle ne var ki diyor, ilk mi sanki... Ya kimse almıyormu telefonu yanına diyorum, hayatım yeni aldım telefonu biliyorsun, 2 hafta önce antepteydim ya...Götürmek istemedim yanımda, zaten intikalde almıyorum yanıma biliyorsun diyor. Bu bininci konuşmamız bu konuyu diyor.... Üstüne ben, alacaksın o telefonu yanına diyorum, ya anlamıyorsun teknik olarak zor sinyal bozucular kullanılıyor bazen, offfffffff diyor...Sonrasında da yaklaşık 3 gündür uyumuyorum herhangi birşey olmazsa yarın biraz geç uyanırım yavrum haberin olsun dedi...Yani bir sorun yok onun için...
sonunda kafayı yedi demişlerdir
Yedim
Gözünaydın canım
Offf nevoş
bu adamlardaki rahatlığın sebebiiiiii onları çok sevmemiz onlardan vzgeçemeyeceğimizi sanıyorlar . en azından antonyo öle gözdemmm albert de böle mi bilemioum
Yok bunun mizacı rahat...Böyle cool adam, burnu düşse almaz, dünya yansa şöyle bir döner bakar. Vazgeçeceğimi iyi bilir o...Seni öyle bir sallarımki albert efendi o tahtından düşersin diye çok tehtit ederim ben, üstelik süründürdüğümde var...

Girdiğimden beri hem oynuyorum hem buraya bakıyorum zaten

Yani illaki bi şey yapcan

Wilyımsa diyorum ki bak midem yanıyo çiğ köfteden diyo ki onu çiğ köfte olarak düşünme baklava olarak düşün yanmaz

Rahat adam değiştiremezsin huyu bu böyle kabul edeceksinbak sana onun için hiç bi sorun yok

Orayı da bi görseydi havasını solusaydın ben sana don getircektim

Nan sahte mapusa benzemez bu, bildiğin nezaret
Annem diyor ki, bunu hep sen şımarttın-tepemize çıkardın...Babam zavallım
Şimdi tendonumu kopardım ya, kızım iyileş yeni atraksiyonlar lazım bizim ev heyecansız olmaz, bu sefer ne yapacaksın diyor

Sen sıranı savdın sıra bizde wilyımsa ben bi atraksiyon yaratırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…