onun annesi gelip beni istemez cnm bana karşı diorum yaao kadar zoruma gidio kiii ben onlara hiç bi şekilde saygısızlık etmedim beni 1 kere bile görmediler dahaaa onlar istanbulda yaşıyor
oyyy oyy ben haftasonu yapacaktım ama kociş istemedi yaa..
maşallah canım baya hızlymışsınn
balık nereden benziyo kız bakliyatlara akrabalar mı
koy koyy canımmm bende pizza yedim bu akşam ama resim koymayı unuttum bak. Tam görgüsüzler topiğimize uyun ollurdu ne yersek içersek, nereye gidersek koyalımm resmini
yok kzım kışın menüler böyle kur, nohut, balık böyle yani sen baya sağlıklı besleniyorsun fresh
ayy Ömürr bayılcma şimdi sen ne yiyorsun yaa ben kendme iştahsız derdim seni görünce ben obur kalıyorum
ayneenn eşimde alıyor bir sürü şey ben istiyorum yerim diyorum alıyor adam sonra unutuyorum dolapta heçen haftasonu o yatmıtı iki kivi bir muz yedim söyledim öbür gün inanmıyor bana
ayy valla yaa onu yemem bunu yemem yok kız aç yaşıyor ya eşi de almasa neyseee
yap yap bu topik böyle hepimiz görgüsüz
kahve
Hak etmissin wili me yapsa yaranamiyor sana
yazık kız zaten bir damla...
Neredesin sennnnn!!!
Çok zor...Seni neden istemediklerini iyice anlamaya çalış, ailerinde anlaşması önemli...Çok önemli...
Alah kolaylık versinNe okumak istiyorsun
Bende girmek istiyorum ama kararsızım bu yaştan sonra olur mu
Bakalım nasıl olacak, gerçi 15'ine kadarmış başvuru da...Kontrolden sonra direkt eve gelirim belki perşembe kar kalkacakmış :44:
İdare ediyorum canım sen nasılsın
Çok zor...Seni neden istemediklerini iyice anlamaya çalış, ailerinde anlaşması önemli...Çok önemli...
Döverim diyo ya
Diş ya da eczacılık, bu sene zorda seneye kapanırsam olur
İlginç:44::44:tanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar önyargılı olabiliyorsun değilmi:44:
Ne sevdiğimi biliyomuyum ben her şeye bi bahanem var işteÖmürr baklava alıyor yemem diyorsun, profiterol diyoruz çikolatam sevmem diyorsun hangi tatlıyı yiyorsun ki tatlı alsa tuzlı alsaydı dersinn
Geçen baklava aldı onuda yemedin
Çıkartırım ben bunu zaten midem bulanıyo
Kuzum ben koltuk değneklerimle sitenin parkına çıktım kar avuçladım, üzerime yağmasını hissettim birazBacağıma toptan sera sardırdım Kar'ı hissetmesem biryerim şişerdi Zaten bu kar manyaklığımdan bu bacağım böyle oldu
Hem kontrolum var hemde tekrardan üni sınavına gireyim diyorum ya, bu yıl olmazsa seneye tekrar deneyeceğim şansımı ki zaten daha ders çalışasım gelmedi
Lise diploması gerekiyormuş başvuruda, benim lise diplomam üniversitemde kaldı, kayıt yaptırırken aldılar, geri vermediler. Yarın sabahtan ösym bürosuna arayıp soracağım diploma diye tuttururlarsa gidip koltuk değneklerimle döverim artık, bu bacakla şehirler arası gidemem, nasıl olacak bilmiyorum
teşekkür ederim dejavu_one
hoşgeldin
Saldırganım biliyorsun
Anneannem hastahanedeyken hemşire dövdüm ben biliyormusunuz
Saldırganım biliyorsun
Anneannem hastahanedeyken hemşire dövdüm ben biliyormusunuz
O anda canım tatlı istemiyodu
Ben çıktığımda kar üstüme yağdıkça ağlamak istiyorum diye bağırıyordum tüm site duydubende idare ediyorum canım
aman dikkat et kendine allah korusun
burda nasıl kar yağıyor varya eve zoer geldik araba yana kaydı gelene kadar
İyice düşün...Sevgi de biryere kadar..Deliler gibi seviyorum, getirisi ne...Sıfırbazen beynim duruo gözdem bunun ilesinin tavrı ikimizede yansıo çünküü
ahh canım ya zorlamasaydı keşke bende öyle oluyorum işte kocam zorla ye ye diyor ısrar etme diyorum ona da..
Ahh kızım sen durmazsın ki yerinde şişerd, bir yerlerin çıkmasan zaten boşver iyi olmuş hava alman zrlamadığın sürece iyidir.
İnşallah kabul ederler canım ne saçma şey ikinci üniversite okuyan onca insan var nasıl getirsinler diplomalarını lise bitirmeyen üniye nasıl başvursun ki sisemdne göremiyorlar mı araştıramıyorlar mı o kadar gelişmedik mi yahuu..
hoşbulduukk yanık acısı da beter olur yaa bende geçen hafta yılbaşı için tavuk haşlarken dçndüreyim derken kaynar su sıçrattım koluma baya acıdı ama neyse ki geçti hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?