Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

onun annesi gelip beni istemez cnm bana karşı diorum yaa o kadar zoruma gidio kiii ben onlara hiç bi şekilde saygısızlık etmedim beni 1 kere bile görmediler dahaaa onlar istanbulda yaşıyor

Çok zor...Seni neden istemediklerini iyice anlamaya çalış, ailerinde anlaşması önemli...Çok önemli...

Oyy İtalyan erkeklerini çekebilirsin gözümüz gönlümüz açılsın. Yalnız bunu kocam olursa evliliğim tehlike de ne var reklamlar da çıkıyor kaslı kaslı onları da izliyoruz

Hamsiyi sabah mı yedinnn iyi iyiii

iyiymiş menü yaa Ömür'e farklı mrnü bulduk sonunda biizmkiler beğenmedi

canım sağlıkla git gel inşallah canım işlerin rast gitsin gez de biraz yorma kendini İtalya fotoları istiyoruz. Kendine çok iyi bak. Özlyeceğiz seniii iyi olculuklarrr

kız sende ne kadar mide var yaaa

Benimki de öyle inanılmaz düşkün yaaa bazen bunalıyorum o derece.

Canım bak sadece aileler olsa neyse ben son lanlara kadar destekliyodum aileler aşılır dedim sana biliyorsun ama bu adam sana emek sözü vermiş tutmamış üstüne kavga çıkarmış konuya da bak akrabana selamn vermen böyle saçmalık mı kıskançlık mı olur. Evlenince neler yapar bu adam. Bunun sonrası var bir ömürden bahsediyoruz. Ailesin karşı seni savunması lazım, senin ailene sevdirmesi lazım ama bu hareketleriyle ailenin güvenini nasoş kazanacak kaynanan seni ezerse seni koruıyacak mı kendisi daha mı ezecek kıskançlıklarıyla sen bilirsin tabi bir dene gözlemle istersen yine ama bu adamla sonun yok gibi elenip ayrılmaktansa baştan bitmesi daha iyi.

Geçmiş olsunn :26:

ahahaaaa yırtmak yok öyle resim eklicen tabii

Ömüürr ömürümü yedin ya bu adam sana daha ne yapsınn onu yemem bunu sevmem, çikolata bile sevmeyen bir kadın yaa.. Kızıım az zorla kendini bende iştahsızım ama bu kadar değilim be gülüm bu akşam bir orta boy pizzayı indirdim mideye. [/QUOTE]

Sedacım gülüm benim çikolata ve bulgura hamileliğimden kalan bi düşmanlığım vardr um çikolataya biraz alıştırdı sıra bulgurda dedi diye ağzıma tıkıyo yadaha çok iğrendim

Bakalım nasıl olacak, gerçi 15'ine kadarmış başvuru da...Kontrolden sonra direkt eve gelirim belki perşembe kar kalkacakmış :44:

İdare ediyorum canım sen nasılsın

bende idare ediyorum canım
aman dikkat et kendine allah korusun
burda nasıl kar yağıyor varya eve zoer geldik araba yana kaydı gelene kadar

tanımadığın bir insan hakkında nasıl bu kadar önyargılı olabiliyorsun değilmi:44:
İlginç:44::44:
Ömürr baklava alıyor yemem diyorsun, profiterol diyoruz çikolatam sevmem diyorsun hangi tatlıyı yiyorsun ki tatlı alsa tuzlı alsaydı dersinn
Ne sevdiğimi biliyomuyum ben her şeye bi bahanem var işte
Geçen baklava aldı onuda yemedin

O anda canım tatlı istemiyodu

Çıkartırım ben bunu zaten midem bulanıyo

ahh canım ya zorlamasaydı keşke bende öyle oluyorum işte kocam zorla ye ye diyor ısrar etme diyorum ona da..

Ahh kızım sen durmazsın ki yerinde şişerd, bir yerlerin çıkmasan zaten boşver iyi olmuş hava alman zrlamadığın sürece iyidir.

İnşallah kabul ederler canım ne saçma şey ikinci üniversite okuyan onca insan var nasıl getirsinler diplomalarını lise bitirmeyen üniye nasıl başvursun ki sisemdne göremiyorlar mı araştıramıyorlar mı o kadar gelişmedik mi yahuu..

teşekkür ederim dejavu_one
hoşgeldin

hoşbulduukk yanık acısı da beter olur yaa bende geçen hafta yılbaşı için tavuk haşlarken dçndüreyim derken kaynar su sıçrattım koluma baya acıdı ama neyse ki geçti hemen.

bende idare ediyorum canım
aman dikkat et kendine allah korusun
burda nasıl kar yağıyor varya eve zoer geldik araba yana kaydı gelene kadar
Ben çıktığımda kar üstüme yağdıkça ağlamak istiyorum diye bağırıyordum tüm site duydu
bazen beynim duruo gözdem bunun ilesinin tavrı ikimizede yansıo çünküü
İyice düşün...Sevgi de biryere kadar..Deliler gibi seviyorum, getirisi ne...Sıfır Bu arada albert geldi, az önce konuştuk, ne varki sürekli operasyondayım biliyorsun diyor...Adamdaki rahatlığa bak

evet ya hemde nasıl acıyor,allahtan krem vardı hemen sürdüm ama ısındıkça daha beter zonkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…