Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Onun için ne kadar doğal dimi

Canlarım çıkmak zorundayım mesai var sabah kalkamıyorum sonra akşam çok başım ağrıyordu yğundum da öğrencinin hiç arkası kesilmedi bugün onca fiş gir falan ateşim de varmış eşim farketti pizza aldık ee geldik yedik nohutu haşladım düdüklü de yok bende korkumdan almadım ama clipslilerden alıcma kaynat kaynat haşlanmadı neyse sonra etini salçasıın koydum pişirdim yemek hazır. Dizi izledim az size bakındım işte akşamcı çocukta geç geldi altıydı işten çıktığımda sinir oldumm beş buçukta gelmesi lazım ama neyse alacak amir onu zaten yeni gelenlerden veecek yanıma. Yarına erken gel dedim cem yılmaza gidicem ya altıda saat. Dr gidicem dedim napıyım yoksa gelmez. Gelirim abla 4 te gelriim diyor yüzüm nasıl asıksa artık dedim ama öğrencileri çıkarıdm kapatacaktım gelmeyeceksin sandm dedim. Gerçekten de kapatıyordum neyse işte öyle her arıza da beni bulur zaten geçen sene bu gelmeme mevzusundan başka çocukla kapışmıştım saygısızın tekiydi çıktı işten haklıydım zaten çocuk üzerime yürümüştü sandalyelere tekmeler falan bu çocuk sayglı hiç değilse. Neysee çenem düştüü ben kaçar yarın görüşürüz..

sonunda kafayı yedi demişlerdir

Gözünaydın canım

bu adamlardaki rahatlığın sebebiiiiii onları çok sevmemiz onlardan vzgeçemeyeceğimizi sanıyorlar . en azından antonyo öle gözdemmm albert de böle mi bilemioum

İyi geceler

iyi geceler tatlı rüyalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Seda ne kadar uzun alıntıların oluyor Vallahi canım yarın gidip bir yolayım diyorum ama bu mumya halimden korkarlarmı orasını tam kestiremiyorum
Saldırgan değilsin ama haksızlığa gelemiyorsunİnanırım
Saldırganlıkta var Ben konuşarak bazı şeylerin halledilemediğini düşünüyorum...Yani konuşmakta bir yere kadar...Olmayınca kafa göz dalacaksın, oh mis
Gözaltına alındığını da anlatsana istersen sileyim bu mesajı

Komiser babamın arkadaşıydı allahtan, hemşire şikayetçi olunca...Aldılar tabi karakola
Anneannemin ameliyat olduğu dönem, sonrasında kalbi beynine bir kan pıhtısı gönderiyor ve tekrar yoğun bakımda sabahlamalar...
Günlerdir uykusuzuz. işe 2 şer saatlik uykuyla gidiyoruz ablamla ikimiz...Hastahane Anadolu Sağlık Merkezi... İşten geldim hemen cerrahi yoğun bakımın kapısının camı var, oradan içeriye bakıyorum içeriye girmeyi bekliyorum, hemşire anneanneme aspire yapıyor, kolunu tutarken pat diye çekti kolunu Delirdim kan beynime sıçradı
Kapıyı tekmeleyip daldım içeri, ''Sen nasıl çekersin benim anneannemin kolunu öyle, canını nasıl yakarsın'' diye bir doladım saçlarını elime
Yumruk tokat tekme derken diğer hemşireler yetişti ayırdılar ama beni 4 hemşire tutuyor, onu 1...Beni tutamıyorlar ama nasıl çırpınıyorum ellerinden kurtuldum bir daha saldırdım...Burnu kırılmış Elimde ağırdır söylemesi ayıp...Sonrası karakol işte, nazarette kaldım birkaç saat. Annem akıllansın diye kalsın dedi ama gelip çıkardılar sonra

aslında geceyi geçirsen iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…