- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Selam
Afiyet olsun menüyü şöyle bakalım
ooooooo süperiiz vallaa
Tünaydıııııınnnn muhabbetleriniz bol olsun canlar:)))
kız miden yanıyo olmasınselamyemek yiyip geldim ama midemdeki bu his geçmedi:2:
Kalori sepetine ben de bakayim yeterince kalori alamıyorum..menü dünkünün benzeri canım mercimek çorbası ,pilav ,patates püresi ,tavuk,yoğurt
yalnız tavuğu çok küçük koymuş adam ya ben de bakmamışım sonra da geri dönmek istemedim zaten bir kısmı deriydi ,derisini yemem kendisi de 2 gıdımcıktı ,zaten açtım,insan öyle küçücük tavuk koyar mı ya.2 tane de mandalina aldım
bu arada kalori sepeti diye bi site var oraya yediklerini yazıyosun benim şu anda 1400 kalori oldu sabahtan beri.Kilo vermek istemiyom da şimdik spora gidiyom ya adam yağ oranımı düşürecem diye bana kilo verditmesinden korkuyom.
Midemi de sabah aldığım ilaç mı yapıyo ki böyle ya ,ama gerçekten öksürüğüm baya azaldı o bakımdan işe yaradı ama galiba bu sefer de midemi bozdu.
Tünaydıııııınnnn muhabbetleriniz bol olsun canlar:)))
kız miden yanıyo olmasın
ben de açlıkla mide yanmasını karıştırırım bazen
bi soda iç, eğer geçerse miden yanıyodur
Kalorisepetine baktımda 2009 kalori almam lazımmış çok fazla ama bu :44::44:
53 klo olmam lazımmış bunada 90 gün sonra ulaşabilirmişim
canım ben çok fazla öksürüyodum doktora gittim sinüslerime falan baktı tomografiynen ,bişey bulamadı midenle alakalı olabilir dedi bi mide ilacı verdi ,güya mide asidini falan da düzenleyen bi ilaçmış ,öksürüğüm baya azaldı ama bu sefer de midem bozuldu ,halbuki midemle ilgili daha önce bi şikayetim yoktu.
o nasıl bişeymiş handancım nerden baktın
kızlar ben çıkıyorum
hazırlanıyım dışarı çıkıcam
hadi öptüm sizleri
kızlar az önce bir yazı okudum öksürüğe boza çok iyi geliormuş :26::26:
Aklımızda bulunsunkızlar az önce bir yazı okudum öksürüğe boza çok iyi geliormuş :26::26:
kızlar ben çıkıyorum
hazırlanıyım dışarı çıkıcam
hadi öptüm sizleri
canım ben çok fazla öksürüyodum doktora gittim sinüslerime falan baktı tomografiynen ,bişey bulamadı midenle alakalı olabilir dedi bi mide ilacı verdi ,güya mide asidini falan da düzenleyen bi ilaçmış ,öksürüğüm baya azaldı ama bu sefer de midem bozuldu ,halbuki midemle ilgili daha önce bi şikayetim yoktu.
google dan kalori sepeti yaz çıkıyor sitesi,vücut kitle indeksi var oradan hesaplıyor sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?