Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam

Afiyet olsun menüyü şöyle bakalım

menü dünkünün benzeri canım mercimek çorbası ,pilav ,patates püresi ,tavuk,yoğurt

yalnız tavuğu çok küçük koymuş adam ya ben de bakmamışım sonra da geri dönmek istemedim zaten bir kısmı deriydi ,derisini yemem kendisi de 2 gıdımcıktı ,zaten açtım,insan öyle küçücük tavuk koyar mı ya.2 tane de mandalina aldım
bu arada kalori sepeti diye bi site var oraya yediklerini yazıyosun benim şu anda 1400 kalori oldu sabahtan beri.Kilo vermek istemiyom da şimdik spora gidiyom ya adam yağ oranımı düşürecem diye bana kilo verditmesinden korkuyom.
Midemi de sabah aldığım ilaç mı yapıyo ki böyle ya ,ama gerçekten öksürüğüm baya azaldı o bakımdan işe yaradı ama galiba bu sefer de midemi bozdu.

Kalori sepetine ben de bakayim yeterince kalori alamıyorum..
Prospektusunu okusana ilaç yapabilir

kız miden yanıyo olmasın
ben de açlıkla mide yanmasını karıştırırım bazen
bi soda iç, eğer geçerse miden yanıyodur

canım ben çok fazla öksürüyodum doktora gittim sinüslerime falan baktı tomografiynen ,bişey bulamadı midenle alakalı olabilir dedi bi mide ilacı verdi ,güya mide asidini falan da düzenleyen bi ilaçmış ,öksürüğüm baya azaldı ama bu sefer de midem bozuldu ,halbuki midemle ilgili daha önce bi şikayetim yoktu.

Kalorisepetine baktımda 2009 kalori almam lazımmış çok fazla ama bu :44::44:

53 klo olmam lazımmış bunada 90 gün sonra ulaşabilirmişim

ya amaan bu doktorlara da sinir oluyorum
benim de 4 aydır kulağımda basınç oluyodu içten, sesimi duyuyodum konuşurken.
salladım, geçer geçer diye bekledim; geçmedi gittim kbb'a.
adam baktı işte, kulağında hiç bi şey yok, östaki borusuna bağlı tıkanıklık dedi.
eee yani dedim, hamileymişsin ilaç da veremem mecbur beklicen dedi

ee niye tıkanıyomuş sebebi neymiş diyorum
bilmiyorum, şimdi kulağın da temiz, şüphe uyandırıyo durduk yere tıkanması dedi yolladı beni.

inşallah geçer, bu rahatsızlıklar insanı çileden çıkarıyo

kızlar az önce bir yazı okudum öksürüğe boza çok iyi geliormuş :26::26:

kızlar az önce bir yazı okudum öksürüğe boza çok iyi geliormuş :26::26:

ay çok severim ben bozayı,hele eskişehirde bi karakedi bozacısı var böyle katı baya boza kaşıkla yeniyo ama çok güzel ya ,küçücük dükkan önünde birsürü kişi oluyo.

Canım geçmiş olsun . miden için muz ye yada bal şerbeti yap( soğuk suyla ) çok iyi geldiğini göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…