- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Canım geçmiş olsun . miden için muz ye yada bal şerbeti yap( soğuk suyla ) çok iyi geldiğini göreceksin.
Canım geçmiş olsun . miden için muz ye yada bal şerbeti yap( soğuk suyla ) çok iyi geldiğini göreceksin.
tşk handancım bakarım hemen
şimdi bakamadım demir başımda ama sonra bakacam
öksürüğe ne iyi geliyor kızlar biliyormusunuz cevizin tahta kabuaları varya onu kaynatıp için şekerde koyabilirsiniz çok lezzetli oluyor
Geçmişi okumasam çatlarım
Hadi yaa hiç duymadım bunuda
Dedikodunu yapmadık merak etmeeonun için okuyon demiiiii
Nolur nolmaz tabiiiii
Dışarı çıkıp kartopu oynuycaz birazdan wiliyledışarı çıktı şimdi kendime döner siparişi verdim
Nolur nolmaz tabiiiii
Dışarı çıkıp kartopu oynuycaz birazdan wiliyledışarı çıktı şimdi kendime döner siparişi verdim
Afiyet olsunKomşumdan kitap aldım okumak için grinin 50 tonunu okudum buda 2.ci kitabi..
Kek yapmış muflin getirdi kızı,mideye indircem birazdan
döner miiiiiii,abovvvvvvv
Hayal gidebildi mi acaba uçak kalktı mı
ay çok severim ben bozayı,hele eskişehirde bi karakedi bozacısı var böyle katı baya boza kaşıkla yeniyo ama çok güzel ya ,küçücük dükkan önünde birsürü kişi oluyo.
Komşumdan kitap aldım okumak için grinin 50 tonunu okudum buda 2.ci kitabi..
Kek yapmış muflin getirdi kızı,mideye indircem birazdan
döner miiiiiii,abovvvvvvv
Sen sor ben söylerim sana geçmişe gitmene gerek yokkkk boşverrrr geleceğe bak senn
İyi ıskala kar topunu ama kafasına kafasına atıver
Gene yarsını yersin sen dönerin
Ya eksik söylersen
O çok kuduruyo ben sırılsıklam gelirim eve kesin
Yarısı tabi ablaaaayarısını lakeye vercem
kalkmıştır herhalde sağlıkla hayırlısıyla gitsin gelsin inşallahh.
sende Eskişehirde misin yoksa ben de Eskişehir'de yaşıyorum da aynen dediğin gibi çok dolu oluyor ve süperdirr
onu da okumayı çok istiyorum çok satanlarda o da ama ben Tanrı daima tedbili kıyafer gezeri aldım önce onu okucam sonra onu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?