Naber sedacım
İyiyim sen nasılsın
şu anda o kadar aç değilim aslında iki mandalina yedim biraz duruldum ama birazdan isterim ben de döner
Onada istesen döner olmaz mı
sende Eskişehirde misin yoksa ben de Eskişehir'de yaşıyorum da aynen dediğin gibi çok dolu oluyor ve süperdirr
Kartopu oynamaya çıkalım dedim ama dışardan geldi çok soğuk diyo çıkmasam mı hasta olurum hemenİyiyim canım sağolBugün dışarı çıkmadınız mı
Ben kaçtım hadi görüşürüz
eskişehirde değilim canım ,arada gidiyorum bozayı çok sevdiğimi bildiklerinden oraya götürüyorlar zaten çok seviyom oraları bi de helvacı var adını unuttum da küçücük dükkan onun da önünde sıra oluyo helva hemen bitiyo oralar falan çok güzel ya.Çiğbörek-ayran(tabi çibörek 3taneden fazla yersem mide fesatı geçiriyom),bi de drunken duck diye küçücük bir bar var hoegaarden birası ve turşu offfff sonracığıma testi kebabı yediğimiz bir yer vardı bi de barlar sokağında birsürü ülkenin biralarını satan bi bar vardı london porter diye bi bira içmiştim kahveli tadı damağımda kaldı ya sonra efesin kahvelisini denedim de yok onun gibi değil.
Çirebötek ben 5 tane götürüyorum çok açsam ilave alıyorum ama ben papağan da yemiyorum kırım çibörekçisi var orada yiyorum süperr daha geçen gün yedim.
Ömürr öm attım sana aldın mıı ben çıkyıorum işlerim var bitirmem lazım biter bitmez geliciimm öpüyorum görgüsüz hep bir yerlerini büyüten topik ahalsi arkidişlerimmm
Bizlik değil mi görünce hemen ekledim..Bu karikatürler tam bizlik
Bana da iste ne olurOlmaz ne sandın kızılay mı dağıtıyo
Kartopu oynamaya çıkalım dedim ama dışardan geldi çok soğuk diyo çıkmasam mı hasta olurum hemen
Görüşürüz
Bizlik değil mi görünce hemen ekledim..
Eki Görüntüle 598866
Bana da iste ne olur
Aman çıkma hasta olmayasın hava çok soğuk
Eşim dışarı çıktı bende hemen oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?