Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

herkese merhabalar

merhabaaa

canım hastalık değil merak etme:26:
tipik willy işte yine takmıştır birşeye

Amann bu Willy de yanii neye takıyorsa gül gibi karısı var iştee hıhıhhh

Ben yemeğe gidicem birazdan yanii inşallah öğle tatilinde bakan kız gelirse dün buçukta geldi ya sinirrr neyse yüksekokul sekreteri değiştirecek bunu zaten değiştirmezse gidip sölücem bu ne yaaa akıllısı ben bulmaz zatenn nerede arıza onlarr tembeller öğlen geliyon yaa 3 saatliğine geliyorsun zaten yarın saat geç geliyorsun, ben geliyorum yemeğe gidiyorsun, teneffüste lazım olduğun anda lavaboya gidiyorsun eee ne yapmaya geliyorsunn dimiii

Dün ve bugün evde temizlik var, annemin yardımcısı odama geçti bugün akşamüstü anca gelebilirim, merak etmeyin
Malikaneyi temizlemek zor oluyor biliyormusunuz diye havamı da bir atayım

Dün ve bugün evde temizlik var, annemin yardımcısı odama geçti bugün akşamüstü anca gelebilirim, merak etmeyin
Malikaneyi temizlemek zor oluyor biliyormusunuz diye havamı da bir atayım

anladık anladık iki günde temizlenince malikane olduğu ortaya çıkıyor zatenn. Ben kızılayı bekliyorum topluca gelip temizliceklerdii..

Şiişştt kızlar neredesiniz bakıyım bizde eşim ve arkadaşı ile öbür kampüse gittik orası daha büyük kampüs yemek yenecek yerler fazla yemekhane yemeğini beğenmedik bastık gittik arabayla oraya balık yedimm ohh geçen hafta eşim yaptırmamıştı canı istememişti bende orada yedimmm

neysem bende öğle tatilinde biriken fişleri gireyim barii görüşürüzz

herkese merhabalar
Merhaba canım

Hasta değil canım bi şeye taktı mi takıyor sinirli biraz gözüne batmak istemiyorum..cepten girdim yine

Son düzenleme:
çok sigara içiyon abla çokk..

alla alla neye takmış ya durup dururken evet en iyisi batma gözüne buraya gelmesen de olur canım yeter ki çatmasın sana şimdi.

Gıcık işte cepten girdim canım zaten açmadım pc yi

sedacı ne yapayım sıkıntıdan içiyorum bırakmam lazım aslında handanda bırakamadı işte handan nerelerde gelmedi hiç

geceden odevler yapılmıs dısarı cıkmıs herkesn yalnız kaldım... :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…