evet Ömür kocam kötü çıkıcam demişti ama neyi var bilmiyorumm :26:
herkese merhabalar
canım hastalık değil merak etme:26:
tipik willy işte yine takmıştır birşeye
Dün ve bugün evde temizlik var, annemin yardımcısı odama geçti bugün akşamüstü anca gelebilirim, merak etmeyin
Malikaneyi temizlemek zor oluyor biliyormusunuz diye havamı da bir atayım
Dün ve bugün evde temizlik var, annemin yardımcısı odama geçti bugün akşamüstü anca gelebilirim, merak etmeyin
Merhaba canımherkese merhabalar
merhabaaa
Amann bu Willy de yanii neye takıyorsa gül gibi karısı var iştee hıhıhhh
Ben yemeğe gidicem birazdan yanii inşallah öğle tatilinde bakan kız gelirse dün buçukta geldi ya sinirrr neyse yüksekokul sekreteri değiştirecek bunu zaten değiştirmezse gidip sölücem bu ne yaaa akıllısı ben bulmaz zatenn nerede arıza onlarr tembeller öğlen geliyon yaa 3 saatliğine geliyorsun zaten yarın saat geç geliyorsun, ben geliyorum yemeğe gidiyorsun, teneffüste lazım olduğun anda lavaboya gidiyorsun eee ne yapmaya geliyorsunn dimiii
Merhaba canım
Hasta değil canım bi şeye taktı mi takıyor sinirli biraz gözüne batmak istemiyorum..cepten girdim yine
çok sigara içiyon abla çokk..
alla alla neye takmış ya durup dururken evet en iyisi batma gözüne buraya gelmesen de olur canım yeter ki çatmasın sana şimdi.
Gıcık iştecepten girdim canım zaten açmadım pc yi
iyi iyi canım ama cepten pc gibi olmuyo kii hasret bıraktı seni bizee
ömür yinede dikkat et cep de ilgisini çeker kızar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?