Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sedacı ne yapayım sıkıntıdan içiyorum bırakmam lazım aslında handanda bırakamadı işte handan nerelerde gelmedi hiç

benim annem de içiyor abla karaciğerinden bir sene tedavi gördü yeni bitti gibi tedavisi işte tahlillerden sonra belli olacak ama yine de hep içti yazık vücudnuza kesenize yazık..

Evet zor oluyo biraz sonra açarım pc yi biraz cilve ise yarar

efet efet az işve cilve yap yaaa

Ben çok acıktım kaynanamlara gidicez bir de iş çıkşı ordan gelince yeriz artık etli nohutum var bir de turşu yanına misss pilav yapabilir miyim bilmiyorum gidince daha da acıkmış olurumm..

benim annem de içiyor abla karaciğerinden bir sene tedavi gördü yeni bitti gibi tedavisi işte tahlillerden sonra belli olacak ama yine de hep içti yazık vücudnuza kesenize yazık..

efet efet az işve cilve yap yaaa

evet çok haklısın ama alıştıkdan sonrası çok zor önemli olan baştan önlem almak bizden geçti artık

aman bosver soyleme.herseydende haberlerı olmasın erkeklerın
Bence de

Veee cilve işe yaradı pc deyim

Ben çok acıktım kaynanamlara gidicez bir de iş çıkşı ordan gelince yeriz artık etli nohutum var bir de turşu yanına misss pilav yapabilir miyim bilmiyorum gidince daha da acıkmış olurumm..

Kaygananda yiyin yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…