Aynı tabi
Dünden beri taktı pc yeşimdi de 1 saat diyo
ben bazen yaparım cilve ama bazende bızım herıfın odunlugu tutup bana yıne ne dıyeceeennn dıyor..bende bozlup kalıyorum
Bence de
Veee cilve işe yaradı pc deyim
Kaygananda yiyin yemek
oleey yaşasın cilvenin gücüü
ahh nerede onlara kadın geliyor anacım temizliğe ve yemk yapmaya onlara kadar yapıyor onlarda sofraya oturup yemez kaynanamın ilaçları var farklı saatte r kayınpeder farklı saatte ayrı takılırlar. Kaynanaın her işini kayınpeder yapar meyve getirir, ilaçlarını getirir, kahvesini yapar ohh kurulur kaynana tamam hasta falan ama o kadar da değil biraz da naz falan gece tv izler gündüz uyur sonrada uyuyamıyorum napıyım der halsiz düşer. Ay tansiyonum ay bilmem neyim falan filan kayınpederim cennetlik valla ama yine hep bir laf söyler adama. Adamda yaşlı yanii ama hala yakışıklı kaynanamda çok güzel. Üninin eski rektörlerinden kayınpeder tanınan bir şahsiyet ama evde karısına hizmet eder hep Allah herkese öyle eş nasip etsin eşimde ondna almış özelliğini.
Bizim temizlik bitti de başım dönüyor bugün, ağrıyorda...Pek iyi değilim, handan ablada aramış beni yatıyordum daha yeni gördüm aradığını
kabul etmiyorum banane bananeödevlerimi her gece yapiyorum alnimin teriyle 7 sayfa söz bu gece tamamlancak ömür :26:
Bi önceki sayfada çeşitleri var beğenmediysen
Ben affettim sizi yok sayfa yapmak artık dalga geçmesin millet şaka olduğunu anlamıyo
Juliiii
Rabişe şu üstteki model yakışır mı sence
yok canim ben almim sagoltop oynamasinida bilmem zaten
kim dalga geciyor kizdalga denizde olur deseydin
Ciddi ciddi sayfa mı yapmaya çalışıyosunuz siz demişler:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?