Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bence de

Veee cilve işe yaradı pc deyim

oleey yaşasın cilvenin gücüü

Kaygananda yiyin yemek

ahh nerede onlara kadın geliyor anacım temizliğe ve yemk yapmaya onlara kadar yapıyor onlarda sofraya oturup yemez kaynanamın ilaçları var farklı saatte r kayınpeder farklı saatte ayrı takılırlar. Kaynanaın her işini kayınpeder yapar meyve getirir, ilaçlarını getirir, kahvesini yapar ohh kurulur kaynana tamam hasta falan ama o kadar da değil biraz da naz falan gece tv izler gündüz uyur sonrada uyuyamıyorum napıyım der halsiz düşer. Ay tansiyonum ay bilmem neyim falan filan kayınpederim cennetlik valla ama yine hep bir laf söyler adama. Adamda yaşlı yanii ama hala yakışıklı kaynanamda çok güzel. Üninin eski rektörlerinden kayınpeder tanınan bir şahsiyet ama evde karısına hizmet eder hep Allah herkese öyle eş nasip etsin eşimde ondna almış özelliğini.

Bizim temizlik bitti de başım dönüyor bugün, ağrıyorda...Pek iyi değilim, handan ablada aramış beni yatıyordum daha yeni gördüm aradığını

Maşallah kayınpederine

Bizim temizlik bitti de başım dönüyor bugün, ağrıyorda...Pek iyi değilim, handan ablada aramış beni yatıyordum daha yeni gördüm aradığını

Canım niye öyle oldun çok mu çamaşır suyu kullandı kadın:26:ben emoşa hissettirme bana çamaşır suyunu diyorum:111:

Ben yine kurtuldum wilinin elinden açtım ama kimse yok herkes kar tatilinde kendi kendime konuşurum bende

Rabiş şunlardan kendine uygun olanını seç

Eklentiler

• $top.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 14
kabul etmiyorum banane banane ödevlerimi her gece yapiyorum alnimin teriyle 7 sayfa söz bu gece tamamlancak ömür :26:

Bi önceki sayfada çeşitleri var beğenmediysen

Ben affettim sizi yok sayfa yapmak artık dalga geçmesin millet şaka olduğunu anlamıyo

Bi önceki sayfada çeşitleri var beğenmediysen

Ben affettim sizi yok sayfa yapmak artık dalga geçmesin millet şaka olduğunu anlamıyo

yok canim ben almim sagol top oynamasinida bilmem zaten

kim dalga geciyor kiz dalga denizde olur deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…