Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömüüüüüüüüüüüüüürr en son senin mesajına baktım meğer culinin topiğine yazmışsın
bende direk culinin topiğine yazmış oldum bu mesajımı, buraya yazıyorum diye

Selam kızlar nabersiniz
Bugün uğrayamadım, kontrole gittik sabahtan, öğlen gelince de vurdum kafayı yattım, kayınvalidem gelicek diye dışarı çıkıp bi kaç bişey aldım.
Ultrasona sokmadı doktor, daha yeni girdin diye. Ayın 15inde 3lü test için gidicem, o zaman görücem artık bebişimi.

Büyük anane aniden hastalanmış hastaneye kaldırmışlar, kayınvalidem gelemicek gibi görünüyodu. Ben de komşumda yayılmış oturuyodum, belki gelmezse telaşa girmeyim diye ama durum iyiymiş, çıkarmışlar hastaneden, tabi kayınvalidem de geliyo
Benim son rütuşları yapmam lazım, o yüzden bugün pek kalamıcam

Kopyalayıp yapıştırsaydın buraya

Geliyomuymuş ne zaman yarın mı hadi gözün aydın

kopyaladım zaten, selam kızlardan sonrası kopya
evet yarın 10.30 da incek uçağı

belki gelmez diye daha yemek yapmadıydım, yemek yapacam şimdi

Yardım eder mi kaygana yoksa yayar kendini hizmet mi bekler inşallah yormaz seni

Tamam canım kolay gelsin

Menü sormadık unuttukgelince yazarsın

haa bişey yapmıcam ya
zaten kaç gündür evi temizledim yorgunum

tarhana çorbası yaparım
karnıbahar yemeği yapıcam
makarna salatası yaparım
börek yaparım
bi de salata yeter

hamileyim çok performans beklemesin

Daha ne olsun canım gayet güzel bayılırım karnıbahar yemeğine bak sevdiğim bi şey çıktı

Bunu öğlen akşam yersiniz ertesi gün de kayganaya yaptır yemek annecim sen şunu çok güzel yapıyosun de

ya da makarna salatası yerine bulgur pilavıyla cacık da yapabilirim
cacık çekti bak canım
evet cacık yapıyım

ayyy hayret sevdiğin bişey çıktı gerçekten

zaten eve gelmemiz 11 i geçer, kahvaltı hazırlıyım dicektim ama sanırım öğlen yaparsam daha iyi olur
kahvaltıya da uğraşmamış olurum

ayyy hayret sevdiğin bişey çıktı gerçekten

zaten eve gelmemiz 11 i geçer, kahvaltı hazırlıyım dicektim ama sanırım öğlen yaparsam daha iyi olur
kahvaltıya da uğraşmamış olurum

Kahvaltıyı dışarda yapın gelin

Sebze seviyorum ben ya

Kahvaltıyı dışarda yapın gelin

Sebze seviyorum ben ya

uçağı 10.30 da inicek,
kapıdan geçicek falan bi 15 dk bekler, 10 dk da bavulunu bekler, 10 dakka sırf öpüşmemiz sürüyo zaten sarılır bana durup durup aha kafadan 11 oldu zaten. bi 35-40 dakka da yol sürer, 12ye yaklaşır bizim eve gelmemiz. e zaten 12.30 da oğlu geliyo, öğle yemeği yer. birlikte yemek yeriz. dışarıda kahvaltıya da zaman olmaz şimdi :44:
dinlenir falan eşim de gelmiş olur, yemeğe otururuz ahanda öğle yemeği çıktı işte ne gerek var kahvaltıya

Bizim temizlik bitti de başım dönüyor bugün, ağrıyorda...Pek iyi değilim, handan ablada aramış beni yatıyordum daha yeni gördüm aradığını

neden canım yaa yemiyor musun güzel yoksa dikkat et canım kendineee

Maşallah kayınpederine

sağoll canımm bugün gittik dr oetkerin keki var hani reklamrda çıkıyor alıp içine birşeyler daha katıp pişiriyorsun çok güzel olmuş ama eşim gitti mutfaktan kendine almaya bizde kayınvalidemle konuşuyoruz o arada gitmiş kayınpder bana da koymuş tabağa getirmiş kıyamam yaa kendi kızı olsam ancak o kadar severr kızları da yok zaten

Eki Görüntüle 600297

Şu klasik modele ne dersin rabiş yakışır sana

sen bana kiyarken iyiydi demi

ömür fena aciktim :18: su tavuklar haslanmadi gitti cig cig yicem

dur kız yapma yersin valla korkulur senden ama acıkınca valla zor bekliyor insan biz bir de kaynanama gittik orada bi dilim kek yedim eve geldim nasıl açım ama zor bekledim yemeğin ısınmasını

canım olsun o zaman görürsün iyidir o iyidirr. Hadi gözün aydın diyelimm..

benca daa çok şey beklemesin daha ne süper menü

ben aynı şeyi kendi anneme yapıyorum anneciimm şu yemeğini çok özledim yapsanaa falan ama gerçekten hem çalışıyorum o geldiğnde evde tek oluyor yemeğimizi yapıyor biz gelene kadar bende onun yaptığı sevdiğim ne varsa o buradayken yaptırıyorum.

Haklısın canım onlar uçakta yerler zaten

[video=youtube;2XpHy7Lxeco]http://www.youtube.com/watch?v=2XpHy7Lxeco[/video]

Hoşgeldin sedacım naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…