- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
ömüüüüüüüüüüüüüürren son senin mesajına baktım meğer culinin topiğine yazmışsın
bende direk culinin topiğine yazmış oldum bu mesajımı, buraya yazıyorum diye
Selam kızlar nabersiniz
Bugün uğrayamadım, kontrole gittik sabahtan, öğlen gelince de vurdum kafayı yattım, kayınvalidem gelicek diye dışarı çıkıp bi kaç bişey aldım.
Ultrasona sokmadı doktor, daha yeni girdin diye. Ayın 15inde 3lü test için gidicem, o zaman görücem artık bebişimi.
Büyük anane aniden hastalanmış hastaneye kaldırmışlar, kayınvalidem gelemicek gibi görünüyodu. Ben de komşumda yayılmış oturuyodum, belki gelmezse telaşa girmeyim diyeama durum iyiymiş, çıkarmışlar hastaneden, tabi kayınvalidem de geliyo
Benim son rütuşları yapmam lazım, o yüzden bugün pek kalamıcam
Kopyalayıp yapıştırsaydın buraya
Geliyomuymuş ne zaman yarın mı hadi gözün aydın
kopyaladım zaten, selam kızlardan sonrası kopya
evet yarın10.30 da incek uçağı
belki gelmez diye daha yemek yapmadıydım, yemek yapacam şimdi
Yardım eder mi kaygana yoksa yayar kendini hizmet mi bekler inşallah yormaz seni
yok hamileyim ya yormaz
Anlayışlı olması iyibazıları takmaz ya hamile falan
yok benimki bu konularda anlayışlı şimdi allah için
ben çıkıyorum şekerim
öptüm seni
Tamam canım kolay gelsin
Menü sormadık unuttukgelince yazarsın
haa bişey yapmıcam ya
zaten kaç gündür evi temizledim yorgunum
tarhana çorbası yaparım
karnıbahar yemeği yapıcam
makarna salatası yaparım
börek yaparım
bi de salata yeter
hamileyim çok performans beklemesin
Daha ne olsun canım gayet güzel bayılırım karnıbahar yemeğinebak sevdiğim bi şey çıktı
Bunu öğlen akşam yersiniz ertesi gün de kayganaya yaptır yemek annecim sen şunu çok güzel yapıyosun de
ya da makarna salatası yerine bulgur pilavıyla cacık da yapabilirim
cacık çekti bak canım
evet cacık yapıyım
ayyy hayret sevdiğin bişey çıktı gerçekten
zaten eve gelmemiz 11 i geçer, kahvaltı hazırlıyım dicektim ama sanırım öğlen yaparsam daha iyi olur
kahvaltıya da uğraşmamış olurum
Kahvaltıyı dışarda yapın gelin
Sebze seviyorum ben ya
Bizim temizlik bitti de başım dönüyor bugün, ağrıyorda...Pek iyi değilim, handan ablada aramış beni yatıyordum daha yeni gördüm aradığını
Maşallah kayınpederine
sen bana kiyarken iyiydi demi
ömür fena aciktim :18: su tavuklar haslanmadi gitti cig cig yicem
ömüüüüüüüüüüüüüürren son senin mesajına baktım meğer culinin topiğine yazmışsın
bende direk culinin topiğine yazmış oldum bu mesajımı, buraya yazıyorum diye
Selam kızlar nabersiniz
Bugün uğrayamadım, kontrole gittik sabahtan, öğlen gelince de vurdum kafayı yattım, kayınvalidem gelicek diye dışarı çıkıp bi kaç bişey aldım.
Ultrasona sokmadı doktor, daha yeni girdin diye. Ayın 15inde 3lü test için gidicem, o zaman görücem artık bebişimi.
Büyük anane aniden hastalanmış hastaneye kaldırmışlar, kayınvalidem gelemicek gibi görünüyodu. Ben de komşumda yayılmış oturuyodum, belki gelmezse telaşa girmeyim diyeama durum iyiymiş, çıkarmışlar hastaneden, tabi kayınvalidem de geliyo
Benim son rütuşları yapmam lazım, o yüzden bugün pek kalamıcam
haa bişey yapmıcam ya
zaten kaç gündür evi temizledim yorgunum
tarhana çorbası yaparım
karnıbahar yemeği yapıcam
makarna salatası yaparım
börek yaparım
bi de salata yeter
hamileyim çok performans beklemesin
Daha ne olsun canım gayet güzel bayılırım karnıbahar yemeğinebak sevdiğim bi şey çıktı
Bunu öğlen akşam yersiniz ertesi gün de kayganaya yaptır yemek annecim sen şunu çok güzel yapıyosun de
uçağı 10.30 da inicek,
kapıdan geçicek falan bi 15 dk bekler, 10 dk da bavulunu bekler, 10 dakka sırf öpüşmemiz sürüyo zatensarılır bana durup durup aha kafadan 11 oldu zaten. bi 35-40 dakka da yol sürer, 12ye yaklaşır bizim eve gelmemiz. e zaten 12.30 da oğlu geliyo, öğle yemeği yer. birlikte yemek yeriz. dışarıda kahvaltıya da zaman olmaz şimdi :44:
dinlenir falan eşim de gelmiş olur, yemeğe otururuz ahanda öğle yemeği çıktı iştene gerek var kahvaltıya
neden canım yaa yemiyor musun güzel yoksa dikkat et canım kendineee
sağoll canımm bugün gittik dr oetkerin keki var hani reklamrda çıkıyor alıp içine birşeyler daha katıp pişiriyorsun çok güzel olmuş ama eşim gitti mutfaktan kendine almaya bizde kayınvalidemle konuşuyoruz o arada gitmiş kayınpder bana da koymuş tabağa getirmiş kıyamam yaa kendi kızı olsam ancak o kadar severr kızları da yok zaten
dur kız yapma yersin valla korkulur senden ama acıkınca valla zor bekliyor insan biz bir de kaynanama gittik orada bi dilim kek yedim eve geldim nasıl açım ama zor bekledim yemeğin ısınmasını
canım olsun o zaman görürsün iyidir o iyidirr. Hadi gözün aydın diyelimm..
benca daa çok şey beklemesin daha ne süper menü
ben aynı şeyi kendi anneme yapıyorum anneciimm şu yemeğini çok özledim yapsanaa falan ama gerçekten hem çalışıyorum o geldiğnde evde tek oluyor yemeğimizi yapıyor biz gelene kadar bende onun yaptığı sevdiğim ne varsa o buradayken yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?