- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kızlarr çok mutluyum çok. Annem tedavi görüyordu bir senedir karaciğer enzimleri yüksekti ve daha da yükselse karaciğerde tahribata neden oluyor bir ene her hafta iğne vuruldu, 2 haftada bir tahliller için dr gitti etkileniyor mu diye bu arada 15 kilo verdi az saçları döküldü, halsizlikler falan zor bir süreçti genel tahlilleri yapıldı 6 ay önce iyiydi geçen hafta iğneleri tedavisi bitti bugün yine genel tahlillere gitti çok iyiymiş iyileşmiş ama iki hafta sonra çıkacak bir sonuç var ancak daha önce ki genel tahlillerde onda sorun çıkmamış iyileşme göstermiş zatenn o kadar mutlu oldum kii.. Dünyalar benim oldu sanki ben anneme çok bağlıyım annem babam ayrıldıklarında birbirimize bağlandık sıkı sıkı. Şükür ki eşimde çok seviyor annemi o da çok sevindi hele iki hafta sonra öbürkülerde çıksın tam bayram edicem doğumgünümde de yanımda olacak
Kızlarr çok mutluyum çok. Annem tedavi görüyordu bir senedir karaciğer enzimleri yüksekti ve daha da yükselse karaciğerde tahribata neden oluyor bir ene her hafta iğne vuruldu, 2 haftada bir tahliller için dr gitti etkileniyor mu diye bu arada 15 kilo verdi az saçları döküldü, halsizlikler falan zor bir süreçti genel tahlilleri yapıldı 6 ay önce iyiydi geçen hafta iğneleri tedavisi bitti bugün yine genel tahlillere gitti çok iyiymiş iyileşmiş ama iki hafta sonra çıkacak bir sonuç var ancak daha önce ki genel tahlillerde onda sorun çıkmamış iyileşme göstermiş zatenn o kadar mutlu oldum kii.. Dünyalar benim oldu sanki ben anneme çok bağlıyım annem babam ayrıldıklarında birbirimize bağlandık sıkı sıkı. Şükür ki eşimde çok seviyor annemi o da çok sevindi hele iki hafta sonra öbürkülerde çıksın tam bayram edicem doğumgünümde de yanımda olacak
Gözünaydın canım çok sevindim
Sağol canım benim.. Biz birbirine çok bağlı bir aileyiz. Kardeşim, annem,ben birbirimizin gözünün içine bakarız. Eşimle çok şükür çok iyiyiz bana çok düşkün Allah bozmasın ama yarın bir gün ne olacağı hiç belli olmaz arkamda bir ailemin olduğunu bilmek beni her koşulda sevecek insanların olması çok güzel.
Tabi ki canım benim aile çok önemli
Allah onları başımızdan eksik etmesin, acılarını göstermesin bir gün sesini duymasam deliriyorum hele bu hastalıkta daha da düşkün oldum herkes bilsin anne babasının değerini zamanında bilsin hayattayken bilsin sonra göçüp gidince çok pişman olurlar çokk ama giden geri gelmez.
Ben dittim eşim çağırıyor muhteşem izliyoruz da çay demlendi koyayım çerez falan yemeden duramaz şimdi izlerken hadi öpüldünüz yarın sabah görüşürüz artık diziden sonra yatarım ben. Fazla da kaynatmayın bak
canım olsun o zaman görürsün iyidir o iyidirr. Hadi gözün aydın diyelimm..
benca daa çok şey beklemesin daha ne süper menü
Haklısın canım onlar uçakta yerler zaten
sağol canım
ne biliyim ya, böyle karnıyarıksız, patlıcan oturtmasız yemekler olmadan bana çok sade görünüyo hep
benden mi kaynaklıdır nedir
o yanına alır bişeyler zaten
aç kalmaz
ayy çok sevindim canım, hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın
kızlar bana müsade, yemeklerimi yarın yapıcam
geç yatarsam kalkamıyorum
erken yatıp erken kalkıyım benim için daha iyi
öpüyorum sizleriiiii
dur kız yapma yersin valla korkulur senden ama acıkınca valla zor bekliyor insan biz bir de kaynanama gittik orada bi dilim kek yedim eve geldim nasıl açım ama zor bekledim yemeğin ısınmasını
kiz ac olunca napiyim gözüm birsey görmüyor :18:
ömür geldim canim naptin ? muhtesemi izliyonmu ?
Evet yarım yamalak izliyorum işte pargalının sonu geliyo
oh oh iyi oluyorhatcenin cigirarak zirlamasini cok seviyorum birde gözlerini pörtletip cigirmiyormu
Ben de hürrem cadısının sinirlenince yutkunup gıdısını çıkarmasını seviyorum tipsiz
Ne kadar doğru
artik sinirlenmicek herkesi o sinir etceknevos nerde canim :44: aksam ugrardi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?