Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben hep balkonda içerim alışkanlık kapalı alanda hiç içemem daralırım bu sakat halimle bile balkona çıkarım zorlada olsa

O kadar da öğrettim

İyimiymiş hayal

Onsuz o dizi çekilmez ya

İyiymiş çok selam söyledi size
Ben bittim ya, çok ağladım, hele durali başcavuş ne yaptın kayıp mı ettin osmanı diye sorduğunda, babam bile ağlamaya başladı Tek izlediğim dizi, belkide ondan...Belkide albertim birebir yaşıyor bu durumları diye... Allahım ne zor çok zor

Sen ondan çok etkilenmişsindir kim vurdu teo mu yoksa:26:

Handan ablayı aradın mı:26:

gerçektende yaşanıyor oralarda dahada fazlasıyla rabbim korusun hepsini

hürreme olan görevımı yerıne getırdım veee geldım

evet dizi karakteriymiş ben de şimdi gogıldan baktım.
Ortaaam sen de başka bişi bulamadın mı izleyecek yav?

İsimsiz Kahramanlar onlar ortaaam...Şimdi bu karda, sınırda sıfır noktasında yüzlerce böyle poyraz timi var, onlarca osman kanatlar var
Tv izlemem ben pek, bu Sakarya Fırat'ta Albertle izlediğimiz tek dizi, operasyonda değilse o da mutlaka takip ediyor, hatta derki hep utanıyorum diziyi seyrederken, hani o gururla utangaç bir duruma girersin ya sanki içine ayna tutulmuş gibi olur...

Sen ondan çok etkilenmişsindir kim vurdu teo mu yoksa:26:

Handan ablayı aradın mı:26:

Teo vurmadı, miro'nun grubu vurdu...Handan ablayı arayamadım, gördüğümde aradığını 2.30 saat sonra idi...Eşi yanındadır diye, birşey mi oldu acaba ? Gelmiyormu dünden beri

Kzlarr muhteşemi izledim muhteşem topiğinde yorum yazdım şimdi yatmaya gidiyorumm yarın kaynatırız artık.. İyi gecelerrr.

Teo vurmadı, miro'nun grubu vurdu...Handan ablayı arayamadım, gördüğümde aradığını 2.30 saat sonra idi...Eşi yanındadır diye, birşey mi oldu acaba ? Gelmiyormu dünden beri

Dünden beri yok aniden çıktı bi de yarın ara canım bakalım merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…