Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Artık geçmi,şi okumuyor musunBirkaç sayfa geride var
Evlilik çizelgen ne güzel olmuşKK yeni uygulama galiba kıskandımBende yapayım

Ben de beğendim de ben yaparsam 1850048504849 gün çıkar diye yapmıyorum

Canım hoşgeldinDün ağrın olmuş bugün nasılsın
İyi değilim ayağım iyide annemle tartıştık bugün, alberti istemiyormuş kesin dille söylüyorum dedi...Bende kesin dille söylüyorum, ben istiyorum ! dedim
Yok yok gerekmiyo

Kim gelmiş naptın anlat anlat

Naber kuzu
İyi değil, mideme vurdu, korkunç midem ağrıyor
aaa canmm heoşgeldinnn anlatt anlatt bakalımmm

Canımm hoşgeldin nerelerdesin sennn
Pc'yi açmak bile istemedi canım bugün, akşama kadar kitap okudum, asabım çok bozuk

Offff hiç umut yok mu ya yumuşamadı mı öyle diyince sen

Artık geçmi,şi okumuyor musunBirkaç sayfa geride var
Evlilik çizelgen ne güzel olmuşKK yeni uygulama galiba kıskandımBende yapayım

ayy okumadım napıyım okuyayım derken muhabbeti kaçırıyorum ilerliyorsunuz sonra İtalyan kalıyorumm güzel tabii ki ben aşkıma hep ömrüm derim burada da öyle yazdım yap yap kullanıcı kontrol panelinden profişl düzeneleye gir orda aşağı doğru in hitap şekliniz var hitap şeklini yaz, tarihi tam olarak yaz, görseller var ordan görsellere bak gerçi iki tane var biri alyans biri tek tal ama bir sürü numara vermişler istediğin görselin numarasını seç yaz, değişklikleri kaydet de tamam.

Ben karabiber severim Pirinç pilav üzerinde özellikle

Ben tavuklu pilavda çok severimm..

Son düzenleme:

Hoşgeldin
Nehaber canım
Bir yerlerin büyüdü mü hayalcim
Hoşbulduk
Büyüdü ama her gun pizza makarna yemekten

Yok yok gerekmiyo

Kim gelmiş naptın anlat anlat

Naber kuzu
Merhaba ömürcum
Gezdim gezdim oldum bittim

aaa canmm heoşgeldinnn anlatt anlatt bakalımmm

Canımm hoşgeldin nerelerdesin sennn

Hoşbulduk sedacım... Anlatayım ama resimli anlatcam
Telefondan giriyorum su an...
Bol bol is gezisi yaptım cok yoruldum ya

Yapayım bakayım kaç çıkacak

Ben de beğendim de ben yaparsam 1850048504849 gün çıkar diye yapmıyorum
Benimde öyle birşey çıkar
Ben de hasta olunca tavuk suyu çorbanın üzerine döküyorum biraz limonla iyi geliyo

Rabiş kızıyo ama o daha yakışıklı
Diğerini hiç beğenmedim

Canım işin zorlaşmış:26:Allah kolaylık versin..Ne olacak şimdi ya

Özledik seni

Resimleri bekliyoruz hava at biraz

Hangi bölümdü canım:26:

Kesinlikle aamirrrr

Hehehehe Teknik eğitim bilgisayar öğretmenliğiDüz eğitim olsaydı eidi de teknik olunca devreler ağlar bilmem neler
Yok canım ben Gaziantepteyim
Amirr

Aneeemmm abla topram sayılırsın sendelahmacunlar baklavalar fıstıklarKültür yakınlığı var gene anteple doğru seçimmm rabiş kaybettii

Offff hiç umut yok mu ya yumuşamadı mı öyle diyince sen

Yumuşamadı, sadece asker olsa neyse, özel durumunuda söylemiştim aptal gibi...Sakıncalıymış, lojman taranırmış, evi taranırmış, cumhuriyet savcısını nasıl öldürmüşlermiş, fenalıklar geliyor, ben nasıl başedeceğim annemle ya

Eki Görüntüle 602434 Eki Görüntüle 602435 Eki Görüntüle 602436 Eki Görüntüle 602437 Eki Görüntüle 602438 Eki Görüntüle 602439 Buyrun
Sağol canım yapayım bende

Ah canım yaa neden bu kadar katı ki azıcık yumuşasa tamam anneni de anlıyorum sürekli asker bir adama kızını vermek içine sinmiyor yine sen üzüleceksin diye ama aşk bu işte yanii rahat işi olan biriyle evlensen sevmedikten sonra mutsuz olmayacak mısın sürekli sen evlenirdin mutsuzum dediğinde vicdan azabı çekmeyecek mi. İnşallah biraz yumuşar zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…