- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
İnşallah abla yanlış bölüm seçimi işte bitcek ama inşallahAma çok olmuş tatlım yaaa biraz gayret bitir rahatlarsın
Ben yakınım annenlere
Onlar kim ben tanımıyorum
Nevoşş hoşgeldin kızz neler hazırladın misafirlerine bugün de gelemedinn..
Ben de pul biber severim karabiber sevmem
İnşallah abla yanlış bölüm seçimi işte bitcek ama inşallah
Sen yurt dışında diilmidin abla nerdesn:26
Eki Görüntüle 602432 bu shahEki Görüntüle 602433 bu aamirr :!6:
İnşallah abla yanlış bölüm seçimi işte bitcek ama inşallah
Sen yurt dışında diilmidin abla nerdesn:26
Eki Görüntüle 602432 bu shahEki Görüntüle 602433 bu aamirr :!6:
Hangi bölümdü canım:26:
Kesinlikle aamirrrr
Artık geçmi,şi okumuyor musunBirkaç sayfa geride var
Evlilik çizelgen ne güzel olmuşKK yeni uygulama galiba kıskandım Bende yapayım
Ben karabiber severim Pirinç pilav üzerinde özellikle
İyi değilim ayağım iyide annemle tartıştık bugün, alberti istemiyormuş kesin dille söylüyorum dedi...Bende kesin dille söylüyorum, ben istiyorum ! dedimCanım hoşgeldinDün ağrın olmuş bugün nasılsın
İyi değil, mideme vurdu, korkunç midem ağrıyorYok yok gerekmiyo
Kim gelmişnaptın anlat anlat
Naber kuzu
Pc'yi açmak bile istemedi canım bugün, akşama kadar kitap okudum, asabım çok bozukaaa canmm heoşgeldinnn anlatt anlatt bakalımmm
Canımm hoşgeldin nerelerdesin sennn
İyi değilim ayağım iyide annemle tartıştık bugün, alberti istemiyormuş kesin dille söylüyorum dedi...Bende kesin dille söylüyorum, ben istiyorum ! dedim
İyi değil, mideme vurdu, korkunç midem ağrıyor
Pc'yi açmak bile istemedi canım bugün, akşama kadar kitap okudum, asabım çok bozuk
Artık geçmi,şi okumuyor musunBirkaç sayfa geride var
Evlilik çizelgen ne güzel olmuşKK yeni uygulama galiba kıskandım Bende yapayım
Ben karabiber severim Pirinç pilav üzerinde özellikle
Hoşbulduk
Hoşgeldin
Nehaber canım
Bir yerlerin büyüdü mü hayalcim
Merhaba ömürcumYok yok gerekmiyo
Kim gelmişnaptın anlat anlat
Naber kuzu
aaa canmm heoşgeldinnn anlatt anlatt bakalımmm
Canımm hoşgeldin nerelerdesin sennn
ayy okumadım napıyım okuyayım derken muhabbeti kaçırıyorum ilerliyorsunuz sonra İtalyan kalıyorummgüzel tabii ki ben aşkıma hep ömrüm derim burada da öyle yazdım yap yap kullanıcı kontrol panelinden profişl düzeneleye gir orda aşağı doğru in hitap şekliniz var hitap şeklini yaz, tarihi tam olarak yaz, görseller var ordan görsellere bak gerçi iki tane var biri alyans biri tek tal ama bir sürü numara vermişler istediğin görselin numarasını seç yaz, değişklikleri kaydet de tamam.
Ben tavuklu pilavda çok severimm..
Benimde öyle birşey çıkarBen de beğendim de ben yaparsam 1850048504849 gün çıkar diye yapmıyorum
Ben de hasta olunca tavuk suyu çorbanın üzerine döküyorum biraz limonla iyi geliyo
Diğerini hiç beğenmedimRabiş kızıyoama o daha yakışıklı
İyi değilim ayağım iyide annemle tartıştık bugün, alberti istemiyormuş kesin dille söylüyorum dedi...Bende kesin dille söylüyorum, ben istiyorum ! dedim
Pc'yi açmak bile istemedi canım bugün, akşama kadar kitap okudum, asabım çok bozuk
Hoşbulduk
Büyüdü ama her gun pizza makarna yemekten
Merhaba ömürcum
Gezdim gezdim oldum bittim
Hoşbulduk sedacım... Anlatayım ama resimli anlatcam
Telefondan giriyorum su an...
Bol bol is gezisi yaptımcok yoruldum ya
Hangi bölümdü canım:26:
Kesinlikle aamirrrr
Yok canım ben Gaziantepteyim
Amirr
Offff hiç umut yok mu yayumuşamadı mı öyle diyince sen
ayy okumadım napıyım okuyayım derken muhabbeti kaçırıyorum ilerliyorsunuz sonra İtalyan kalıyorummgüzel tabii ki ben aşkıma hep ömrüm derim burada da öyle yazdım yap yap kullanıcı kontrol panelinden profişl düzeneleye gir orda aşağı doğru in hitap şekliniz var hitap şeklini yaz, tarihi tam olarak yaz, görseller var ordan görsellere bak gerçi iki tane var biri alyans biri tek tal ama bir sürü numara vermişler istediğin görselin numarasını seç yaz, değişklikleri kaydet de tamam.
Ben tavuklu pilavda çok severimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?