Benimde öyle birşey çıkar
Diğerini hiç beğenmedim
Canım işin zorlaşmış:26:Allah kolaylık versin..Ne olacak şimdi ya
İyi değilim ayağım iyide annemle tartıştık bugün, alberti istemiyormuş kesin dille söylüyorum dedi...Bende kesin dille söylüyorum, ben istiyorum ! dedim
İyi değil, mideme vurdu, korkunç midem ağrıyor
Pc'yi açmak bile istemedi canım bugün, akşama kadar kitap okudum, asabım çok bozuk
Hoşbulduk
Büyüdü ama her gun pizza makarna yemekten
Merhaba ömürcum
Gezdim gezdim oldum bittim
Hoşbulduk sedacım... Anlatayım ama resimli anlatcam
Telefondan giriyorum su an...
Bol bol is gezisi yaptımcok yoruldum ya
HeheheheTeknik eğitim bilgisayar öğretmenliği Düz eğitim olsaydı eidi de teknik olunca devreler ağlar bilmem neler
Aneeemmm abla topram sayılırsın sendelahmacunlar baklavalar fıstıklar Kültür yakınlığı var gene anteple doğru seçimmm rabiş kaybettii
HeheheheTeknik eğitim bilgisayar öğretmenliği Düz eğitim olsaydı eidi de teknik olunca devreler ağlar bilmem neler
Aneeemmm abla topram sayılırsın sendelahmacunlar baklavalar fıstıklar Kültür yakınlığı var gene anteple doğru seçimmm rabiş kaybettii
Yumuşamadı, sadece asker olsa neyse, özel durumunuda söylemiştim aptal gibi...Sakıncalıymış, lojman taranırmış, evi taranırmış, cumhuriyet savcısını nasıl öldürmüşlermiş, fenalıklar geliyor, ben nasıl başedeceğim annemle ya
Hoşbulduk
Büyüdü ama her gun pizza makarna yemekten
Merhaba ömürcum
Gezdim gezdim oldum bittim
Hoşbulduk sedacım... Anlatayım ama resimli anlatcam
Telefondan giriyorum su an...
Bol bol is gezisi yaptımcok yoruldum ya
Yapayım bakayım kaç çıkacak
Yumuşamadı, sadece asker olsa neyse, özel durumunuda söylemiştim aptal gibi...Sakıncalıymış, lojman taranırmış, evi taranırmış, cumhuriyet savcısını nasıl öldürmüşlermiş, fenalıklar geliyor, ben nasıl başedeceğim annemle ya
Eki Görüntüle 602434 Eki Görüntüle 602435 Eki Görüntüle 602436 Eki Görüntüle 602437 Eki Görüntüle 602438 Eki Görüntüle 602439 Buyrun
Sağol canım yapayım bende
Yumuşamaz, annemi tanıyorumAh canım yaa neden bu kadar katı ki azıcık yumuşasa tamam anneni de anlıyorum sürekli asker bir adama kızını vermek içine sinmiyor yine sen üzüleceksin diye ama aşk bu işte yanii rahat işi olan biriyle evlensen sevmedikten sonra mutsuz olmayacak mısın sürekli sen evlenirdin mutsuzum dediğinde vicdan azabı çekmeyecek mi. İnşallah biraz yumuşar zamanla.
BilmiyorumBenimde öyle birşey çıkar
Diğerini hiç beğenmedim
Canım işin zorlaşmış:26:Allah kolaylık versin..Ne olacak şimdi ya
Annem resti çektiTatlımnasılsın noldu?
2 yıl uzattım son sınıf dersleri kaldı malesef ...Hocalar zor yaa..Geçen sene nişanlımı tek dersten bırakıolardı yalvar yakar ağla bağır zar zor geçti...Bütün hocalrla konuştukZormuş yaaaason sınıf mısın
Canım buralı değilim amaKayısı diyarındanım Evet canım öyle
Rabia nın seçimi:120:
Yapayım diyorum ama hitap şeklimi bulamadım
Yumuşamaz, annemi tanıyorum
Bilmiyorum
Annem resti çekti
2 yıl uzattım son sınıf dersleri kaldı malesef ...Hocalar zor yaa..Geçen sene nişanlımı tek dersten bırakıolardı yalvar yakar ağla bağır zar zor geçti...Bütün hocalrla konuştuk
MalatyaaMemleketimin herköşesi bizim abla Rabiş okusun bunları Ama bide filmlerini izlemelisiniz aamirin tamam kabul dans ederken biraz tuhaf ama duyguları süper aktarıyor
Onu sormadım, hayatımı şekillendiremez bu kadar, bir bireyim benBaş etmek zorpeki batıya tayini çıkarsa yine de olmaz mıymış
Sedacığım, biraz önemli bir asker, başka durumlarda var, ondan korkuyorahh bende gitsem de hergün makarna pizza yesem orda yaaaefett resimleri bekliyoruz himennn. Canım kolay mı iş için gittin sonuçta yorulmuşsundur muhakkak..
yap yapp yaaa sen mi eksik kalıcann büyüsün bir yerlerinn
off ya ne alakası var aşk işte aşk yanii Allah korusun onca asker var herkesin başına birşey mi geliyor ömrün boyunca mutsuz mu olacaksın sevmediğin biriyle sankii dur bakalım birazcık yumuşar kıyamaz belki sana yaa..
off off o burma gibi olan tatlı nasıl yapılıyor baklava gibi tarif versene banaa süperr..
her zaman nasıl hitap ediyorsan onu yaz Willii de işteee
off yaaa belki tayini çıkar da kabul eder yani hiç tasvip etmememe rağmen zorla kaçayım dedirtecekler insana böyle kötü birşeye mecbur bıraktıracaklar
Evet canım baklava hamurundanoff off o burma gibi olan tatlı nasıl yapılıyor baklava gibi tarif versene banaa süperr..
her zaman nasıl hitap ediyorsan onu yaz Willii de işteee
off yaaa belki tayini çıkar da kabul eder yani hiç tasvip etmememe rağmen zorla kaçayım dedirtecekler insana böyle kötü birşeye mecbur bıraktıracaklar
Nişanlında aynı bölümde mi?
Rabiş bana videosunu yolluycaktı yollasın bi bakayım
Onu sormadım, hayatımı şekillendiremez bu kadar, bir bireyim ben
Sedacığım, biraz önemli bir asker, başka durumlarda var, ondan korkuyor
Yumuşamaz, annemi tanıyorum
Bilmiyorum
Annem resti çekti
2 yıl uzattım son sınıf dersleri kaldı malesef ...Hocalar zor yaa..Geçen sene nişanlımı tek dersten bırakıolardı yalvar yakar ağla bağır zar zor geçti...Bütün hocalrla konuştuk
MalatyaaMemleketimin herköşesi bizim abla Rabiş okusun bunları Ama bide filmlerini izlemelisiniz aamirin tamam kabul dans ederken biraz tuhaf ama duyguları süper aktarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?