Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tatlım nasılsın noldu?

OhhhhAfiyet bal şeker olsun resimleri bekliyoruz

Zormuş yaaaa son sınıf mısın

Canım buralı değilim amaKayısı diyarındanımEvet canım öyle
Rabia nın seçimi:120:

Baş etmek zorpeki batıya tayini çıkarsa yine de olmaz mıymış

ahh bende gitsem de hergün makarna pizza yesem orda yaaa efett resimleri bekliyoruz himennn. Canım kolay mı iş için gittin sonuçta yorulmuşsundur muhakkak..

Yapayım bakayım kaç çıkacak

yap yapp yaaa sen mi eksik kalıcann büyüsün bir yerlerinn

off ya ne alakası var aşk işte aşk yanii Allah korusun onca asker var herkesin başına birşey mi geliyor ömrün boyunca mutsuz mu olacaksın sevmediğin biriyle sankii dur bakalım birazcık yumuşar kıyamaz belki sana yaa..

off off o burma gibi olan tatlı nasıl yapılıyor baklava gibi tarif versene banaa süperr..

Yumuşamaz, annemi tanıyorum
Benimde öyle birşey çıkar

Diğerini hiç beğenmedim

Canım işin zorlaşmış:26:Allah kolaylık versin..Ne olacak şimdi ya
Bilmiyorum
Tatlım nasılsın noldu?
Annem resti çekti

Zormuş yaaaa son sınıf mısın
2 yıl uzattım son sınıf dersleri kaldı malesef ...Hocalar zor yaa..Geçen sene nişanlımı tek dersten bırakıolardı yalvar yakar ağla bağır zar zor geçti...Bütün hocalrla konuştuk

Canım buralı değilim amaKayısı diyarındanımEvet canım öyle
Rabia nın seçimi:120:

MalatyaaMemleketimin herköşesi bizim ablaRabiş okusun bunlarıAma bide filmlerini izlemelisiniz aamirin tamam kabul dans ederken biraz tuhaf ama duyguları süper aktarıyor

Nişanlında aynı bölümde mi?

Rabiş bana videosunu yolluycaktı yollasın bi bakayım

Baş etmek zorpeki batıya tayini çıkarsa yine de olmaz mıymış
Onu sormadım, hayatımı şekillendiremez bu kadar, bir bireyim ben
Sedacığım, biraz önemli bir asker, başka durumlarda var, ondan korkuyor

Wili mi diyim

off off o burma gibi olan tatlı nasıl yapılıyor baklava gibi tarif versene banaa süperr..
Evet canım baklava hamurundan
3yumurta
1.5 çay bardağı sıvı yağ
1.5çay bardağı süt
3 kaşık yoğurt
1.5 kaşık sirke
1paket kabartma tozu
6 bardak un
Hamur yapılır çok sert olmayacak nekadar yumuşak olsa okadar iyi açılır...Ceviz büyüklüğünde 70-80beze alınır..Onlar 5er-6şar küçük servis tabağı kadar nişastayla açılır..üst üste konur sonra büyütülür....Üzerine ceviz serpilir..Ortadan ikiye bölünür....ikiside ayrı ayrı oklavaya sarılıp büzülür,tepsiye dizilirÜzerine 1 paket margarin,1su bardağı sıvıyağ karıştırılıp dökülşür..ve 175 derecede pişirilir....üzerine 6 bardak şeker,5 bardak su 1-2 damla limon kaynatılır..ve tatlı soğuk şerbet ılkıkken üzerine dökülür...AFİYET OLSUN
ANLATABİLMİŞİMDİR İNŞAALLAH:26:

Kaçamam ben annemle babama kıyamam, kahrolurlar Aşkımdan gebersemde kaçmam.Böyle verem olur ölür giderim

Allah kolaylık versin
EvetEvet canım hepimiz aynıyız
Yok bende beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…